canım benım evdede mekık cekebılırsın cok faydası oluyor . 3 yemek kaşığı yoğurt /1 çay kaşiği pul biber / yarım lımonun suyu .... Bunu bı guzel karıştır yatmadan yarım saat once ye . Sonrasında sakın bısey yeme sabah tartıya cıktıgında bıle kesınlıkle farkettırıyor . İlk tadı kotu gelebılır sonradan alışıyorsun . Ben yaptım guzel oluyor bel bolgen basenden hemen farkettırıyor . Ama 2 hafta ara vermeden yap kesınlıkle ıyı bı sonuç alırsın . bununla zayıflayan cok topıgınde bıle okudum bnbende 67 kiloyum. 57-58 olmak istiyorum. Yürüyüş yapacak vaktim hiç olmuyor. Çok yemiyorum aslında ama evlendikten sonra böyle oldum. Tiroidim var. İlaç kullanıyorum ama zayıflayacağıma daha da aldım. Yoğurt kürünü okudum nette ama hiç uygulamadım. Sen nasıl yapıyorsun? Ne koyuyorsun içine
Tamamdır çok sağol deniyim bende :)canım benım evdede mekık cekebılırsın cok faydası oluyor . 3 yemek kaşığı yoğurt /1 çay kaşiği pul biber / yarım lımonun suyu .... Bunu bı guzel karıştır yatmadan yarım saat once ye . Sonrasında sakın bısey yeme sabah tartıya cıktıgında bıle kesınlıkle farkettırıyor . İlk tadı kotu gelebılır sonradan alışıyorsun . Ben yaptım guzel oluyor bel bolgen basenden hemen farkettırıyor . Ama 2 hafta ara vermeden yap kesınlıkle ıyı bı sonuç alırsın . bununla zayıflayan cok topıgınde bıle okudum bn
Dene canım bı zararını gormezsın eger cabuk vereyım dersen pul bıberı 1 tatlı kaşiği koy . Ama sabaha kadar ole guzel ter atıyorsun kı :)Tamamdır çok sağol deniyim bende :)
ben diyetisyene giderek bu sene içerisinde yaklaşık 10 kilo verdim oda bana akşam 9-10 gibi yoğurt kürü verdi ama tabi liğht yoğurt olacak bu veya yarım yağlı bunu 2 dilim ananas ile veya 2 tatlı kaşığı keten tohumu ile tüketeceksin ve yatana kadar 1 litre su içeçeksin yani yatmadan 2 litre saat önce yemelisin yoğurdu gece acayip yağ yakıyır ve metobolizmanı hızlandırıyormuş özelliklede karın bölgesindeki yağlarıbende 67 kiloyum. 57-58 olmak istiyorum. Yürüyüş yapacak vaktim hiç olmuyor. Çok yemiyorum aslında ama evlendikten sonra böyle oldum. Tiroidim var. İlaç kullanıyorum ama zayıflayacağıma daha da aldım. Yoğurt kürünü okudum nette ama hiç uygulamadım. Sen nasıl yapıyorsun? Ne koyuyorsun içine
unutmadan söyleleyim fazla kilonun ne kadarının yağ olduğu çok önemliymiş benim mesala vücut yağ oranım çok yüksek çıktı tahlillerde yani fazla kilomun çoğu yağdı bu tarz kişilerin özellikle süt ve süt ürünlerini mutlaka liğht tüketmeleri gerekiyormuş ben ayran dahil liğht içiyordum.ama çocuk döneminde liğht ürünleri önermiyorlar o neden ile bıraktım diyeti ben tabi biraz geri kilo aldım onuda tecrübelerimle korumaya çalışıyorum.bu süreçtede süt ve süt ürünlerini yarım yağlı tüketyorum aklında olsun birde haşlanmış yumurtayı haftada 4 günden fazla tüketmeyeceksin oda yağlanma yapıyorben diyetisyene giderek bu sene içerisinde yaklaşık 10 kilo verdim oda bana akşam 9-10 gibi yoğurt kürü verdi ama tabi liğht yoğurt olacak bu veya yarım yağlı bunu 2 dilim ananas ile veya 2 tatlı kaşığı keten tohumu ile tüketeceksin ve yatana kadar 1 litre su içeçeksin yani yatmadan 2 litre saat önce yemelisin yoğurdu gece acayip yağ yakıyır ve metobolizmanı hızlandırıyormuş özelliklede karın bölgesindeki yağları
Onun dışında neler yaptın? Akşam yemeğini kaçta yiyordun mesela?ben diyetisyene giderek bu sene içerisinde yaklaşık 10 kilo verdim oda bana akşam 9-10 gibi yoğurt kürü verdi ama tabi liğht yoğurt olacak bu veya yarım yağlı bunu 2 dilim ananas ile veya 2 tatlı kaşığı keten tohumu ile tüketeceksin ve yatana kadar 1 litre su içeçeksin yani yatmadan 2 litre saat önce yemelisin yoğurdu gece acayip yağ yakıyır ve metobolizmanı hızlandırıyormuş özelliklede karın bölgesindeki yağları
akşam yemeğini en geç 7 de yiyordum.aslınd ben kilo vermekten daha ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı için gittim.akşam sebze yemegi ana öğünlerde 2 dilim kepek ekmek ara öğünlerde kuru üzüm fındık ceviz kaysı vs.9 gibi yatmadan yoğurt kürü.ve haftada en az 4 gün spor salonu ama ben cok cor kilo veriyorum bu tempoyu hiç aksatmadığım halde 6 ayda ancak 10 kilo verdim.çabuk kilo alıyorum zor veriyorum.öğlen yemeğinde ise hergün mutlaka salata olacak 2 köfte büyüklüğünde et balık veya tavuk ızgara tabi.ve bu beslenme seklı gercekten 6 ayda yasam biçimi haline geldi bende artık normal hayatımda asağı yukarı bu şekilde besleniyorum.sıcaklar ve ramazan nedeni ile boşladım motivasyonum bozuldu ama biraz havalar serinlesin hemen yürüyüşe başlayacam geri.ağır sporu bıraktım tabi bebek için.yumurtlama sürecini aksatıyor o nedenle önermiyorlar aklında olsun .sadece yürüyüş haftada minumu 4 gün istersen hergün 10 km yürüyorum.veya 10.000 adım kuralına göre yürüyorum ikiside çok iyi sonuç veriyor.fazla birseye gerek yok aslında böyle hem sağlıklı hem vitamınlı beslenmiş olursunuz hemde aideal kılonuzu korumus.ve açık havada yürümeyi kesinlikle öneriyorum.bu bebek sürecindede piskolojınızı ınanılmaz rahatlatıyor.kafa dagıtıyorsun.hamile kalınca bile devam edecegim ben.diyetisyenimede devam edecegim çünkü çok kolay kilo alıyorum.geri dönüşü olmayan bir hal almak istemiyorsanız mutlaka dengeli beslenin.çocuk yapacam diyede salmamak lazım kesinlikleOnun dışında neler yaptın? Akşam yemeğini kaçta yiyordun mesela?
ben bu sekilde adeal kiloma indim ama 60 kiloyum suandaakşam yemeğini en geç 7 de yiyordum.aslınd ben kilo vermekten daha ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı için gittim.akşam sebze yemegi ana öğünlerde 2 dilim kepek ekmek ara öğünlerde kuru üzüm fındık ceviz kaysı vs.9 gibi yatmadan yoğurt kürü.ve haftada en az 4 gün spor salonu ama ben cok cor kilo veriyorum bu tempoyu hiç aksatmadığım halde 6 ayda ancak 10 kilo verdim.çabuk kilo alıyorum zor veriyorum.öğlen yemeğinde ise hergün mutlaka salata olacak 2 köfte büyüklüğünde et balık veya tavuk ızgara tabi.ve bu beslenme seklı gercekten 6 ayda yasam biçimi haline geldi bende artık normal hayatımda asağı yukarı bu şekilde besleniyorum.sıcaklar ve ramazan nedeni ile boşladım motivasyonum bozuldu ama biraz havalar serinlesin hemen yürüyüşe başlayacam geri.ağır sporu bıraktım tabi bebek için.yumurtlama sürecini aksatıyor o nedenle önermiyorlar aklında olsun .sadece yürüyüş haftada minumu 4 gün istersen hergün 10 km yürüyorum.veya 10.000 adım kuralına göre yürüyorum ikiside çok iyi sonuç veriyor.fazla birseye gerek yok aslında böyle hem sağlıklı hem vitamınlı beslenmiş olursunuz hemde aideal kılonuzu korumus.ve açık havada yürümeyi kesinlikle öneriyorum.bu bebek sürecindede piskolojınızı ınanılmaz rahatlatıyor.kafa dagıtıyorsun.hamile kalınca bile devam edecegim ben.diyetisyenimede devam edecegim çünkü çok kolay kilo alıyorum.geri dönüşü olmayan bir hal almak istemiyorsanız mutlaka dengeli beslenin.çocuk yapacam diyede salmamak lazım kesinlikle
haklısın salmamak lazım. Çok sağol bu kadar yazmışsın tşk ederim. İnşaAllah bende dikkat edeceğim.akşam yemeğini en geç 7 de yiyordum.aslınd ben kilo vermekten daha ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı için gittim.akşam sebze yemegi ana öğünlerde 2 dilim kepek ekmek ara öğünlerde kuru üzüm fındık ceviz kaysı vs.9 gibi yatmadan yoğurt kürü.ve haftada en az 4 gün spor salonu ama ben cok cor kilo veriyorum bu tempoyu hiç aksatmadığım halde 6 ayda ancak 10 kilo verdim.çabuk kilo alıyorum zor veriyorum.öğlen yemeğinde ise hergün mutlaka salata olacak 2 köfte büyüklüğünde et balık veya tavuk ızgara tabi.ve bu beslenme seklı gercekten 6 ayda yasam biçimi haline geldi bende artık normal hayatımda asağı yukarı bu şekilde besleniyorum.sıcaklar ve ramazan nedeni ile boşladım motivasyonum bozuldu ama biraz havalar serinlesin hemen yürüyüşe başlayacam geri.ağır sporu bıraktım tabi bebek için.yumurtlama sürecini aksatıyor o nedenle önermiyorlar aklında olsun .sadece yürüyüş haftada minumu 4 gün istersen hergün 10 km yürüyorum.veya 10.000 adım kuralına göre yürüyorum ikiside çok iyi sonuç veriyor.fazla birseye gerek yok aslında böyle hem sağlıklı hem vitamınlı beslenmiş olursunuz hemde aideal kılonuzu korumus.ve açık havada yürümeyi kesinlikle öneriyorum.bu bebek sürecindede piskolojınızı ınanılmaz rahatlatıyor.kafa dagıtıyorsun.hamile kalınca bile devam edecegim ben.diyetisyenimede devam edecegim çünkü çok kolay kilo alıyorum.geri dönüşü olmayan bir hal almak istemiyorsanız mutlaka dengeli beslenin.çocuk yapacam diyede salmamak lazım kesinlikle
Canım bugun başım çok agrıyo sırtım agrıyo ama sancm yada göğüslerde hassasıyet buyume yada uclarında kararma yok bata dort gun kaldı bat sancısı falanda yok ne mıgde bulantısı ne bsey hc bsey yokH Hayal Peri tatlım sende durumlar nedır var mı değişiklik test felan yaptın mı ???
rica ederim cnm ne demek birbirimize moral vermek ve yardımcı olmak için burdayız sonuçta:)haklısın salmamak lazım. Çok sağol bu kadar yazmışsın tşk ederim. İnşaAllah bende dikkat edeceğim.
evet değişiklik var canım bütün belirtilerim uçtu püüüffcharmant mrb canım ne yapıyorsun sende var mı bı degışıklık regl az kaldı :)
aynen öyle sağolasın.. Benim bat yarın ama bugünden bişeyler gelebilir çok ağrım var. Adet olursam kendimi iyice bir sıkıya alıcam bari hamile kalana kadar vereyim biraz :)rica ederim cnm ne demek birbirimize moral vermek ve yardımcı olmak için burdayız sonuçta:)
ohh maşallah hamarat hatun benimkiler hazır geldi :)Hepimizin canım inşaallah
Kızlar bana yardıma gelin yaaaa 23 kilo domates doğruyorum kışa hazırlık kahve molası verdim
Kızlar merhaba.
Bugün kasıklarımda acayip sancım var.
Regl sancısı gibi değil sanki bıçak sokuyolar gibi
Tutunmadı mı acaba bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?