Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Merhaba arkadaşlar topiği baştan sona okudum ne güzel bir ortam kurmuşsunuz bebiş haberleri ile şenlenmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve olmayanlara da versin. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:KK28:Benim BAT da 14 Ağustos eğer uygunsa listeye ekleyebilirsiniz. Bu ay bende aşırı göğüs şişliği var dokunamıyorum, üstüne yatamıyorum ateş gibi yanıyo.. bu bir belirtimidir bilmem ama umarım öyledir:KK49::KK76:

Merhaba arkadaşlar topiği baştan sona okudum ne güzel bir ortam kurmuşsunuz bebiş haberleri ile şenlenmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve olmayanlara da versin. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:KK28:Benim BAT da 14 Ağustos eğer uygunsa listeye ekleyebilirsiniz. Bu ay bende aşırı göğüs şişliği var dokunamıyorum, üstüne yatamıyorum ateş gibi yanıyo.. bu bir belirtimidir bilmem ama umarım öyledir:KK49::KK76:
Umarim öyledir. Allah gönlüne göre wersin

Hayırlısı neyseki şimdi kafan net artık yapman gereken işlere daha rahat odaklanırsın sonucu öğrendin ya regl da eli kulağındadır bak Gör.inşallah gelecek ay senin benim ve hamile kalmak isteyenler için güzel geçer ay sonunda hamile haberlerimizi burdan yazarız.bu ay biraz daha rahat olmaya çalışacağım görev için değil de zevk için yapıyor gibi inşallah tutar
Canım bu topik hepimize uğurlu gelsin inş. Benim adet başladı başlıcak kırmızıya dönüyor:) rahatladım hakikaten, artık yapacaklarıma odaklanırım tabi. Ben bu ayda zevkli zevkli yapmıştım ama hergün yapınca tutmadı tabi :) artık beraber bekleriz yine senin bat nezaman şimdi?
Kızlar merhaba Benimde bu ay 3. Denemem olucak sprali çıkardıktan sonra ıkı hamileliğimdede bel ağrısı kasık ağrısı Göğüs hassasiyeti ve uyuma isteğim olmuştu bu ay hayırlısı artık bakalım :KK56: geçen ayki topikte yazışıyorduk maşallah ÇOĞU kişiden güzel haberler geldi charmant charmant @hicbirseymi @pudink Hatırladığım bunlar tebrik ederim sağlıkla gelsın kuzular inş benide listeye eklerseniz sevinirim 27temmuz sat 23 Ağustos bat hadi hayırlısı bakalım :KK51:
Canım senin yine iki evladın var, allah inş bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder. Bu topik çok uğurlu bak, sende gel. Beraber heyecanla diğer ayı bekleyeceğiz inş

Buayda olmazsa artık öyle olur. Çünkü kimbilir nezaman denk gelirse artık...
Olur olur.bu ay dedin gibi zevkine çalışıyoruz :) tadını çıkarıyoruz. Bir de şunu duydum kızlar ben..Kadın önce boşaldiinda spermler yolunu daha çabuk buluyomus:) ki ilk kurtaj la sonuçlanan hamileliimde tesadüfen ole olmustu. Bu ay da ole denicem ben :)

Canım bu topik hepimize uğurlu gelsin inş. Benim adet başladı başlıcak kırmızıya dönüyor:) rahatladım hakikaten, artık yapacaklarıma odaklanırım tabi. Ben bu ayda zevkli zevkli yapmıştım ama hergün yapınca tutmadı tabi :) artık beraber bekleriz yine senin bat nezaman şimdi?

Canım senin yine iki evladın var, allah inş bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder. Bu topik çok uğurlu bak, sende gel. Beraber heyecanla diğer ayı bekleyeceğiz inş
Benim bat telefondaki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı gösteriyor inşallah Zafer olur:KK48:ama benim adetler düzensiz ovulasyon tarihim her ay Değişiyor o kesinleşince bat Hakkı'na bir fikrim olur artık şimdi ovulasyon için hazırlık yapıyorum kürlere devam artık hayırlısı

Olur olur.bu ay dedin gibi zevkine çalışıyoruz :) tadını çıkarıyoruz. Bir de şunu duydum kızlar ben..Kadın önce boşaldiinda spermler yolunu daha çabuk buluyomus:) ki ilk kurtaj la sonuçlanan hamileliimde tesadüfen ole olmustu. Bu ay da ole denicem ben :)

Bunu bir kişiden daha duymuştum ben ama pek önemsememiştim. Güzel bi bilgi demek ki doğruymuş denemeye değer:KK76:

senin kaçgün geçti canm inşallah bebişlerimiz bizimledir.
Ben sabredicem inşallah haftaya cumaya kadar test yok :oops: çünkü erken yapıp hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum:eek:

benim daha bat a var canım, 19 Ağustos. Ama dünden beri kasıklarım çok rahatsız. belki de üşüttüm bilemiyorum ki. bekliyebiliyorsan süper tabi ama ben sabırsız olduğumdan dayanamam sanırım :KK51:

H
her halde bu işin Sırrı ilişki anında rahat olmak bir de onu deneyelim bakalım mumlar Tütsüler falan romantik bir ortam hazırlayalım bakalım:))

H

her halde bu işin Sırrı ilişki anında rahat olmak bir de onu deneyelim bakalım mumlar Tütsüler falan romantik bir ortam hazırlayalım bakalım:))
Bence de tamamen rahat olmakta..anın tadını çıkarmak hele ki son aşamada :). Birde hemen kalkmadan bu ay tamamdır bu iş. .stressiz güzel ve sonunda bebiş li gunlerimizeee:))

hamılelıkte de özellıkle ilk haftalarda akıntı cok cok fazla gelır beyaz şeffaf karısık gelır
Akintisi boyle olup hamile olan varmi nette bakarken gordum benim suan akintim boyle????

hamılelıkte de özellıkle ilk haftalarda akıntı cok cok fazla gelır beyaz şeffaf karısık gelır
Akintisi boyle olup hamile olan varmi nette bakarken gordum benim suan akintim boyle????
Canım bendede cok yogun olmamakla beraber akıntı vardı ,yumurtlama dönemindeki gibi hala devam ediyor

Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz:KK200:

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

@hicbirseymi Hamile :anneadayı:
@Lilyumas Hamile :anneadayı:
charmant charmant Hamile :anneadayı:
@pudink Hamile :anneadayı:
@mavimli
@hadiinsallah
Skry10 Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
@casun bat 6 agustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
Canım listeye benide alın :)

Tatlım biter bitmez poponun altına yastık koy ve bacaklarını duvara veya yatak başlığına dik ara sırada bacaklarını pedal çevirir gibi oynat :) enaz yarım saat öyle dur ben sabah dus alıyorm Allah affetsn ama mecbur garanti olsun diye
Bu ay oyle yaparim canim ins

Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)

Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
Hayirlisi olsun canım. Neden tekrar cagirdi. Kontrol için mi?

Kizlar regl olcagim ya doktor fitil antibiyotik . ve gogusten sutu kesmek icin verdi kizlar sizce kullansam mi