Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)
Bide unuttum ayaklarım çok agrıdı hala agrıyo suan hatta bi gece agrı kesıcı ıcmek zorunda kaldım kasıktan ayaklarıma kadar ınen romatızma agrısı gibi bişey o bitirdi beni çok kötü

Ne guzel canim benim rabbim bu guzel duyguyu hepimize yasatsin. Iliski durumun nasil oldu reglden kac gun sonra iliskiye girdin . ve 1 gun dolu 1 gun bos mu gecirdin

Ne guzel canim benim rabbim bu guzel duyguyu hepimize yasatsin. Iliski durumun nasil oldu reglden kac gun sonra iliskiye girdin . ve 1 gun dolu 1 gun bos mu gecirdin
Benım klomenden dolayı yumrta takıbı yapıyodu doktorum ilk gittigmde 14 mm 1 tane vardı 3 gün sonra gtmeden bir gün önce olmustu ilişki doktora gttgım gunde 26 ve 18 mm lık2 tane yumurtam vardı 5 gün sıraya hergun oldu ben hıssettım bırazda catladıgını agrılarım vardı cunku batmalar oldu o gun sonra 1 gün ara verdık yıne oldu bidaha da olmadı ıkımıznde dermanı kalmadı bide içgüdüsel olarakta sanırım yumrta gelıstıgınde cinsel istek oluyo benm catladıktan snra istek mistek bitti valla :)

Kızlar benim bat Yarin, bugün kahverengi akıntı geldi, normalde adetim böyle başlamaz direk kan gelir. Bu neden oldu acaba?

dua et canım rabbım bızede nasıp etsın ...

Cnm yarına sökülmezse test yap cnm ne olur ne olmaz
Tamam canım Gelişmelere göre bakacağım. Şansıma dün akşam da yediğim bir şeyden zehirlenip kusma ve Bağırsak bozulması yaşadım, serum yedim. Artık bu ay için kısmet diyeyim...

Geçmiş olsun sağlık olsun . Hakkınızda hayırlıs. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eylesin

Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucum Hala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
Tebrik ederim canım. Darısı hayırlısıyla bütün isteyenlerin başına

Kizlar dunde testimi paylasmistim bugun de yaptim sabah ben pek bisey anlamadm var gibide yok gibide sizce kizlar varmi?.. yorumlarinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• 20150812_113742-1.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 214
Kizlar dunde testimi paylasmistim bugun de yaptim sabah ben pek bisey anlamadm var gibide yok gibide sizce kizlar varmi?.. yorumlarinizi bekliyorum :)
Canım her gün sabahları yap değerin düşüktür ondan böyle çıkar zamanla koyulaşırsa dr a gidersin :)

Mrb Arkadaşlar ..... Kimler onlıne ıse lütfen cvp versın cokkkkkkkkk önemlı birsey sormam gerek .Kızlar benım regl 4 gun gecıkmıştı . sonra toz pembe sulu sekılde geldı ılk gun acıdan agrıdan 2 kez hastanelık oldum serum iğne yedım . sonra kı bu pembeler devam eettı . Ertesi gun kahverengı oldu yanı toplam 3 gun sürdü bugun bıttı hıc gelmıyor sılıyorum peceteye gelıyor sadece . nedır bu bılgısı olan yada duyan lutfen cvp verın kızlar .....

Canim sence suan varmi gorebiliomusun birde testi bigun bekleyip bigunmu yapim yoksa her sabahmi yapim
Kıl gibi bi çizgi var her sabah ilk idararla yap derim ben hatta gün aşırı da olur her gün ki koyulaşması pek fark edilmeyebilir :) geçtimi adetin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…