• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar kan testi 12. Gün mü yapılırsa kesin sonuç verir?Ben bitkisel kürlere başlıcam da. Civanperçemi adetten 7 gün önce başlanıyormuş.

charmant, post: 42377373, member: 529066"]Biliyorum tatlım ama senden haber bekledim test yapabildin mi bu aralar[/QUOTE]
Yapmadim korkuyorum negatif çıkmasından:-(

Aslında bizim hiç yumurtlama ovulasyon falan eşlerimize söylememiz gerekiyor. Onlarda stres yapıyordur, sadece bebek için birliktelik pek hoşlarına gitmiyor bence. İşve cilve olursa işin içinde hayır diyemezler. Süslen, güzel kokular sür, güzel bir yemek, keyifli ol. Bence çok yorgunda olsa hayır diyemez. Bugünkü şarkım sana. Ne yaparsan yap aşk ile yap...
Gun tuttugumu bilmiyor ki o kadar cilveyle yapiyorum ki gorsen . yorgunmus beyefendi

Ne bol sansi canim ya dun yumurtlamadan 1 gun onceydi yapmadim esim isten yorgun gelmis yorgunmus. Bugun yumurtlama gunu sabahi degerlendireyim dedim yorgunum dedi . anlayacagin yok yok yokk :KK43: Sonrada bebek istiyorum derler ....
Bu ay bende de aynı sıkıntı var bugun yumurtlama gunum gorunuyor ama bız pazartesiden beri bırlıkte olamıyoruz bu aydan benım umudum kalmadı

kızlar hepimize merhaba, Hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. PErşembe ovu testi yaptım silik çıktı çizgi. DÜn tekrar yaptım biraz koyuldu. Bat 4 gün snra. İçimde değişik bir umutsuzluk var. Allah hakkımızda hayırlısı versin. Bu ay olmazsa bende progesteron hormonuna falan baktırmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 1194651-3cb5302d36e3b42874fba668206ce4dc.jpg
    1194651-3cb5302d36e3b42874fba668206ce4dc.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
kızlar hepimize merhaba, Hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. PErşembe ovu testi yaptım silik çıktı çizgi. DÜn tekrar yaptım biraz koyuldu. Bat 4 gün snra. İçimde değişik bir umutsuzluk var. Allah hakkımızda hayırlısı versin. Bu ay olmazsa bende progesteron hormonuna falan baktırmayı düşünüyorum.
ovu testleri hamileysen adete yakın koyulaşıyor canım keşke bir de normal test yapsaydın sanırım çıkacak

Test falan yapmayi dusunuyo musun ? Sabah kirmizi dedin, azicik gelip durdu mu ? Adet olur gibi miydi ?
Çok affedersin büyük tuvalet yaparken geldi.o kadar ıkınmamaya çalıştım bilmiyorum tuvalete gitmeye korkuyorum evde testim bu akşam yada yarın yolcuyuz bekleyeceğim yarına kadar devamı gelmezse evde Yaparım artık Hayırlısı

Off ya :( nasil korkuyoruz gorecegiz diye. Hic umutla kan vermedim ben. Hep umutsuz hep 0.100 gorecegim diye verdim. Dun 2 yildir cocugu olmayan bi arkadasim vardi, esinde sikinti var. Ilk asilamada hamile kaldigini ogrendim. Dunku umutsuzluguma umut oldu biraz.. Yine de canim sikiliyor.. Artik biraksam ugrasmasam mi diyorum acaba..

Off ya :KK43: nasil korkuyoruz gorecegiz diye. Hic umutla kan vermedim ben. Hep umutsuz hep 0.100 gorecegim diye verdim. Dun 2 yildir cocugu olmayan bi arkadasim vardi, esinde sikinti var. Ilk asilamada hamile kaldigini ogrendim. Dunku umutsuzluguma umut oldu biraz.. Yine de canim sikiliyor.. Artik biraksam ugrasmasam mi diyorum acaba..

canım haklısın tüm dediklerin de ben de aynı durumu yaşıyorum şuan. HCg de negatifi görmeye korktuğum için ovu testini yaptım. ' gün önceki lekelenmem için doktora gidicem bugün muhtemelen hcg isteyecek. Elbet bizimde bu haberi alıcak zamanımız var. Umudunu yitirme sana da güzel bir örnek gelmiş önüne.

canım haklısın tüm dediklerin de ben de aynı durumu yaşıyorum şuan. HCg de negatifi görmeye korktuğum için ovu testini yaptım. ' gün önceki lekelenmem için doktora gidicem bugün muhtemelen hcg isteyecek. Elbet bizimde bu haberi alıcak zamanımız var. Umudunu yitirme sana da güzel bir örnek gelmiş önüne.
Canim sana kotu isaret gibi de olcak ama ben de aylardir senin gibi yapiyordum adete 2 gun kala falan ovu test pozitife yakin koyulasiyor. Hormonsal olarak adetliyken yap resmen kopkoyu cikiyor gorursun. Umarim senin pozitiftir.

Back