Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim cok gecmis olsun. Zor bir durum ayni ayda 3 arkadas ayni durumu yasadik malesef. En basinda ogrendigimiz icin aslinda sansli sayiliriz. Saglikli sekilde gelirler insallah tek temennimiz o. Uzme kendini bol bol esinle vakit gecir gez dolas.
Teşekkür ederim eylülde hepimiz hamile olucaz inanıyorum ben :)

Üzüldüm canım ya hayırlısı tabıkı herkesın basına gelebılır üzme sende kendını herseyde bı hayır vardır

Bu arada kızlar ben az once test yaptım erken gebelık testı ve ılk defa sılıkte olsa çizgi gordum 3 gun kaldı bata bı bakarmısınz sızde

Eklentiler

• image.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada kızlar ben az once test yaptım erken gebelık testı ve ılk defa sılıkte olsa çizgi gordum 3 gun kaldı bata bı bakarmısınz sızde
Tatlım pozitif görünüyor ama ben erken gebelik testlerine inanmıyorum pek o yüzden normal bir testle tekrarlarsan kutlayalım :)

Tatlım pozitif görünüyor ama ben erken gebelik testlerine inanmıyorum pek o yüzden normal bir testle tekrarlarsan kutlayalım :)
Yarın sabah ilk idrarla yıne yapıcam bakalım inşallah canım heyecan yaptım sımdıden koyulastı cunku çizgi

Kızlar ben haftaya kadar yazamayabilirim BATları düzelttim başka değişiklik olan olursa ben gelene kadar mesajla bildirirseniz daha kolay oluyor:) heralde o zamana kadar düşüğüm gerçekleşmiş olur.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah geldiğimde bol bol hamiş mesajları okurum. Hepinizi öpüyorum.

Allaha emanet ol canım. Dikkat et kendine

Hakkında hayırlısı olsun canım benim sağlıkla hayırlısı ıle gelsın Bebeğin inş

Kendine dikkat et canim. İnsallah bu ay hayirli haberler vericez.

canım benim ben bir süredir giremedim şimdi okudum mesajını. Allahtan hayırlısını dileyelim. İnşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin bir gün. üzülme sakın. hep beraber birbirimize destek olmak için burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…