Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yok canim ya daha 7 gun var sabirsizlik boyle bisey :)
E yani çok erken Rahat ol bence gün aşırı daha mantıklı sen bir gün yap bir gün yapma :) 1 hafta kala helal olsun nasl beceriyosunuz hemen öyle silikte olsa çıkarmayı ben adeti 10 gün geçene kadar testte göremedim

Benim onceki gebeligimde 6 gun kala bayagi belirgin cikmisti kan vermistim oda 144 cikmisti iste belki cikar die bir umut yapiorum surekli :)

Yok canim malesef 24 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay oldu dogum yapali birazda bunun icin cok heycanliyim biran once anne olmak istiyorum
Rabbim bebişini senden daha ćok sevmiş desene daha Büyükken kaybetmek var bide annemin yerinde olmak istemezdim ben mesela erkek kardeşimi 18 yaşında kaybettik aniden kaza :) her kes hep aynı şeyi söyledi Allah onu hepimizden daha çok sevmiş :) inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur uzuuuuun mutluluk dolu bir ömrü olur :)

Cok saol canim insallah seninde bebegin hayirli saglikli uzun omurlu olur insallah.. bende kendimi oyle teselli ettim ya dogunca buyuyunce kaybetseydm daha zor olurdu heralde Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi

Cok saol canim insallah seninde bebegin hayirli saglikli uzun omurlu olur insallah.. bende kendimi oyle teselli ettim ya dogunca buyuyunce kaybetseydm daha zor olurdu heralde Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi
Amiiin emin ol daha zor olurdu ve tabiki karnında bile kaybetsen annesin sen ama Rabbim belkide yaşadıklarına sabrettiğin için sana şimdi hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etcek :)

Mrb Arkadaşlar ..... Kimler onlıne ıse lütfen cvp versın cokkkkkkkkk önemlı birsey sormam gerek .Kızlar benım regl 4 gun gecıkmıştı . sonra toz pembe sulu sekılde geldı ılk gun acıdan agrıdan 2 kez hastanelık oldum serum iğne yedım . sonra kı bu pembeler devam eettı . Ertesi gun kahverengı oldu yanı toplam 3 gun sürdü bugun bıttı hıc gelmıyor sılıyorum peceteye gelıyor sadece . nedır bu bılgısı olan yada duyan lutfen cvp verın kızlar .....

Amiiin emin ol daha zor olurdu ve tabiki karnında bile kaybetsen annesin sen ama Rabbim belkide yaşadıklarına sabrettiğin için sana şimdi hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etcek :)
Oyle canim baglaniyosun ama inan karnindayken ne kadar baglandiginin fakina varmiosun bile kaybettiginde insan daha cok anliyo hala hamile yada bebek gorunce icim sizliyo

Oyle canim baglaniyosun ama inan karnindayken ne kadar baglandiginin fakina varmiosun bile kaybettiginde insan daha cok anliyo hala hamile yada bebek gorunce icim sizliyo
Şimdi geçmişi getirme aklına yeni doğacak bebişini düşün o sana herşeyi unutturacak gör bak :)

Kızlar benim bat Yarin, bugün kahverengi akıntı geldi, normalde adetim böyle başlamaz direk kan gelir. Bu neden oldu acaba?

canım inşallah güzel haberlerden dolayıdır. gerçi benim de iki aydır o şekilde başlamaya başladı. dur bakalım daha neler görücez.

Yok canim malesef 24 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay oldu dogum yapali birazda bunun icin cok heycanliyim biran once anne olmak istiyorum
ay sen de bendensin. ben de 24 haftalıkken kaybettim canım. inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…