• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar bende bu sabah doktora gittim 2 tane yumurtam varmiş 13.5 mm olmuşlar adetim bitti ama lekelenmeler oluyo az az doktor o yüzden bant verdi göbeğime yapıştırıyorum 1 hafta durucak dedi bu iğneye cuma gününe kadar devam edicem cuma günü tekrar kontrole gidicem

Dün ve sabah ezanı saatınde yaptıgım testım ikiside silik bat 2 kaldı kan verıcem sabah ıse giderken :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 202
Günaydın canım hayırlı olsun ıkısıde pozıtıf kandada cıkar zaten :)
İnşallah canım bakalım sonucları beklıyorum ama dün yaptıgım testte hiç beklemıyodum ikinci çizgiyi ilk defa gördum gözlerme ınanamadım ve o andan beri diyorumki içimden ben hamıleyım hıssedıyorum sankı bilmiyorum :)

İnşallah canım bakalım sonucları beklıyorum ama dün yaptıgım testte hiç beklemıyodum ikinci çizgiyi ilk defa gördum gözlerme ınanamadım ve o andan beri diyorumki içimden ben hamıleyım hıssedıyorum sankı bilmiyorum :)
İçine doğmuş canım benım sonucu almana ne kadar kaldı bızede haber ver :)

Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucum :nazar: Hala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah :KK46:
ayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)

ayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)
Amin canım benım reglım daha gecmedi 2 gün var ben dun test yaptım silik çizgi çıkınca tabiki yerimde duramadım sabah hemen kan vermeye gittim sonucta içime doğdugu gibi çıktı benm belirtilerim
En belirgin olan belirtim göğüs uçlarımın cok acıması ve şişmesi oldu
Çok fazla iştahım acıldı kı benm yemekle pek aram yoktur acayip şeyler çekti hep
yumurtlamadan snra 3-4 gün boyunca belim çok ağrıdı hala ara ara agrıyor sankı cok ayakta durmusum gibi böyle daha önce hiç olmamıstım
kasıklarıma ara ara yıne ıgne batmaları oldu
adet günüm yaklastıgı gıbı sivilcelerım cıktı
yorgunlukda vardı iş yerınde cok sıkılıyodum eve kendımı zor atıyodum bide ateş basması yasadm hergun 1 defa falan oluyodu ki ben normalde üşüyen bi insanım dün gece göğüslerimde cayır cayır yanıyodu belirtilerim bunlar canım ama emin ol hamıle olunca farklı seyler hissediyosun normal adet gibi olmuyo bence bi his gelıyo insanın ıcıne farklı Allah hepınıze nasıp etsın bende burdan cok okudum özendım istedım isteyen herkese yasatsın rabbım

Maşallah :nazar:diyelim Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere
Amin canım sizede dua edicem bol bol bu arada ben klomen kullanmıstım bu ay ikinci kullanısım 26 ve 18 mm lık yumrtalarım vardı 2 tane onlardan biri nasıp oldu sanırım

Eşime nasıl söylücem bilmiyorum bakalım onu düşünüyorum haberı yok hıc test yaptıgımdan sabah uyuyodu gttim hastaneye cuma yapcam test dedım ona

Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucum :nazar: Hala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah :KK46:

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı bizim başımıza olur.:nazar:

Back