• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Adetim 2 gün gecti ama bir anlam veremiyorum olacakmı olmuyacakmı 3 4 hafif kasık agrılarım oluyo ve geciyo halsizlik bir yana agzımın tadı bir yana gögüsletimdeki hassasiyet bir yana aklım çok karışık

Iyi sabırlısın yarın ilk idrarla yap artık test vakti gelmiş sonuç neyse Öğren Kurtul merak içini kemir miyor mu
Kemirmez olurmu hiç 2seneyi gecti evleneli ilk sene kimyasal gebelige baglı düsük yaşadım ondan sonra bayagı kafama taktım son zamanlarda biraz boşladım şimdide bir korku var mevsimsel döngü olabilirmi diye

Kizlar regl bu ay tuhafti ya. Kahverengi leke seklinde geliyor . yarin bitiyor ins . sonrasi calismalar baslasin:)

off kızlar bata daha 8 günüm var ama dayanamıyorum test yapıcam galiba haftasonu bi haller oluyor bana ama bu ay 6. denememiz çok yoğunlaştım bu ay o yüzden mi acaba göğüs ağrısı hariç herşey var bende göğüste bişey olmadığı için yoktur diyorum bian önce gelsin şu bat bu arada sürekli uyuyorum sizde de var mı bu durum?

Kemirmez olurmu hiç 2seneyi gecti evleneli ilk sene kimyasal gebelige baglı düsük yaşadım ondan sonra bayagı kafama taktım son zamanlarda biraz boşladım şimdide bir korku var mevsimsel döngü olabilirmi diye
Havalardan etkilenen çok ben bile zaman zaman etkileniyorum ovulasyon tarihini biliyor musun?

off kızlar bata daha 8 günüm var ama dayanamıyorum test yapıcam galiba haftasonu bi haller oluyor bana ama bu ay 6. denememiz çok yoğunlaştım bu ay o yüzden mi acaba göğüs ağrısı hariç herşey var bende göğüste bişey olmadığı için yoktur diyorum bian önce gelsin şu bat bu arada sürekli uyuyorum sizde de var mı bu durum?
Belirtilere takılma cnm onlar bizi yanıltıyor hep biraz daha sabret senin bat a daha çok varmış çıkmayabilir sonra üzülme

Ne diyosunn.. Cok uzuldum yaa.. Hamile kalmakla da bitmiyor is ..
Hiç sorma keseyi Gör bebeği gör kalp atışlarını duy aman hcg artacak mı derken insan gerçekten geriliyor o Yüzden bir kan tahlili yaptırıp kalp atışlarına kadar Dr kontrolüne gitmemek gerek insan stres oluyor

İyi ne kelime hemde harikayım :)) Miniğimin kalp atışlarını duyduk dün ağlicaktım nerdeyse :)
Yaa ne tatlı :) yani şimdi farklı bi his oluyo mu mesela ben suan bişe anlamıyorum ama herkes kalp sesini duyunca anlarsın diyo , bende ptesi keseyi görmeye gidicem inşallah görebilirim yaa

Yaa ne tatlı :) yani şimdi farklı bi his oluyo mu mesela ben suan bişe anlamıyorum ama herkes kalp sesini duyunca anlarsın diyo , bende ptesi keseyi görmeye gidicem inşallah görebilirim yaa
Böyle bütün gözyaşlarım boğazında düğümlendi gözlerimi kapadı ve derin bir oh çektim çok şükür dedim ve hala etkisindeyim inşallah sende bu duyguyu en kısa zamanda yaşarsın :)

Back