Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lilyumas sen hamile degil miydin canim, hayirdir bi sikinti mi oldu ?
Kimyasalin arkasindan cabuk gelirmis gebelik. Umuyorum senin icin de aynisi olacak. Gecmis olsun cnm.yapmayı yazıcaktım canım yanlış yazmışım.
Kimyasalin arkasindan cabuk gelirmis gebelik. Umuyorum senin icin de aynisi olacak. Gecmis olsun cnm.
Bende ses yok halen canim, zaten bu ayki Bat 28 Agustos o yuzden daha coook :)Sağol canım inşallah dediğin gibi olur. Sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Allah hayırlı zaman da nasip etsin hepimize. Bu ay baştan başlıyoruz nasip kısmet. Sen nasılsın ? Sende durumlar ne?
Bende ses yok halen canim, zaten bu ayki Bat 28 Agustos o yuzden daha coook :)
CNm hakkında hayırlısı olsun Sıkma Can'ını rabbım kısa zamanda nasip etsin inş tekrardanevet canım hamileydim. malesef değerim bir arttı bir düştü kimyasal gebelikmiş. 6 ağustosta Adetle birlikte gitti. Erken test yapmamayı acı tecrübeyle öğrendim böylece.
Ben bişi göremedimKizlar bu nasil bi test bi bakarmisiniz ben bisey anlayamadim saşi olcam sonunda bu testler yuzunden :)
Silikte olsa var canım biseyler benimde böleydi öğrendiğimde :)Kizlar bu nasil bi test bi bakarmisiniz ben bisey anlayamadim saşi olcam sonunda bu testler yuzunden :)
Üst kısmından eklermisin resım bideKizlar bu nasil bi test bi bakarmisiniz ben bisey anlayamadim saşi olcam sonunda bu testler yuzunden :)
Canim bende bakiyorum banada oyle geliyor sonra hayal goruyorum saniyorum esimde gelmedi daha onada gosteremedim fikir almak icin size sormak istedim yorumlarinizi bekliyorum :)Silikte olsa var canım biseyler benimde böleydi öğrendiğimde :)
Nasil ust kisimdan canim anlamadmÜst kısmından eklermisin resım bide
Bat ne zamandıCanim bende bakiyorum banada oyle geliyor sonra hayal goruyorum saniyorum esimde gelmedi daha onada gosteremedim fikir almak icin size sormak istedim yorumlarinizi bekliyorum :)
1 hafta var canimBat ne zamandı
Testin üstünden dogru Çek demek istedim daha net çıkarNasil ust kisimdan canim anlamadm
Hadi hayırlısı olsun inş bebişin seninledir cnmBat ne zamandı