Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben gebelik testi yapmadım daha kasık ağrımdan şüpheleniyorum sadece sol kasığımda küçük bir top var sanki ve içten içe yanıyo ağrıyo gibi sen benden ovülasyonun mu fotoğrafını istiyorsunC
cnm fotoları gönder bakalım
kız sen ne yaptın testin içini mi çıkarttın ne birşey anlamadım gebelik testi niye yaptın daha bata var
Ben de çizgiyi gördüm ama çok erken ya hem iki saat beklemiş çok beklemiş yanıltıcı olabilir yaVeson ben ayin 14 unde ovulasyonda cift cizgi gorduydum, sonra kasik agrisi falan dun yine agir kasik agrisi girdi akinti geldi ayni sekilde bi yapiyim dedim baktim yine cift cizgi, noluyo be dedim bi de saatsizce gebelik testi yaptim baktim 2 saat sonra cizgi cikmis. Ama ovulasyon akintisi olunca da sallamadim test bozuk dedim. Bugun de oglen yaptim test yine golge cikmis. Sasirdim. Icini soktum yanlis mi goruyorum diye. Su anda 16. Gunum.
Kiz zaten mumkun degil ki ovulasyonda hamile kalmis olayim da cizgi ciksin. Bu ay ilk kez adet bitimi gunu falan da denedim belki o siralarda olmustur bi seyler hani bazen oluyomus ya. Aslinda gebelik yapmayacaktim da ovulasyon 4 gun arayla pozitifi verince sasirdim. Neyse ben ovulasyona odaklanayim yarin da usulune uygun ilk idrarda bi test yaparim. Zaten olmadigi da cikar. Resmen bugun yumurtam catladi akintimdan belli cunku.Ben de çizgiyi gördüm ama çok erken ya hem iki saat beklemiş çok beklemiş yanıltıcı olabilir ya
Cnm ya Eylemeylemce ye foto gönder derken sana yazmışım bence sen de hamile olma şansın var sonuçta spermler 3-4 güne kadar canlı kalabilir yaniKızlar merhaba
ovülasyon testiyle çift çizgiyi 10 Ağustos'ta gördüm. En son 9 Ağustos'ta ilişki oldu zaten sonrada eşim şehir dışına çıktı. Aslında çift çizgiyi gördükten sonraki günleri değerlendiremedim diye umutlanmıyordum ta ki düne kadar. Dünden beri sol kasığımda gelip giden bir ağrım var. Inş hamileyimdir diye umutlanmaya başladım bende.bat 25 Ağustos benide listeye ekleyebilir misiniz
Hımm ama ovulasyon silikleşmeye Başlamış demekki Yum bugün çatlamış bol bol çalış bakalımKiz zaten mumkun degil ki ovulasyonda hamile kalmis olayim da cizgi ciksin. Bu ay ilk kez adet bitimi gunu falan da denedim belki o siralarda olmustur bi seyler hani bazen oluyomus ya. Aslinda gebelik yapmayacaktim da ovulasyon 4 gun arayla pozitifi verince sasirdim. Neyse ben ovulasyona odaklanayim yarin da usulune uygun ilk idrarda bi test yaparim. Zaten olmadigi da cikar. Resmen bugun yumurtam catladi akintimdan belli cunku.
Tamam canımCnm ya Eylemeylemce ye foto gönder derken sana yazmışım bence sen de hamile olma şansın var sonuçta spermler 3-4 güne kadar canlı kalabilir yani
Canim benim geçen aylarda yumurtalama zamani akintim oluyordu ve kasık ağrımda oluyordu. Dunku bugune gore koyu ama pozitif degerlendirecek kadar koyu degil.ben fotograflari gondereyim.Uzerinde tarih yazmayan dunku testti.Cnm ya Eylemeylemce ye foto gönder derken sana yazmışım bence sen de hamile olma şansın var sonuçta spermler 3-4 güne kadar canlı kalabilir yani
Gecen ayki bu ikiside eşit koyulukta. Ben devam edeyim belki geç olacaktır bu ay.
Canım ben dogum kontrol hapı kullanıyordum. 3 aydır kullanmıyorum. 26 günde bir regli oluyorum. Bundan onceki aylarda regli itibariyle 10. günde çift çizgiyi gördüm. bu ayda öyle olur dedim ama test silik çıkıyor ve kasık ağrısı yada akıntımda yok.Kac gunde bir oluyorsun ki adet ? 13-14. Gun gayet iyi bi zaman araligi cunku.
Sağol canım inşallah dua edıyorum hepınıze en yakın zmanda sizlerde kucagınıza alırsınız inşallah :)quazza hayirli olsun canim sag salim kucagina al insallah bebegini bize de dua et tatlim
Maasallah canim, moralini bozmamissin ve gelecek hakkinda umutlusun. Boyle olmak lazim iste !Merhaba kizlar geldim sonunda malesef dusuk yaptim. Bir dahakine hayirlisi diyoruz. Sizler nasilsiniz var mi gelismeler
Ben de 2 sene kullanip birakmistim giderek uzadi periyodlarim ve duzene girdi.Canım ben dogum kontrol hapı kullanıyordum. 3 aydır kullanmıyorum. 26 günde bir regli oluyorum. Bundan onceki aylarda regli itibariyle 10. günde çift çizgiyi gördüm. bu ayda öyle olur dedim ama test silik çıkıyor ve kasık ağrısı yada akıntımda yok.
korkuyorum yumurtlama olmayacak diye yoksa geç olmasında sorun yokta.dünkü test daha koyu bugunku daha açık ondan tedirgin oldum.ama saatler aynı değil birde bugün çok su içtim ondan da olabilir.Ben de 2 sene kullanip birakmistim giderek uzadi periyodlarim ve duzene girdi.
Hoşgeldin. bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallah. Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını göstermesin.Merhaba kizlar geldim sonunda malesef dusuk yaptim. Bir dahakine hayirlisi diyoruz. Sizler nasilsiniz var mi gelismeler
Moral cok onemli stres uzuntu olumsuz etkiliyor zaten elbette uzuldum ama iyi olmak zorundayim yoksa nasil bebegimiz olur :) burda birbirimize destek olucaz insallah hepimiz hamile olup mutlulugumuzu birbirimize aktaririz :)Maasallah canim, moralini bozmamissin ve gelecek hakkinda umutlusun. Boyle olmak lazim iste !
Dusugun arkasindan olsun insallah bi bebis..