2 eylül canımmavimli
Skry10
@aspnr
@Pokahontass
@casun
Eylemeylemce
Tuanam21
Kızlar sizin durumlar nedir adet olanınız varsa yeni batlarınızı bekliyorum
Regli oldum malesefmavimli
Skry10
@aspnr
@Pokahontass
@casun
Eylemeylemce
Tuanam21
Kızlar sizin durumlar nedir adet olanınız varsa yeni batlarınızı bekliyorum
Günaydın canım hayırlı olsun ıkısıde pozıtıf kandada cıkar zaten :)Dün ve sabah ezanı saatınde yaptıgım testım ikiside silik bat 2 kaldı kan verıcem sabah ıse giderken :)
İnşallah canım bakalım sonucları beklıyorum ama dün yaptıgım testte hiç beklemıyodum ikinci çizgiyi ilk defa gördum gözlerme ınanamadım ve o andan beri diyorumki içimden ben hamıleyım hıssedıyorum sankı bilmiyorum :)Günaydın canım hayırlı olsun ıkısıde pozıtıf kandada cıkar zaten :)
maşAllah canım Rabbim size bağışlasınDün ve sabah ezanı saatınde yaptıgım testım ikiside silik bat 2 kaldı kan verıcem sabah ıse giderken :)
Aminn Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin en hayırlı zamanda nasip etsin hepinize inşmaşAllah canım Rabbim size bağışlasın
İçine doğmuş canım benım sonucu almana ne kadar kaldı bızede haber ver :)İnşallah canım bakalım sonucları beklıyorum ama dün yaptıgım testte hiç beklemıyodum ikinci çizgiyi ilk defa gördum gözlerme ınanamadım ve o andan beri diyorumki içimden ben hamıleyım hıssedıyorum sankı bilmiyorum :)
Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumİçine doğmuş canım benım sonucu almana ne kadar kaldı bızede haber ver :)
Hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin.saglikla gelsin bebisin inşallahYanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
Amin Allah razı olsun benden hepinize bulassın bu ayınzı bereketlendirsin rabbımHayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin.saglikla gelsin bebisin inşallah
ayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
MaşallahYanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
Amin canım benım reglım daha gecmedi 2 gün var ben dun test yaptım silik çizgi çıkınca tabiki yerimde duramadım sabah hemen kan vermeye gittim sonucta içime doğdugu gibi çıktı benm belirtilerimayyyyyy canım benımmm . Hadı gözün aydın hayırlısı ıle kucagına alırsın inş canım . kac gun geçti regl . belirtilerin neydı herseyı anlat :)
Amin canım sizede dua edicem bol bol bu arada ben klomen kullanmıstım bu ay ikinci kullanısım 26 ve 18 mm lık yumrtalarım vardı 2 tane onlardan biri nasıp oldu sanırımMaşallahdiyelim Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere
Yanılmamışım pozitif :) 53,6 cıktı sonucumHala İnanamıyorum Allahım burda bu msjları okuyupta umut eden özenen isteyen herkese nasip etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?