• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ben bugün doktora gittim, rahim filmi çekelim ama önce 2 hafta bekleyelim dedi. regli dönemimde yumurtam vardı çünkü ve bittiği gün ilişki oldu, çoook az da olsa ihtimal hamilelik olabilir dedi. şaka gibi gerçekten.

ben bugün doktora gittim, rahim filmi çekelim ama önce 2 hafta bekleyelim dedi. regli dönemimde yumurtam vardı çünkü ve bittiği gün ilişki oldu, çoook az da olsa ihtimal hamilelik olabilir dedi. şaka gibi gerçekten.
Nasil oluyor ki o canim

Nasil oluyor ki o canim
canım ben klomen kullandım. yumurtlamam gecikmiş. adetim bir hafta gecikince doktora gittim baktı yumurtaların daha yeni çatlayacak dedi. ilişki önerdi. ama bir gün sonra adet oldum. şok tabi. ben de adetim biter bitmez ilişkiye girdim sonra doktora gittim. çok nadirde olsa böyle olabiliyor dedi. hamile kalmış olabilirsin dedi. yani o yüzden şaka gibi dedim ya.

canım ben klomen kullandım. yumurtlamam gecikmiş. adetim bir hafta gecikince doktora gittim baktı yumurtaların daha yeni çatlayacak dedi. ilişki önerdi. ama bir gün sonra adet oldum. şok tabi. ben de adetim biter bitmez ilişkiye girdim sonra doktora gittim. çok nadirde olsa böyle olabiliyor dedi. hamile kalmış olabilirsin dedi. yani o yüzden şaka gibi dedim ya.
Kurban oldugum rabbimin mucizesi canim bnm tebrik ederim . benimde regl r gun gecti oldum . pembe su seklinde geldi 2 gun . sonrada kahverengi oldu 1 gun toplam e gun surdu suan gelen yok bitti . normalde 1 hafta surerdu bnm

Kurban oldugum rabbimin mucizesi canim bnm tebrik ederim . benimde regl r gun gecti oldum . pembe su seklinde geldi 2 gun . sonrada kahverengi oldu 1 gun toplam e gun surdu suan gelen yok bitti . normalde 1 hafta surerdu bnm
seninki de ilginç gerçekten. beraber bekleyip göreceğiz artık.

yok ben ilk kez kullandım. o zaman ikinci demememizde hamile kalmıştım. şimdi sekiz ay geçti tık yok bu yüzden doktor klomen yazdı canım.
Bende ilk hamileligimde klomenle hamile kalmistim simdi normal deniyoruz hayirlisiyla insallah olur ilk bebegini neden kaybettn canim acini deşmiyeceksem eger

Bende ilk hamileligimde klomenle hamile kalmistim simdi normal deniyoruz hayirlisiyla insallah olur ilk bebegini neden kaybettn canim acini deşmiyeceksem eger
nedeni bilinmiyor. sağlıklı bir gebelikti, detaylı ultrasonu falan meşhur bir doktor yapmıştı, çat diye birgün kontrole gittim ölmüştü. otopsi de yapıldı hiçbirşey çıkmadı, anlaşılamadı.

Canim benimde bebegimin kalbi gelismemis damarlari olusmamisti sana tekrarlama riski oldugunu falan soyledilermi
yok demediler öyle bişey. zaten hangi doktora gittiysem şok oldu. kimse anlayamadı. ben hamile kalmayı çok istiyorum ama yine böyle bişey olacak diye ödüm kopmuyor değil.

Kizlar buda bugunki testim biraz daha koyulasmismi ne :)

Eklentiler

• 20150813_113545.jpg
    20150813_113545.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 65
Back