- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
Canim bende bakiyorum banada oyle geliyor sonra hayal goruyorum saniyorum esimde gelmedi daha onada gosteremedim fikir almak icin size sormak istedim yorumlarinizi bekliyorum :)
Ay canim suan o kadar moral verdinki bana anlatamam icimden boynuna atlamak geldi :))Yarin sabah tekrarla canım koyulucaktir varsa eğer ama bence var cizgi silik cıkmıs :) hakkında Hayırlısı olsunn
Bugun kan testi yaptirsam cikarmi ki :)Ay canim suan o kadar moral verdinki bana anlatamam icimden boynuna atlamak geldi :))
Bugun kan testi yaptirsam cikarmi ki :)
Saol canim bugun alim yarin sabah tekrarmi yapim yaniHemen yaptirma canim adet gunune kadar bekle. Ciksa da degeri cok dusuk cikar sonra beklemesi daha stresli sen bi sure bence idrar testiyle dene koyulastigini net gordugunde yaptr kan testtini
Saol canim bugun alim yarin sabah tekrarmi yapim yani
Cok saol canim insallah 4 ay once 24 haftalik bebegimi kaybettim suan o kadar cok istiyorumki hayirlisiyla saglikli bi bebek anlatamam..insallah isteyen herkese Allahim saglikli bebekler nasip ederBence ole yap canim ben de senin gibi 5 gun onceden ogrendim ama maselef kotu sekilde sonuclandi. Belki biraz bekleseydim fark etmicektm bile. Emin ol deger ciktiktan sonra dusukse beklemek daha zor oluyor. İnsallah sen saglikla kucagina alirsin bebegini.
charmant canim nasilsin merak ettik seni?
Merhaba canim :)MinikPiranha durumun nasıl canım var mı gelen giden
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına :)Cok saol canim insallah 4 ay once 24 haftalik bebegimi kaybettim suan o kadar cok istiyorumki hayirlisiyla saglikli bi bebek anlatamam..insallah isteyen herkese Allahim saglikli bebekler nasip eder
Cnm çok üzüldümTatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Tamam canım yeni tarih ekleyelim mi :)Merhaba canim :)
dus beni listeden geldi kirmizilar, o kadar sinir yapmisti ki bir haftadir sinir kupu gibi geziyodum ortalikta rahatladim ya buna da sukur
Hayırlısı olsun canım. Takdir Allah'ın. Pes etmek yok. Dinlen canım biraz, kafanı dağıt, ve çok zor biliyorum ama kendini yıpratmamaya çalış.Tatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Tatlı anne adayları hepinize merhaba. Sizi merakta bıraktım biliyorum giremedim bir süre hem tahlil sonucum kötü hem eşim izinde o yüzden bir süre giremeyeceğim. Son durumum şu; pazartesi yaptırdığım bhcg 69 çıktı düşük yapmam bekleniyor henüz düşük gerçekleşmedi ara ara kanamalarım oluyor. Yani nasip değilmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum zaten. Umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur :)
Teşekkür ederim tek dileğim sağlıklı bir bebek o yüzden vardır bir hayır diyorumCnm çok üzüldümRabbim Herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?