Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim, hemen mi cikti kuruyunca mi ?Kızlat testi yaptım.
Çizgi çok silik anca fotoğrafı siyah beyaz yapınca belli oluyor
Buyuk ihtimalle iltihap var, doktora gidip bi alttan muayene yaptir gebe kalmayi da engeller cunku.Kizlar bu ay bende iliskisde cok aci yanma oluyor bilen varmi neden olur bu ay adetim biteli 2 gun oldu oda bi garip oldu simdide bu cikti neden kaynaklanirki
Hayirli olsun canim, hemen mi cikti kuruyunca mi ?
Tatlım bariz bir çizgi var, sabah ki ilk idrarla yapsan daha belirgin çıkardı eminim. Yapsana bi daha? Gecikmen ne kadar olmuştu?İlk 5 dk içinde çıktı fakat eşime göre böyle bir çizgi yok ben görmek istediğim için görüyormuşum
Enfeksiyon vajinada kuruluka neden olduğu için olabilir. Dra gitmende fayda var tatlımKizlar bu ay bende iliskisde cok aci yanma oluyor bilen varmi neden olur bu ay adetim biteli 2 gun oldu oda bi garip oldu simdide bu cikti neden kaynaklanirki
Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..
Verecegim cnm bugun.canım senin tüm belirtiler bende de vardı niye hala kan testi yaptırmıyosun kasık kaşıntısı bi bende yokmuş demekki
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinİlk 5 dk içinde çıktı fakat eşime göre böyle bir çizgi yok ben görmek istediğim için görüyormuşum
günaydın canımgünaydın kızlar
Verecegim cnm bugun.
inşallah yükselecek değerin kalbini ferah tut canımbende tekrar kan testi yaptırıcam değer nasıl yükselmişmi görmek için hayırlısı inşallah korkuyorum geçen ay gibi olmasından çok dikkat ediyorum ama rabbim yardımcımız olsun
günaydın canım birinci sayfada herkesin bat ı yazıyor :) benim daha çok var 9 Eylülgünaydın canlar charmant senin bata kaç kaldı merak ediyorum hala test yapmadın mı