canım seni takip ediyorum ben inşallah doktorun dediği gibi geç döllenme olmuştur ama sen diğer ihtimali de göz önünde bulundur çünkü kan değerin çok düşük. 1.7 miydi tam hatırlayamıyorum şuan ama yine de belli olmaz tabii senin idrar testinde çift çizgi de çıkmıştı yanılmıyorsam aslında üzülerek söylüyorum bu durum kimyasal gebeliğe işarettir. yani yüksek ihtimalle tutunamadı
rüyalar gerçek olurmuş :)Gunaydin kizlar,
Ruyamda test yapmistim 2. Cizgi cikmisti ve kan testim 1500 cikiyordu. Ancak ruyamda gorebilicem sanirim ben bu pozitifi. Tum regli belirtilerini itinayla yasiyorum. Yarin yada diger gun gelir kirmizilar...herkes icin hayirlisi olsun inşallah
Olur inşaAllahrüyalar gerçek olurmuş :)
anlıyorum canım hep işte bir hayır vardır demekten de sıkıldım ama napalım beklemekten başka çaremiz yokBende dünden beri kafamdan öyle kuruyorum eşimi de üzdüğümle kalacağım galiba bu gidişle.
Evet 1,74 çıkmıştı dün sonuç.
Dr da umutsuz olma regl günün kesin belli değil dedi
anlıyorum canım hep işte bir hayır vardır demekten de sıkıldım ama napalım beklemekten başka çaremiz yok
inşallah hamilesindir en kötü ihtimalle yer yapıyordur da önümüzdeki ay hemen olursun canımamin inşallah o bilir vakit ve zamanını.
Beni de kayınvalidem, görümcem,annem hamile görünce bu hafta ona cesaret edip test yaptırmıştım
Bende öyle psikolojik herhalde habire bişeyler yiyesim var tatlı tuzlu hiç farketmiyor :) Hayatımda hiç olmadığım kilodayım. Ne evlilikmiş beben de bu ay adet olursam sporuma yoğunluk vericem yetti artık hamile olcam nasılsa diye diye kıyafetlerimi giyemiyorum çok agresifim bu aralar
Nice mutlu senelere sağlıkla ve bebeğinizle inşaAllah.. Kayınvalideciğinede mutlu yıllar :)Bugün bizim yıldönümümüz :) aynı zamanda k.validemin doğum günü
Ohhh valla hazır gelmiş sana :) her sene yaparım canım ama kollarım koptu yaohh maşallah hamarat hatun benimkiler hazır geldi :)
AAAA neden . umudunu kesme yınedeevet değişiklik var canım bütün belirtilerim uçtu püüüff
Atda bakalım tatlımKızlar ovu testlerini aticam şimdi yumurtlamam bitmiş mi oluyor bir yorumlasaniz şimdi tekrar yaptım 5 dk dolsun hepsini bir aticam
Çift tarihlerin biri gündüz biri akşam yapılan en sonuncuyu şimdi yaptim
Değerlendirdim canım hatta bütün o testlerin olduğu günleri değerlendirdim artık takdir Allahın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yorumun için teşekkür ederim :)canım testlere göre yumurtlaman bitmiş görünüyor. 13 yazıp yan tarafta 14 yazan gün en koyusu gibi geldi bana. O günü değerlendirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?