E yani çok erkenYok canim ya daha 7 gun var sabirsizlik boyle bisey :)
Benim onceki gebeligimde 6 gun kala bayagi belirgin cikmisti kan vermistim oda 144 cikmisti iste belki cikar die bir umut yapiorum surekli :)E yani çok erkenRahat ol bence gün aşırı daha mantıklı sen bir gün yap bir gün yapma :) 1 hafta kala helal olsun nasl beceriyosunuz hemen öyle silikte olsa çıkarmayı ben adeti 10 gün geçene kadar testte göremedim
Helal olsun e bu 2. Bebiş o zaman :)Benim onceki gebeligimde 6 gun kala bayagi belirgin cikmisti kan vermistim oda 144 cikmisti iste belki cikar die bir umut yapiorum surekli :)
Yok canim malesef 24 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay oldu dogum yapali birazda bunun icin cok heycanliyim biran once anne olmak istiyorumHelal olsun e bu 2. Bebiş o zaman :)
Rabbim bebişini senden daha ćok sevmiş desene daha Büyükken kaybetmek var bide annemin yerinde olmak istemezdim ben mesela erkek kardeşimi 18 yaşında kaybettik aniden kaza :) her kes hep aynı şeyi söyledi Allah onu hepimizden daha çok sevmiş :) inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur uzuuuuun mutluluk dolu bir ömrü olur :)Yok canim malesef 24 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay oldu dogum yapali birazda bunun icin cok heycanliyim biran once anne olmak istiyorum
Cok saol canim insallah seninde bebegin hayirli saglikli uzun omurlu olur insallah.. bende kendimi oyle teselli ettim ya dogunca buyuyunce kaybetseydm daha zor olurdu heralde Allahim kimseye yasatmasin bu aciyiRabbim bebişini senden daha ćok sevmiş desene daha Büyükken kaybetmek var bide annemin yerinde olmak istemezdim ben mesela erkek kardeşimi 18 yaşında kaybettik aniden kaza :) her kes hep aynı şeyi söyledi Allah onu hepimizden daha çok sevmiş :) inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur uzuuuuun mutluluk dolu bir ömrü olur :)
Amiiin emin ol daha zor olurdu ve tabiki karnında bile kaybetsen annesin sen ama Rabbim belkide yaşadıklarına sabrettiğin için sana şimdi hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etcek :)Cok saol canim insallah seninde bebegin hayirli saglikli uzun omurlu olur insallah.. bende kendimi oyle teselli ettim ya dogunca buyuyunce kaybetseydm daha zor olurdu heralde Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi
Oyle canim baglaniyosun ama inan karnindayken ne kadar baglandiginin fakina varmiosun bile kaybettiginde insan daha cok anliyo hala hamile yada bebek gorunce icim sizliyoAmiiin emin ol daha zor olurdu ve tabiki karnında bile kaybetsen annesin sen ama Rabbim belkide yaşadıklarına sabrettiğin için sana şimdi hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etcek :)
Şimdi geçmişi getirme aklına yeni doğacak bebişini düşün o sana herşeyi unutturacak gör bak :)Oyle canim baglaniyosun ama inan karnindayken ne kadar baglandiginin fakina varmiosun bile kaybettiginde insan daha cok anliyo hala hamile yada bebek gorunce icim sizliyo
Insallah vardir karnimdadir o kadar ihtiyacim varki bebegime.. yarindami test yapsamki:))Şimdi geçmişi getirme aklına yeni doğacak bebişini düşün o sana herşeyi unutturacak gör bak :)
Valla hayatım ne zaman istersen o zaman yap böyle heycanları insan her zaman yaşayamıyo ki :)Insallah vardir karnimdadir o kadar ihtiyacim varki bebegime.. yarindami test yapsamki:))
Aynen canim bugun kasigimin alt kisminda rahimimde boyle batma ve sizlama var sende varmi boyle biseyValla hayatım ne zaman istersen o zaman yap böyle heycanları insan her zaman yaşayamıyo ki :)
Yok kuzum ya ben 6. Hafta ma kadar sık wc dışında belirti yaşamadım pek :)Aynen canim bugun kasigimin alt kisminda rahimimde boyle batma ve sizlama var sende varmi boyle bisey
Benim sik idrara cikmada yokta suan sizlama ve batma cok fazla kotu bisey vardir diyede korkuyorum acile gidip kan testimi yaptirsam diorum ama varsa cikarmi ki simdiYok kuzum ya ben 6. Hafta ma kadar sık wc dışında belirti yaşamadım pek :)
11 gün diyorsun bence çıkabilir :)Benim sik idrara cikmada yokta suan sizlama ve batma cok fazla kotu bisey vardir diyede korkuyorum acile gidip kan testimi yaptirsam diorum ama varsa cikarmi ki simdi
Yumurtam catlayali 8, 9 gun oldu 6 gun sonrada adet11 gün diyorsun bence çıkabilir :)
Bekle o zaman hayatım en azından adet günü git :)Yumurtam catlayali 8, 9 gun oldu 6 gun sonrada adet
Kızlar benim bat Yarin, bugün kahverengi akıntı geldi, normalde adetim böyle başlamaz direk kan gelir. Bu neden oldu acaba?
ay sen de bendensin. ben de 24 haftalıkken kaybettim canım. inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz.Yok canim malesef 24 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay oldu dogum yapali birazda bunun icin cok heycanliyim biran once anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?