Canım adet bitiminden sonra pamuk diye yazmışlar ama bence hijyenik olmaz yada tampon yagdan 2-3damla damlatıp vajinaya koyuyorsun. 3-4 gün gece yatarken o kadar. Kadındaki her türlü iltihap, enfeksiyon vs söküyormuş. 6 sene sonra 12 sene sonra bu şekilde hamile kalanlar olmuş. Nasip valla. Ben tamponla denicem.Nasil kullaniliyomus cnm ? Bizde es de sikinti var her seyi ben kullaniyorum valla cildiracagim
erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı olduğu için yerçekimine daha dirençli oluyormuş yani önce onlar ulaşıyormuş yumurtaya :)Ay çok utandım böyle açık açık yazdığıma :/ ya pozisyona göre cinsiyetmi değişiyor, bilmiyordum bak:)
Bende de o sür gibi akıntı geldi 4-5 gün, sonra 2gün sarımtırak geldi az az. Sabahta peçeteye silince kahve leke geldi. Bugün anlarız kahve leke devam ederse adet gelecek demektir. Bende de hamilelik hissi hiç yok...eylülün 27si doğumgünüm. Bi süpriz yapaydı keratta keratta ne güzel olursu yaCanım benim yumurtlama dönemindeki göğüs ucu sızlaması çok azaldı ama tamamen kaybolmadı. Yumurtlamadan sonra yumurta akı kıvamında akıntım oldu 4-5 gün ama şimdi Süt gibi akıntım var. Bayada fazla geliyor. Ama geçen ayda geliyordu bu akıntı. Onun haricinde hiç bir belirtim yok. Benimde bu ay olmadı. Öyle bir hisse kapıldım. Gelecek ayın planlarını yapıyorum. Moralim bozmamaya çalışıyorum sadece.Allah yardımcımız olsun.
İnşallah öyledir. Tamamen geçmedi ama bilmiyorum ki. Bide hafif büyüdüler. Ama regli dönemide büyüyorlar. Sol kasığımda çok nadir batma oluyor. Ama bu her kadında zaman zaman oluyordur herhalde.hanımlar size bir belirti daha söyleyeyim (herşey belirti ya neyse) benim hamileliğimde yumurtlama zamanından başlayan göğüs sızlamam vs olmuştu adetime dört beş gün kala gitti belirtiler sonra test yaptım pozitifi gördüm adet dönemimden sonra göğüs hassaslığı katlanarak arttı :)
o sol kasık çok önemli orda bişey var gibi hissediyorsan kesinlikle hamilesinİnşallah öyledir. Tamamen geçmedi ama bilmiyorum ki. Bide hafif büyüdüler. Ama regli dönemide büyüyorlar. Sol kasığımda çok nadir batma oluyor. Ama bu her kadında zaman zaman oluyordur herhalde.
canım galiba gördüm ama kan vermeden emin olamadım kan verdim 3 t e çıkacak
Ayy canım benim.benimde geçen ay senin dediğin gibi oldu. Beyaz süt gibi akıntı sonra sarımtrak akıntı ve hiç lekelenme olmadan bek. Adet tarihimden bir gün önce kırmızlar. Daha dünyaya gelmeden böyle seviyoruz. Olsa nasıl sevicez kimbilir. Mübarek cuma günü Allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin. Nasipse gelir Yemenden nasip değilae ne gelir elden.Bende de o sür gibi akıntı geldi 4-5 gün, sonra 2gün sarımtırak geldi az az. Sabahta peçeteye silince kahve leke geldi. Bugün anlarız kahve leke devam ederse adet gelecek demektir. Bende de hamilelik hissi hiç yok...eylülün 27si doğumgünüm. Bi süpriz yapaydı keratta keratta ne güzel olursu yahakkınızda hayırlısı dediğin gibi
Oleyyyyyy oleyy. Bana bunlarla gelin kızlar.canım galiba gördüm ama kan vermeden emin olamadım kan verdim 3 t e çıkacak
eveeeettt biz de görelim o çizgiyi madeemmcanım galiba gördüm ama kan vermeden emin olamadım kan verdim 3 t e çıkacak
Bizîm üniv te deki hocalar, botanikçil birkaç hoca da bana aynısını söylemişti, herşeyin doğalını kullanmak lazımmış...ama bende hep yapay kullanıyırum tabi :/Bu da Sayfanın devamı :)
hanımlar size bir belirti daha söyleyeyim (herşey belirti ya neyse) benim hamileliğimde yumurtlama zamanından başlayan göğüs sızlamam vs olmuştu adetime dört beş gün kala gitti belirtiler sonra test yaptım pozitifi gördüm adet dönemimden sonra göğüs hassaslığı katlanarak arttı :)
erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı olduğu için yerçekimine daha dirençli oluyormuş yani önce onlar ulaşıyormuş yumurtaya :)
ayyy çok heyecanlııı eşin mesaj atamaz mı sanaeşimin teliyle çektim şuan işteyim
hala çıok tedirginim bir kez dış gebelik geçirmiştim inanamıyorum
Canım benim dua etbol bol. Kötü şeyler düşünme inşallah istediğin gibi olur herşey.eşimin teliyle çektim şuan işteyim
hala çıok tedirginim bir kez dış gebelik geçirmiştim inanamıyorum
Bizîm üniv te deki hocalar, botanikçil birkaç hoca da bana aynısını söylemişti, herşeyin doğalını kullanmak lazımmış...ama bende hep yapay kullanıyırum tabi :/Bu da Sayfanın devamı :)
Benimde yum günlerimde vardı sızlama, 2-3 gündür sadece mınvırınca var. Umut dünyası işte herseyden nemalanmak istiyor insanhanımlar size bir belirti daha söyleyeyim (herşey belirti ya neyse) benim hamileliğimde yumurtlama zamanından başlayan göğüs sızlamam vs olmuştu adetime dört beş gün kala gitti belirtiler sonra test yaptım pozitifi gördüm adet dönemimden sonra göğüs hassaslığı katlanarak arttı :)
erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı olduğu için yerçekimine daha dirençli oluyormuş yani önce onlar ulaşıyormuş yumurtaya :)
inşallah canım günler dakikalr geçmiyo sizden de güzel haberler bekliyorum Hepimize sağlık lı hayırlı evlatlar inşallahCanım benim dua etbol bol. Kötü şeyler düşünme inşallah istediğin gibi olur herşey.
sağlıkla gelsin bebeğin inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin :)sabah altıbucukta testi yapmaya şartlandırmışım kendimi gece dörtte kal-ktım sonra tekrar yatmaya çalıştım eşim i de kaldıracaktım sonuca beraber bakacaktık saat altıya kadar ne rüyalar gördüm eşimle kavgalar ediyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?