- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acabaDün olması lazımdı cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acabaDün olması lazımdı cnm.
Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicamSenindemi yumurtlaman bitti tatlim
Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyormaşallah canım baya belirtin varmış inşallah psikolojik değildir de hamilesindir :)
Degerlendir kesin bu anlari:)Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicam
Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyor
Valla canım adam bıktı artık :) bende öyle bugün ara vericem zaten vucutta 3 gun yasiyormus kalanlarla idare etcemDegerlendir kesin bu anlari:)
Canim normalde bitti ama az önce lavaboda akışkan akinti tekrar geldi :) yarin da gelirse tekrar ovu testi yapicam
Valla canım adam bıktı artık :) bende öyle bugün ara vericem zaten vucutta 3 gun yasiyormus kalanlarla idare etcem![]()
Bende ole canim kislik hazirligimi yapacagim . memleket icin hazirlik yapacagim bakalimbende yapmamayı düşünüyorum canım :) inşallah dayanabiliriz çok düşünmüyorum ben ya aklıma takmak istemiyorum başka şeylerle ilgileniyorum okula gidip geliyorum zaten yarın da temizlik yapcam :) Ben tek skntım kasık ağrımözellikle oturunca artan bir kasık ağrım var. Normalde hiç olmayan bişey yumurtlama ağrısı falan olmazdı bende hiç. Adet olacağımız zaman ağrır ya kasığımız öyle ağrıyor
![]()
Bende ole deniyorum zatenEn doğrusu bir gün durup bir gün çalışmak :) aynen canım olacağı varsa olur zaten kısmet
Aynen canım gerektiği kadar değerlendirdim bide sancim var zaten oluruna bırakıyorum görev gibi olsun istemiyorum :)En doğrusu bir gün durup bir gün çalışmak :) aynen canım olacağı varsa olur zaten kısmet
Bende ole canim kislik hazirligimi yapacagim . memleket icin hazirlik yapacagim bakalim
Canim gule gule ye ins . Yapragimi annem burdayken basti. Salatalik turşumu persembe komsum ile kurcaz. Memlekete gidincede konservemi yapcaz annemle .kışlık hazırlığımı yaptım çok şükür bende :) yap yap canım zaman geçer işte
Anladim.Canim yinede tedbiri elden koymaAynen canım gerektiği kadar değerlendirdim bide sancim var zaten oluruna bırakıyorum görev gibi olsun istemiyorum :)
Fasulyemide gitmeden yapacagim canim .kışlık hazırlığımı yaptım çok şükür bende :) yap yap canım zaman geçer işte
Valla ben de heyecanlandım bakalım. Adetim sökülmedi diye düşünüyorum ama kısmet.Hadi ins 9 ay gelmez canim bnm . Allah buyuk yerlesme lekesimiydi acaba
Bekleyelim cnm . eee test yaptin miValla ben de heyecanlandım bakalım. Adetim sökülmedi diye düşünüyorum ama kısmet.
Yok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.Bekleyelim cnm . eee test yaptin mi
Ayyy nasil bekliyorsun kiz sabirla. Bn olsam dayanamam kiYok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.
Yok canım, belki sökülür diye bekleyeceğim 2 gün daha. Sökülmezse yaparım.