Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim bende bakiyorum banada oyle geliyor sonra hayal goruyorum saniyorum esimde gelmedi daha onada gosteremedim fikir almak icin size sormak istedim yorumlarinizi bekliyorum :)

Yarin sabah tekrarla canım koyulucaktir varsa eğer ama bence var cizgi silik cıkmıs :) hakkında Hayırlısı olsunn

Saol canim bugun alim yarin sabah tekrarmi yapim yani

Bence ole yap canim ben de senin gibi 5 gun onceden ogrendim ama maselef kotu sekilde sonuclandi. Belki biraz bekleseydim fark etmicektm bile. Emin ol deger ciktiktan sonra dusukse beklemek daha zor oluyor. İnsallah sen saglikla kucagina alirsin bebegini.

Tatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)

Cok saol canim insallah 4 ay once 24 haftalik bebegimi kaybettim suan o kadar cok istiyorumki hayirlisiyla saglikli bi bebek anlatamam..insallah isteyen herkese Allahim saglikli bebekler nasip eder

Cok saol canim insallah 4 ay once 24 haftalik bebegimi kaybettim suan o kadar cok istiyorumki hayirlisiyla saglikli bi bebek anlatamam..insallah isteyen herkese Allahim saglikli bebekler nasip eder
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına :)

Cnm çok üzüldüm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin

Hayırlısı olsun canım. Takdir Allah'ın. Pes etmek yok. Dinlen canım biraz, kafanı dağıt, ve çok zor biliyorum ama kendini yıpratmamaya çalış.

Canim cok gecmis olsun. Zor bir durum ayni ayda 3 arkadas ayni durumu yasadik malesef. En basinda ogrendigimiz icin aslinda sansli sayiliriz. Saglikli sekilde gelirler insallah tek temennimiz o. Uzme kendini bol bol esinle vakit gecir gez dolas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…