Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Bende dünden beri kafamdan öyle kuruyorum eşimi de üzdüğümle kalacağım galiba bu gidişle.
Evet 1,74 çıkmıştı dün sonuç.
Dr da umutsuz olma regl günün kesin belli değil dedi

rüyalar gerçek olurmuş :)

Bende dünden beri kafamdan öyle kuruyorum eşimi de üzdüğümle kalacağım galiba bu gidişle.
Evet 1,74 çıkmıştı dün sonuç.
Dr da umutsuz olma regl günün kesin belli değil dedi
anlıyorum canım hep işte bir hayır vardır demekten de sıkıldım ama napalım beklemekten başka çaremiz yok

anlıyorum canım hep işte bir hayır vardır demekten de sıkıldım ama napalım beklemekten başka çaremiz yok

amin inşallah o bilir vakit ve zamanını.
Beni de kayınvalidem, görümcem,annem hamile görünce bu hafta ona cesaret edip test yaptırmıştım

ben de bu ay adet olursam sporuma yoğunluk vericem yetti artık hamile olcam nasılsa diye diye kıyafetlerimi giyemiyorum çok agresifim bu aralar

ben de bu ay adet olursam sporuma yoğunluk vericem yetti artık hamile olcam nasılsa diye diye kıyafetlerimi giyemiyorum çok agresifim bu aralar
Bende öyle psikolojik herhalde habire bişeyler yiyesim var tatlı tuzlu hiç farketmiyor :) Hayatımda hiç olmadığım kilodayım. Ne evlilikmiş be

ohh maşallah hamarat hatun benimkiler hazır geldi :)
Ohhh valla hazır gelmiş sana :) her sene yaparım canım ama kollarım koptu ya
Senin belirtiler ne durumda canım benim kasık ağrım sürekli var midem de bulanıyo ama bu belirtilerin hepsi geçen ayda vardı oyuzden tınlamıyorum sadece göğüslerim farklı gecen ay adete kadar sürdü şimdi hiç yok kafayı yedim sanırım :)

charmant canım sana sorayım sende progestan kullanmıştın sanırım ilaç bittikten ne kadar sonra adet oldun canım sen

Kızlar ovu testlerini aticam şimdi yumurtlamam bitmiş mi oluyor bir yorumlasaniz şimdi tekrar yaptım 5 dk dolsun hepsini bir aticam

Çift tarihlerin biri gündüz biri akşam yapılan en sonuncuyu şimdi yaptim

Eklentiler

• IMAG0243.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 58
Bugün içimde farklı duygular var okulda arkadaşımın bebeği ağlayınca içimden bişeyler koptu sanki hala etkisindeyim Ben aslında kararsızdım bebek konusunda ama bugün içimde acayip bir bebek isteği bebek sevgisi var :) İlk ayımız denemede inşallah bekleyen isteyen herkesin bebişi olur sağlıkla kucağımıza alırız :) :)

canım testlere göre yumurtlaman bitmiş görünüyor. 13 yazıp yan tarafta 14 yazan gün en koyusu gibi geldi bana. O günü değerlendirdin mi ?
Değerlendirdim canım hatta bütün o testlerin olduğu günleri değerlendirdim artık takdir Allahın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yorumun için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…