• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim ilcede yasiyorum burdaki doktor acayip gidiyorum ne test ne muayene hic birsey yapmiyo bisey olmaz hamile kalmaya bak deyip yolluyo napcamida bilmiyorum artik
Bol bol su iç canım. Kaşıntın varsa karbonatlı su çok iyi geliyor. Bende daha önce enfeksiyon olmuştı. Fitil ve antibiyotik kullanmıştım. Ama hamilelik durumu varsa nasıl olur bilmiyorum.

Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.

Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
canım hayırlısı önümüzdeki ay inşAllah gelir bebişin

allahalla benim de anlam veremediğim nasıl oluyor da silikte olsa test pozitif çıkıyor... hayırlısı olsun tatlım hepimiz için, ben de birkaç güne kırmızıları görürüm heralde :(

:KK42: kimyasal yasadın sanırım.. hayırlısı canım biraz kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen mutlaka zamanı gelince olacak.

Hadi cnm ya negatif mi çıktı Hayırlısı oldun hiç Sıkma Can'ını biraz ara ver madem öyle akışına bırak tamamen akıldan çıkarmak elbet mümkün olmuyor ama biraz rahatlamak Şart

Süt ürünleri ve Tatlı patates Yiyin İkiz Bebek Sahibi Olma Şansınız Katlansın!
Süt ve süt ürünleri, tatlı patates tüketin. Bu yiyecekler ikiz sahibi olma şansını artırıyor.

Doğurganlık üzerine yapılan uzman araştırmaları gösteriyor ki, süt ürünlerini sık tüken kadınların, ikiz sahibi olma oranı, bu ürünleri az tüketenlere oranla çok daha yüksek.
Araştırmalar sonucu, tatlı patates tüketim oranı yüksek olan afrika kabilelerinde, ikiz bebeklerin, dünya ortalamasının çok üstünde olduğu saptanmıştır.Bu sebzedeki vitaminlerin ikizlik oranını artırdığı biliniyor. Öte yandan bu sebzenin hiç bir zararı yok, hatta çok lezzetlidir.-alıntıdır-

Back