- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Değerlendirdim canım hatta bütün o testlerin olduğu günleri değerlendirdim artık takdir Allahın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yorumun için teşekkür ederim :)
Bu ay umudum çok fazla yumurtlamadan sonra çok sancim oldu kasik batması bide laparoskopi ameliyatı oldum gebe kalma sansi da yüksek oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde olurRica ederim canım artık hakkımızda hayırlısı :) Yumurtlamamız bitti gerisi rabbimin takdiri
Bu ay umudum çok fazla yumurtlamadan sonra çok sancim oldu kasik batması bide laparoskopi ameliyatı oldum gebe kalma sansi da yüksek oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde olur
1 senelik evliyim cnm şubatta düşük yaptım 2 aylıkken kalbi durdu kistlerimden dolayı 1.5 ay öncede ameliyat oldum bu ay dusukten sonra ilk deneme sayılır canım aynı kasik ağrısı bende var bide ben yumurtlama zamanında asla kasik ağrısı felan olmazdı hayırlısı bakalımne zamandır uğraşıyorsunuz canım? Geçmiş olsun bende de dün çok fazla kasık ağrım oldu şimdi de ara ara oluyor ama bakalım kısmet
inşallah hamilesindir en kötü ihtimalle yer yapıyordur da önümüzdeki ay hemen olursun canım
1 senelik evliyim cnm şubatta düşük yaptım 2 aylıkken kalbi durdu kistlerimden dolayı 1.5 ay öncede ameliyat oldum bu ay dusukten sonra ilk deneme sayılır canım aynı kasik ağrısı bende var bide ben yumurtlama zamanında asla kasik ağrısı felan olmazdı hayırlısı bakalım
Valla cnm artık psikolojik mi gerçek mi ayırt edemez hale geldim :) bakalım şu günler bir çabuk geçsinde hemen öğrenelim hayırlısıylaTekrar geçmiş olsun inşallah hamileyizdir canım :)
Bende daha önceden hiç yumurtlama ağrısı bilmezdim. Bugünde sırtım ağrıyor çok fena bilemedim ki kendimi mi çok dinliyorum acaba diyorum ama ağrıyor yani
Valla cnm artık psikolojik mi gerçek mi ayırt edemez hale geldim :) bakalım şu günler bir çabuk geçsinde hemen öğrenelim hayırlısıyla
Seninde mi yumurtlama bitti tatlimRica ederim canım artık hakkımızda hayırlısı :) Yumurtlamamız bitti gerisi rabbimin takdiri
Seninde mi yumurtlama bitti tatlim
Senindemi yumurtlaman bitti tatlimValla cnm artık psikolojik mi gerçek mi ayırt edemez hale geldim :) bakalım şu günler bir çabuk geçsinde hemen öğrenelim hayırlısıyla
Ara vermek yok kuzum son gaz devam taki son 1 gun kalana kadarYani bitti bence canim :) ovulasyon testi falan yapmıyorum ama bitmistir diye tahmin ediyorum :) tabi calismalar bitmedi :)
Regl ayin kacinda peki canimYani bitti bence canim :) ovulasyon testi falan yapmıyorum ama bitmistir diye tahmin ediyorum :) tabi calismalar bitmedi :)
14 unde canim :) ama ben bu ay hamile gibi hissedemiyorum kendimi nedenseRegl ayin kacinda peki canim
Belim agriyor . Arada batmalar oluyor . Rahim agzinda kasinti oluyor . Migde bulantim oluyor . Bas donmesi oluyor . bazen ama sık sık degil . uyku ve halsizlik var . Gogus ucumda koyulasmis. Bakalim bunlar var14 unde canim :) ama ben bu ay hamile gibi hissedemiyorum kendimi nedenseama kasik ve sirt agrim var biraz. Sen de var mi belirti agri ?
Regl ne zamandi tatlimKızlar selam, sabah ilk uyandıgımda 2 damla kahverengi lekem geldi ama akıntım tekrardan beyaz-sarıya döndü. Gelen giden yok. Sonradan sökülecek herhalde diye bekliyorum. Gecikmeye devam.
Dün olması lazımdı cnm.Regl ne zamandi tatlim
Belim agriyor . Arada batmalar oluyor . Rahim agzinda kasinti oluyor . Migde bulantim oluyor . Bas donmesi oluyor . bazen ama sık sık degil . uyku ve halsizlik var . Gogus ucumda koyulasmis. Bakalim bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?