Amin canım inşallah sizlerede yaşatır rabbımcanım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı bizim başımıza olur.
Bide unuttum ayaklarım çok agrıdı hala agrıyo suan hatta bi gece agrı kesıcı ıcmek zorunda kaldım kasıktan ayaklarıma kadar ınen romatızma agrısı gibi bişey o bitirdi beni çok kötüayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)
Canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahAminn Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin en hayırlı zamanda nasip etsin hepinize inş
Benimde 5 eylül tatlım@mavimli
Skry10
pass
@Pokahontass
casun
@Eylemeylemce
@Tuanam21
Kızlar sizin durumlar nedir adet olanınız varsa yeni batlarınızı bekliyorum
Tatlım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahYanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
Ne guzel canim benim rabbim bu guzel duyguyu hepimize yasatsin. Iliski durumun nasil oldu reglden kac gun sonra iliskiye girdin . ve 1 gun dolu 1 gun bos mu gecirdinAmin canım benım reglım daha gecmedi 2 gün var ben dun test yaptım silik çizgi çıkınca tabiki yerimde duramadım sabah hemen kan vermeye gittim sonucta içime doğdugu gibi çıktı benm belirtilerim
En belirgin olan belirtim göğüs uçlarımın cok acıması ve şişmesi oldu
Çok fazla iştahım acıldı kı benm yemekle pek aram yoktur acayip şeyler çekti hep
yumurtlamadan snra 3-4 gün boyunca belim çok ağrıdı hala ara ara agrıyor sankı cok ayakta durmusum gibi böyle daha önce hiç olmamıstım
kasıklarıma ara ara yıne ıgne batmaları oldu
adet günüm yaklastıgı gıbı sivilcelerım cıktı
yorgunlukda vardı iş yerınde cok sıkılıyodum eve kendımı zor atıyodum bide ateş basması yasadm hergun 1 defa falan oluyodu ki ben normalde üşüyen bi insanım dün gece göğüslerimde cayır cayır yanıyodu belirtilerim bunlar canım ama emin ol hamıle olunca farklı seyler hissediyosun normal adet gibi olmuyo bence bi his gelıyo insanın ıcıne farklı Allah hepınıze nasıp etsın bende burdan cok okudum özendım istedım isteyen herkese yasatsın rabbım
Benım klomenden dolayı yumrta takıbı yapıyodu doktorum ilk gittigmde 14 mm 1 tane vardı 3 gün sonra gtmeden bir gün önce olmustu ilişki doktora gttgım gunde 26 ve 18 mm lık2 tane yumurtam vardı 5 gün sıraya hergun oldu ben hıssettım bırazda catladıgını agrılarım vardı cunku batmalar oldu o gun sonra 1 gün ara verdık yıne oldu bidaha da olmadı ıkımıznde dermanı kalmadı bide içgüdüsel olarakta sanırım yumrta gelıstıgınde cinsel istek oluyo benm catladıktan snra istek mistek bitti valla :)Ne guzel canim benim rabbim bu guzel duyguyu hepimize yasatsin. Iliski durumun nasil oldu reglden kac gun sonra iliskiye girdin . ve 1 gun dolu 1 gun bos mu gecirdin
canım birebir beni özetlemişsin. benim de tıpatıp aynı belirtiler var. kabus görme bile aynı. bat a da 8 gün kaldı. aöa ben dün yum un 10. günü diye test yaptırdım. <0,1 çıktı. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
dua et canım rabbım bızede nasıp etsın ...Benım klomenden dolayı yumrta takıbı yapıyodu doktorum ilk gittigmde 14 mm 1 tane vardı 3 gün sonra gtmeden bir gün önce olmustu ilişki doktora gttgım gunde 26 ve 18 mm lık2 tane yumurtam vardı 5 gün sıraya hergun oldu ben hıssettım bırazda catladıgını agrılarım vardı cunku batmalar oldu o gun sonra 1 gün ara verdık yıne oldu bidaha da olmadı ıkımıznde dermanı kalmadı bide içgüdüsel olarakta sanırım yumrta gelıstıgınde cinsel istek oluyo benm catladıktan snra istek mistek bitti valla :)
Cnm yarına sökülmezse test yap cnm ne olur ne olmazKızlar benim bat Yarin, bugün kahverengi akıntı geldi, normalde adetim böyle başlamaz direk kan gelir. Bu neden oldu acaba?
Tamam canım Gelişmelere göre bakacağım. Şansıma dün akşam da yediğim bir şeyden zehirlenip kusma ve Bağırsak bozulması yaşadım, serum yedim. Artık bu ay için kısmet diyeyim...Cnm yarına sökülmezse test yap cnm ne olur ne olmaz
benim yeni bat 02/09@mavimli
Skry10
pass
@Pokahontass
casun
@Eylemeylemce
@Tuanam21
Kızlar sizin durumlar nedir adet olanınız varsa yeni batlarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun sağlık olsun . Hakkınızda hayırlıs. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eylesinTatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Tebrik ederim canım. Darısı hayırlısıyla bütün isteyenlerin başınaYanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
Canım her gün sabahları yap değerin düşüktür ondan böyle çıkar zamanla koyulaşırsa dr a gidersin :)Kizlar dunde testimi paylasmistim bugun de yaptim sabah ben pek bisey anlamadm var gibide yok gibide sizce kizlar varmi?.. yorumlarinizi bekliyorum :)
Canim sence suan varmi gorebiliomusun birde testi bigun bekleyip bigunmu yapim yoksa her sabahmi yapimCanım her gün sabahları yap değerin düşüktür ondan böyle çıkar zamanla koyulaşırsa dr a gidersin :)
Kıl gibi bi çizgi var her sabah ilk idararla yap derim ben hatta gün aşırı da olur her gün ki koyulaşması pek fark edilmeyebilir :) geçtimi adetin :)Canim sence suan varmi gorebiliomusun birde testi bigun bekleyip bigunmu yapim yoksa her sabahmi yapim
Yok canim ya daha 7 gun var sabirsizlik boyle bisey :)Kıl gibi bi çizgi var her sabah ilk idararla yap derim ben hatta gün aşırı da olur her gün ki koyulaşması pek fark edilmeyebilir :) geçtimi adetin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?