• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Rica ederim canım artık hakkımızda hayırlısı :) Yumurtlamamız bitti gerisi rabbimin takdiri
Bu ay umudum çok fazla yumurtlamadan sonra çok sancim oldu kasik batması bide laparoskopi ameliyatı oldum gebe kalma sansi da yüksek oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde olur :KK46:

Bu ay umudum çok fazla yumurtlamadan sonra çok sancim oldu kasik batması bide laparoskopi ameliyatı oldum gebe kalma sansi da yüksek oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde olur :KK46:

ne zamandır uğraşıyorsunuz canım? Geçmiş olsun bende de dün çok fazla kasık ağrım oldu şimdi de ara ara oluyor ama bakalım kısmet

ne zamandır uğraşıyorsunuz canım? Geçmiş olsun bende de dün çok fazla kasık ağrım oldu şimdi de ara ara oluyor ama bakalım kısmet
1 senelik evliyim cnm şubatta düşük yaptım 2 aylıkken kalbi durdu kistlerimden dolayı 1.5 ay öncede ameliyat oldum bu ay dusukten sonra ilk deneme sayılır canım aynı kasik ağrısı bende var bide ben yumurtlama zamanında asla kasik ağrısı felan olmazdı hayırlısı bakalım

1 senelik evliyim cnm şubatta düşük yaptım 2 aylıkken kalbi durdu kistlerimden dolayı 1.5 ay öncede ameliyat oldum bu ay dusukten sonra ilk deneme sayılır canım aynı kasik ağrısı bende var bide ben yumurtlama zamanında asla kasik ağrısı felan olmazdı hayırlısı bakalım

Tekrar geçmiş olsun inşallah hamileyizdir canım :)
Bende daha önceden hiç yumurtlama ağrısı bilmezdim. Bugünde sırtım ağrıyor çok fena bilemedim ki kendimi mi çok dinliyorum acaba diyorum ama ağrıyor yani :(

Tekrar geçmiş olsun inşallah hamileyizdir canım :)
Bende daha önceden hiç yumurtlama ağrısı bilmezdim. Bugünde sırtım ağrıyor çok fena bilemedim ki kendimi mi çok dinliyorum acaba diyorum ama ağrıyor yani :KK43:
Valla cnm artık psikolojik mi gerçek mi ayırt edemez hale geldim :) bakalım şu günler bir çabuk geçsinde hemen öğrenelim hayırlısıyla :anneadayı:

14 unde canim :) ama ben bu ay hamile gibi hissedemiyorum kendimi nedense :KK43: ama kasik ve sirt agrim var biraz. Sen de var mi belirti agri ?
Belim agriyor . Arada batmalar oluyor . Rahim agzinda kasinti oluyor . Migde bulantim oluyor . Bas donmesi oluyor . bazen ama sık sık degil . uyku ve halsizlik var . Gogus ucumda koyulasmis. Bakalim bunlar var

Kızlar selam, sabah ilk uyandıgımda 2 damla kahverengi lekem geldi ama akıntım tekrardan beyaz-sarıya döndü. Gelen giden yok. Sonradan sökülecek herhalde diye bekliyorum. Gecikmeye devam.

Kızlar selam, sabah ilk uyandıgımda 2 damla kahverengi lekem geldi ama akıntım tekrardan beyaz-sarıya döndü. Gelen giden yok. Sonradan sökülecek herhalde diye bekliyorum. Gecikmeye devam.
Regl ne zamandi tatlim

Belim agriyor . Arada batmalar oluyor . Rahim agzinda kasinti oluyor . Migde bulantim oluyor . Bas donmesi oluyor . bazen ama sık sık degil . uyku ve halsizlik var . Gogus ucumda koyulasmis. Bakalim bunlar var

maşallah canım baya belirtin varmış inşallah psikolojik değildir de hamilesindir :)

Back