- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acabaDün olması lazımdı cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acabaDün olması lazımdı cnm.
Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicamSenindemi yumurtlaman bitti tatlim
Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyormaşallah canım baya belirtin varmış inşallah psikolojik değildir de hamilesindir :)
Degerlendir kesin bu anlari:)Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicam
Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyor
Valla canım adam bıktı artık :) bende öyle bugün ara vericem zaten vucutta 3 gun yasiyormus kalanlarla idare etcemDegerlendir kesin bu anlari:)
Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicam
Valla canım adam bıktı artık :) bende öyle bugün ara vericem zaten vucutta 3 gun yasiyormus kalanlarla idare etcem
Bende ole canim kislik hazirligimi yapacagim . memleket icin hazirlik yapacagim bakalimbende yapmamayı düşünüyorum canım :) inşallah dayanabiliriz çok düşünmüyorum ben ya aklıma takmak istemiyorum başka şeylerle ilgileniyorum okula gidip geliyorum zaten yarın da temizlik yapcam :) Ben tek skntım kasık ağrım özellikle oturunca artan bir kasık ağrım var. Normalde hiç olmayan bişey yumurtlama ağrısı falan olmazdı bende hiç. Adet olacağımız zaman ağrır ya kasığımız öyle ağrıyor
Bende ole deniyorum zatenEn doğrusu bir gün durup bir gün çalışmak :) aynen canım olacağı varsa olur zaten kısmet
Aynen canım gerektiği kadar değerlendirdim bide sancim var zaten oluruna bırakıyorum görev gibi olsun istemiyorum :)En doğrusu bir gün durup bir gün çalışmak :) aynen canım olacağı varsa olur zaten kısmet
Bende ole canim kislik hazirligimi yapacagim . memleket icin hazirlik yapacagim bakalim
Canim gule gule ye ins . Yapragimi annem burdayken basti. Salatalik turşumu persembe komsum ile kurcaz. Memlekete gidincede konservemi yapcaz annemle .kışlık hazırlığımı yaptım çok şükür bende :) yap yap canım zaman geçer işte
Anladim.Canim yinede tedbiri elden koymaAynen canım gerektiği kadar değerlendirdim bide sancim var zaten oluruna bırakıyorum görev gibi olsun istemiyorum :)
Fasulyemide gitmeden yapacagim canim .kışlık hazırlığımı yaptım çok şükür bende :) yap yap canım zaman geçer işte
Valla ben de heyecanlandım bakalım. Adetim sökülmedi diye düşünüyorum ama kısmet.Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acaba
Bekleyelim cnm . eee test yaptin miValla ben de heyecanlandım bakalım. Adetim sökülmedi diye düşünüyorum ama kısmet.
Yok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.Bekleyelim cnm . eee test yaptin mi
Ayyy nasil bekliyorsun kiz sabirla. Bn olsam dayanamam kiYok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.
Yok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.