• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sagol canim benim . ins bi ayin 30 unu degerlendiremedim saglik olsun artik . bakalim ins bu ay hepimiz seviniriz . ilk sayfaya isimlerimiz hamile yazilir. Şafak 13 :)
Cnm arada yine çalışmalar olsun ne olur ne olmaz bazen geç yumurtlama olabiliyor;)

kızlar benimde dünden beri migrenim tuttu yakındır artık kırmızıların gelmesi

Gunaydin kizlar,
Ruyamda test yapmistim 2. Cizgi cikmisti ve kan testim 1500 cikiyordu. Ancak ruyamda gorebilicem sanirim ben bu pozitifi. Tum regli belirtilerini itinayla yasiyorum. Yarin yada diger gun gelir kirmizilar...herkes icin hayirlisi olsun inşallah
Bende şu an belirtileri yaşıyorum. Belim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum. KAsıklarımda ağrıyor. Bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek görmüştüm hafta sonu. Napalım nasip kısmet.

Saol canim. Hepimizin dilegi,istegi kisa zamanda gerceklessin inşallah. Bende bu ay doktora gidicem. Regliden sonra ve doktordan yumurta takibi isticem. Sorun varsa cozum ararim yoksa da içim rahatlamış olur.
Birde dr lar stresle başetmemiz için bir ilaç verseler keşke, benimkinin kesinlikle stresten olduğuna inanıyorum.

Bende şu an belirtileri yaşıyorum. Belim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum. KAsıklarımda ağrıyor. Bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek görmüştüm hafta sonu. Napalım nasip kısmet.

Kızlar rüyamda beyaz elbise giydiğimi gördüm şimdi anlamına baktım netten gören kişi evli ise çok yakın zamanda çocuk sahibi olacağını söylüyor :KK9::confused: hadi inşaallah :KK73:
Bende bu ayın başında öyle bir eüya görmüştüm, kırmızıları görmedim halen ama pek umudum yok. İnş sizlerin rüyaları gerçek olur kızlar...

arkadaşlar ben 19 ağustosta aşılama yaptm.aşılamanın 13.günü yani dün idrar testi yaptm negatif çktı:KK42:son progestanımı da pazar günü akşam içtm ve artk kullanmyrm.progestan biteli bugün 2.günüm olacak.bugün belm çok ağryr galiba adet olacğm.zaten teste de çkmadı:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Birde dr lar stresle başetmemiz için bir ilaç verseler keşke, benimkinin kesinlikle stresten olduğuna inanıyorum.

Bende bu ayın başında öyle bir eüya görmüştüm, kırmızıları görmedim halen ama pek umudum yok. İnş sizlerin rüyaları gerçek olur kızlar...
İnşallah görmeyiz canım ne diyim Allah hayırlısını versin geçde olsa

Cnm arada yine çalışmalar olsun ne olur ne olmaz bazen geç yumurtlama olabiliyor:KK66:
Canım zaten son gunler son denemeler hahrlısı ıle :) 2/4/6/8/10/12 bu tarıhlerı degerlendırecegım . Gerısı Allaha kalmış bol dua edıp bekleyecegım :) Zaten 17 sındede memlekete gıdıyorum bayram ıcın yalnız ıns aıleme guzel haberler ıle gıderım :)

İnşaAllah hepimizin gerçek olsun.

Kızlar bat ıcın son dort gunum aama ne sancım var ne bışeym var . Hamilelk ile ilgililde bı belrtm yok sadece sırtım ağrıyo arada bı belim göğüslerde şişme uclarında kararma veyahut hassasıyet felan yok hc bı blrtı yok ıcımdede hamıleyım gb bır hs yok

Kızlar bat ıcın son dort gunum aama ne sancım var ne bışeym var . Hamilelk ile ilgililde bı belrtm yok sadece sırtım ağrıyo arada bı belim göğüslerde şişme uclarında kararma veyahut hassasıyet felan yok hc bı blrtı yok ıcımdede hamıleyım gb bır hs yok
Canım sen ıcını ferah tut sıkıntı yapma . Bazılarında hamılede olsalar hıc belırtı olmuyormuş sıkma canını ...

Canım sen ıcını ferah tut sıkıntı yapma . Bazılarında hamılede olsalar hıc belırtı olmuyormuş sıkma canını ...
umarım canm dua et bana son dort gun kaldı belımde agrı var belımın ustunde sırtmda brde karnım şiş nefes alırken sankı nefesm yetmıyo şiş oldgndan baskı ypıyo karnım brde arada rahmde ığne gb agrı oluyo

Eğer hamile değilsem diyetisyene gideceğim. İstanbul Bakırköy- Bahçelievler civarlarında bildiğiniz iyi doktor var mı?

umarım canm dua et bana son dort gun kaldı belımde agrı var belımın ustunde sırtmda brde karnım şiş nefes alırken sankı nefesm yetmıyo şiş oldgndan baskı ypıyo karnım brde arada rahmde ığne gb agrı oluyo
Dualarımız hepınızle canım benım sen dıkkat et 4 gun stres yapma Allah buyuk yuzumuzu cok bekletmeden guldurur inş isteyen herkese nasıp etsın

Eğer hamile değilsem diyetisyene gideceğim. İstanbul Bakırköy- Bahçelievler civarlarında bildiğiniz iyi doktor var mı?
kac kılo fazlalıgın var canım Bence hıç gıtme gunluk bellı saatte yuruyus yap 1 saat evının yakınında spor aletı varsa onlarlada yap . 6 dan sonra meyve ye sadece bol su ıc . ekmegı fazla tuketme kepeklı ekmek kullan . Bırde akşamları uyumadan yogurt kurunu dene fecı yağ yaktırıyor . ben 71 kılodan 67 düştüm dahada verecegım canım banım :)

kac kılo fazlalıgın var canım Bence hıç gıtme gunluk bellı saatte yuruyus yap 1 saat evının yakınında spor aletı varsa onlarlada yap . 6 dan sonra meyve ye sadece bol su ıc . ekmegı fazla tuketme kepeklı ekmek kullan . Bırde akşamları uyumadan yogurt kurunu dene fecı yağ yaktırıyor . ben 71 kılodan 67 düştüm dahada verecegım canım banım :)
bende 67 kiloyum. 57-58 olmak istiyorum. Yürüyüş yapacak vaktim hiç olmuyor. Çok yemiyorum aslında ama evlendikten sonra böyle oldum. Tiroidim var. İlaç kullanıyorum ama zayıflayacağıma daha da aldım. Yoğurt kürünü okudum nette ama hiç uygulamadım. Sen nasıl yapıyorsun? Ne koyuyorsun içine

Kızlar merhaba.
Bugün kasıklarımda acayip sancım var.
Regl sancısı gibi değil sanki bıçak sokuyolar gibi o_O
Tutunmadı mı acaba bebek :KK43:

Back