• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay hiç sorma bu aralar benim kocişin de hep Nöbeti var bir araya gelemiyorum bir türlü ben de yakında göndermeyeceğin ama benim Yum Çatladı sanırım tek ilişki şansım var hayırlısı
Bir bebek için bir yumurta bir sperm ve bir ilişki yeter. Yeterki Rabbim ol desin. İnşallah olur canım. İnşallah.

kızlar bende birazdan doktora gidicem kontrolüm var bakalım benim yumurtalar çatladımı

Herkes yumurtasına sahip çıksın Valla:KK70:çatlayan çatlayana gelsin spermler gitsin spermler

Seninki klomen ile idi demi Çoğul gebelik yapabiliyor bazen belli mi olur Allah şöyletmiş çocuğa baksana
Evet canım klomendi ve 2 yumurtam vardı bu ay 26 ve 18 mm di ikiside olmus olabılır Allah hayırlısını versın artık sağlıklı olsun da ben ikizide isterim eşimde bi ara inşallah ikiz olur diyodu :D

kızlar ben geldim doktordan yumurtam 16 mm olmuş iğneye devam dedi pazartesi günü tekrar çağırdı hem kan tahlili bide bu bandı ne yapmam gerektiğini söylicek

kızlar ben geldim doktordan yumurtam 16 mm olmuş iğneye devam dedi pazartesi günü tekrar çağırdı hem kan tahlili bide bu bandı ne yapmam gerektiğini söylicek
Gün aşırı deneyın sız canm bu 10 gün içinde çatlar hem doktra gtmeden oncekı gün olsun sonra çatlamaya göre devam edersınız ama akıntıyada dıkkat et bol bol deneyın

Kizlar bugun yine test yaptim bu sefer tek cizgi vardi belli belirsiz bile olusmadi ikinci cizgi batada 5 gun var

kızlar iğneden kaç gün sonra adetiniz oldu benim kafam çok karıştı bana yardımcı olun nolurr?
geçen 14 temmuzda adet oldum onun öncesi adetim 35 gün sürdü.28 temmuzda iğne vuruldum bu çarşamba sabahı test yaptım negatif.testi yapma sebebim iğneden 15 gün sonra çıkar diye duymam.
ama adet sancılarımda çok fazla 1 haftadır adet olucam diyorum yok halen yok.
bi fikir verin bişey deyin beklemek çok zormuş.

Gün aşırı deneyın sız canm bu 10 gün içinde çatlar hem doktra gtmeden oncekı gün olsun sonra çatlamaya göre devam edersınız ama akıntıyada dıkkat et bol bol deneyın
çok sağol canım dediklerini yapıcam inşAlla hayırlısı olur

kızlar iğneden kaç gün sonra adetiniz oldu benim kafam çok karıştı bana yardımcı olun nolurr?
geçen 14 temmuzda adet oldum onun öncesi adetim 35 gün sürdü.28 temmuzda iğne vuruldum bu çarşamba sabahı test yaptım negatif.testi yapma sebebim iğneden 15 gün sonra çıkar diye duymam.
ama adet sancılarımda çok fazla 1 haftadır adet olucam diyorum yok halen yok.
bi fikir verin bişey deyin beklemek çok zormuş.
Canim ben igneden 13gun sonra kan testi yaptirmistim cikmisti kan testi yaptir istersen bi cikar

Back