• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar bu ay bende iliskisde cok aci yanma oluyor bilen varmi neden olur bu ay adetim biteli 2 gun oldu oda bi garip oldu simdide bu cikti neden kaynaklanirki

Kizlar bu ay bende iliskisde cok aci yanma oluyor bilen varmi neden olur bu ay adetim biteli 2 gun oldu oda bi garip oldu simdide bu cikti neden kaynaklanirki
Buyuk ihtimalle iltihap var, doktora gidip bi alttan muayene yaptir gebe kalmayi da engeller cunku.

Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..

canım senin tüm belirtiler bende de vardı niye hala kan testi yaptırmıyosun kasık kaşıntısı bi bende yokmuş demekki

Kızlar benimde sabah kahve leke geldi 1-2 damla...adetim başlayacak belli, geçen ayda erkenden gelmişti kahveler sonrada adet olmuştum. Buayda umudum kalmadı, moralim çok bozuk...2-3 güne gelir adetim :(

Back