- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil oluyor ki o canimben bugün doktora gittim, rahim filmi çekelim ama önce 2 hafta bekleyelim dedi. regli dönemimde yumurtam vardı çünkü ve bittiği gün ilişki oldu, çoook az da olsa ihtimal hamilelik olabilir dedi. şaka gibi gerçekten.
Insallah canim senin ne kadar kaldi adetine test falan yaptinmiay sen de bendensin. ben de 24 haftalıkken kaybettim canım. inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz.
canım ben klomen kullandım. yumurtlamam gecikmiş. adetim bir hafta gecikince doktora gittim baktı yumurtaların daha yeni çatlayacak dedi. ilişki önerdi. ama bir gün sonra adet oldum. şok tabi. ben de adetim biter bitmez ilişkiye girdim sonra doktora gittim. çok nadirde olsa böyle olabiliyor dedi. hamile kalmış olabilirsin dedi. yani o yüzden şaka gibi dedim ya.Nasil oluyor ki o canim
benim bat 2 eylül canım. ama bu ay pek ümitli değilim. klomen bünyemi şaşırttı resmen.Insallah canim senin ne kadar kaldi adetine test falan yaptinmi
Kurban oldugum rabbimin mucizesi canim bnm tebrik ederim . benimde regl r gun gecti oldum . pembe su seklinde geldi 2 gun . sonrada kahverengi oldu 1 gun toplam e gun surdu suan gelen yok bitti . normalde 1 hafta surerdu bnmcanım ben klomen kullandım. yumurtlamam gecikmiş. adetim bir hafta gecikince doktora gittim baktı yumurtaların daha yeni çatlayacak dedi. ilişki önerdi. ama bir gün sonra adet oldum. şok tabi. ben de adetim biter bitmez ilişkiye girdim sonra doktora gittim. çok nadirde olsa böyle olabiliyor dedi. hamile kalmış olabilirsin dedi. yani o yüzden şaka gibi dedim ya.
seninki de ilginç gerçekten. beraber bekleyip göreceğiz artık.Kurban oldugum rabbimin mucizesi canim bnm tebrik ederim . benimde regl r gun gecti oldum . pembe su seklinde geldi 2 gun . sonrada kahverengi oldu 1 gun toplam e gun surdu suan gelen yok bitti . normalde 1 hafta surerdu bnm
Insallah bebisin senledir canim daha onceki kaybettigin gebeliginde de mi klomenle hamile kalmistinbenim bat 2 eylül canım. ama bu ay pek ümitli değilim. klomen bünyemi şaşırttı resmen.
yok ben ilk kez kullandım. o zaman ikinci demememizde hamile kalmıştım. şimdi sekiz ay geçti tık yok bu yüzden doktor klomen yazdı canım.Insallah bebisin senledir canim daha onceki kaybettigin gebeliginde de mi klomenle hamile kalmistin
Bende ilk hamileligimde klomenle hamile kalmistim simdi normal deniyoruz hayirlisiyla insallah olur ilk bebegini neden kaybettn canim acini deşmiyeceksem egeryok ben ilk kez kullandım. o zaman ikinci demememizde hamile kalmıştım. şimdi sekiz ay geçti tık yok bu yüzden doktor klomen yazdı canım.
nedeni bilinmiyor. sağlıklı bir gebelikti, detaylı ultrasonu falan meşhur bir doktor yapmıştı, çat diye birgün kontrole gittim ölmüştü. otopsi de yapıldı hiçbirşey çıkmadı, anlaşılamadı.Bende ilk hamileligimde klomenle hamile kalmistim simdi normal deniyoruz hayirlisiyla insallah olur ilk bebegini neden kaybettn canim acini deşmiyeceksem eger
Bende anlamadim doktor zaten 20 agustosta gel dediseninki de ilginç gerçekten. beraber bekleyip göreceğiz artık.
Canim benimde bebegimin kalbi gelismemis damarlari olusmamisti sana tekrarlama riski oldugunu falan soyledilermi
hadi bakalım hayırlısı canım.Bende anlamadim doktor zaten 20 agustosta gel dedi
yok demediler öyle bişey. zaten hangi doktora gittiysem şok oldu. kimse anlayamadı. ben hamile kalmayı çok istiyorum ama yine böyle bişey olacak diye ödüm kopmuyor değil.Canim benimde bebegimin kalbi gelismemis damarlari olusmamisti sana tekrarlama riski oldugunu falan soyledilermi
canım inşallah güzel haberlerden dolayıdır. gerçi benim de iki aydır o şekilde başlamaya başladı. dur bakalım daha neler görücez.
yok demediler öyle bişey. zaten hangi doktora gittiysem şok oldu. kimse anlayamadı. ben hamile kalmayı çok istiyorum ama yine böyle bişey olacak diye ödüm kopmuyor değil.
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım...