- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
tamam hesaplayip yaziyorum hemen, 8 Eylul canim tazabilirsin.Tamam canım yeni tarih ekleyelim mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam hesaplayip yaziyorum hemen, 8 Eylul canim tazabilirsin.Tamam canım yeni tarih ekleyelim mi :)
İnşallah canım eylül ayına nasip heralde :)Bende düşük Yaptım canım 1 hafta önce . Cok zor ama insallah Rabbim saglikli bebekler nasip eder. Bu ay düşük yapan cok gördüm ... Onumuzdeki ay hamile haberleri veririz insallah
Teşekkür ederim eylülde hepimiz hamile olucaz inanıyorum ben :)Canim cok gecmis olsun. Zor bir durum ayni ayda 3 arkadas ayni durumu yasadik malesef. En basinda ogrendigimiz icin aslinda sansli sayiliriz. Saglikli sekilde gelirler insallah tek temennimiz o. Uzme kendini bol bol esinle vakit gecir gez dolas.
Teşekkür ederim eylülde hepimiz hamile olucaz inanıyorum ben :)
Ayyy hadi bakalımEvet arkadasim bole pozitif baslayalim aya yap yeni listeni hayirlisiyla saglikla gelsin bebeklerimiz. Ben bugun calismalara basliyorum Allahin izniyle. Adetim bitti.
Insallah canim Allahim sanada hayirli saglikli bebek nasip etsin insallahAllah yardımcın olsun tatlım inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına :)
Üzüldüm canım ya hayırlısı tabıkı herkesın basına gelebılır üzme sende kendını herseyde bı hayır vardırTatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Tatlım pozitif görünüyor ama ben erken gebelik testlerine inanmıyorum pek o yüzden normal bir testle tekrarlarsan kutlayalım :)Bu arada kızlar ben az once test yaptım erken gebelık testı ve ılk defa sılıkte olsa çizgi gordum 3 gun kaldı bata bı bakarmısınz sızde
Yarın sabah ilk idrarla yıne yapıcam bakalım inşallah canım heyecan yaptım sımdıden koyulastı cunku çizgiTatlım pozitif görünüyor ama ben erken gebelik testlerine inanmıyorum pek o yüzden normal bir testle tekrarlarsan kutlayalım :)
İnşallah hayırlı haberlerle gel sabah mutlaka yaz sonucunu :)Yarın sabah ilk idrarla yıne yapıcam bakalım inşallah canım heyecan yaptım sımdıden koyulastı cunku çizgi
Allaha emanet ol canım. Dikkat et kendineKızlar ben haftaya kadar yazamayabilirim BATları düzelttim başka değişiklik olan olursa ben gelene kadar mesajla bildirirseniz daha kolay oluyor:) heralde o zamana kadar düşüğüm gerçekleşmiş olur.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah geldiğimde bol bol hamiş mesajları okurum. Hepinizi öpüyorum.
Tamam canım yazıcam tabiki inşallah benden hepinize bulaşşsınİnşallah hayırlı haberlerle gel sabah mutlaka yaz sonucunu :)
Hakkında hayırlısı olsun canım benim sağlıkla hayırlısı ıle gelsın Bebeğin inşTatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Kızlar ben haftaya kadar yazamayabilirim BATları düzelttim başka değişiklik olan olursa ben gelene kadar mesajla bildirirseniz daha kolay oluyor:) heralde o zamana kadar düşüğüm gerçekleşmiş olur.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah geldiğimde bol bol hamiş mesajları okurum. Hepinizi öpüyorum.
canım benim ben bir süredir giremedim şimdi okudum mesajını. Allahtan hayırlısını dileyelim. İnşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin bir gün. üzülme sakın. hep beraber birbirimize destek olmak için burdayız.Tatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
evet aynen görünüyor canım tebrik ederimBu arada kızlar ben az once test yaptım erken gebelık testı ve ılk defa sılıkte olsa çizgi gordum 3 gun kaldı bata bı bakarmısınz sızde