• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar benimde sabah kahve leke geldi 1-2 damla...adetim başlayacak belli, geçen ayda erkenden gelmişti kahveler sonrada adet olmuştum. Buayda umudum kalmadı, moralim çok bozuk...2-3 güne gelir adetim :KK43:
aman yaaa gelmeseler olmuyor mu:KK47: yine de sen ümidini kaybetme adet olana kadar

Kızlar günaydın.
Gecen ay folikasit benimde çok midemi bulandırdı. 1 gün içmeyerek teyit etmiştim. İçmwdiğim gün mide bulantım olmamıştı. Ama sonra yemek ortasında aldığımda düzeldi. Yemekten biraz sonra alınca yine hafif bir bulantı oluyor. Veson Veson beni bu konuda bilgilendirmişti. Bugün sabahtan kan verdim. 21. Gün progesteron için.
Kızlar forumda dolaşırken topikler arasında acı elma yağı (adaçayı yağı) kullananların çoğunda hamilelik oluşmuş. Ben yağı aldım. Adet olursam nitiminde kullanıcam. Araştırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.

Kızlar günaydın.
Gecen ay folikasit benimde çok midemi bulandırdı. 1 gün içmeyerek teyit etmiştim. İçmwdiğim gün mide bulantım olmamıştı. Ama sonra yemek ortasında aldığımda düzeldi. Yemekten biraz sonra alınca yine hafif bir bulantı oluyor. Veson Veson beni bu konuda bilgilendirmişti. Bugün sabahtan kan verdim. 21. Gün progesteron için.
Kızlar forumda dolaşırken topikler arasında acı elma yağı (adaçayı yağı) kullananların çoğunda hamilelik oluşmuş. Ben yağı aldım. Adet olursam nitiminde kullanıcam. Araştırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
ben gece yatarken içiyorum ama ertesi gün midem bulanıyor bişeyler yedikten sonra geçiyor

aman yaaa gelmeseler olmuyor mu:KK47: yine de sen ümidini kaybetme adet olana kadar

folio kullanıyordum bıraktım şimdi folidoce kullanıyorum
Heray ümit ediyorum ama o kahve leke hiçbirzaman yerleşme lekesi olmuyor :KK43: bu 3. Denememiz ve artık dönem başlayacak. Şehîrlerarası evliliğe devam :KK43: demekki olmaması daha hayırlı bizim için belki de... Zaten buay hiç belirtim yoktu, göğüs sızlamam da geçmişti...
Buarada folik asiti kahvaltı yapmadan hemen önce alıyırum. Sizede tavsiye ederim mide bulantısı olmuyor.

Heray ümit ediyorum ama o kahve leke hiçbirzaman yerleşme lekesi olmuyor :KK43: bu 3. Denememiz ve artık dönem başlayacak. Şehîrlerarası evliliğe devam :KK43: demekki olmaması daha hayırlı bizim için belki de... Zaten buay hiç belirtim yoktu, göğüs sızlamam da geçmişti...
Buarada folik asiti kahvaltı yapmadan hemen önce alıyırum. Sizede tavsiye ederim mide bulantısı olmuyor.
tabii ki herşeyin bir sebebi var zamanı var. çalışmalar nasıl olmuştu sizin akıntı takibi filan yapmışmıydın

Kızlar günaydın.
Tatlım belirtilerin ne alemde? Benim herşey geçti. Sabahta kahve leke geldi. 2-3güne görürüm kırmızıları heralde:(

Kızlar günaydın.
Nasil kullaniliyomus cnm ? Bizde es de sikinti var her seyi ben kullaniyorum valla cildiracagim :(

Canim kan verdim ama adet belirtilerim bas gosterdi, migrenim basladi ve sivilcem cikti :KK43: olmadi herhalde bu ay da.. Gina geldi artik :KK43:
canını sıkma o belirtiler hamilelikte de oluyor ben hamileyken aynı senin gibi baş ağrım olmuştu ve sivilcelerimden nefret ediyordum:KK66:

tabii ki herşeyin bir sebebi var zamanı var. çalışmalar nasıl olmuştu sizin akıntı takibi filan yapmışmıydın
Ovu testi yaptığım ilk gün ayın17si çift koyu çizgi gördüm. Ogün öğleden sonra ama ben üstteydim eşim biranda boşaldı. Sonra yattım ama olmuşmudur bilmiyorum. 18inde silikleşmişti. Birde 19unda oldu ilişki. Birde kahve leke gelince hep adet oluyorum...

Ovu testi yaptığım ilk gün ayın17si çift koyu çizgi gördüm. Ogün öğleden sonra ama ben üstteydim eşim biranda boşaldı. Sonra yattım ama olmuşmudur bilmiyorum. 18inde silikleşmişti. Birde 19unda oldu ilişki. Birde kahve leke gelince hep adet oluyorum...
tam zamanında olmuş ilişki senin pozisyona göre erkek olacak:KK70: hiç belli olmaz bu sefer olmazsın inşallah:nazar:

Tatlım belirtilerin ne alemde? Benim herşey geçti. Sabahta kahve leke geldi. 2-3güne görürüm kırmızıları heralde:KK43:
Canım benim yumurtlama dönemindeki göğüs ucu sızlaması çok azaldı ama tamamen kaybolmadı. Yumurtlamadan sonra yumurta akı kıvamında akıntım oldu 4-5 gün ama şimdi Süt gibi akıntım var. Bayada fazla geliyor. Ama geçen ayda geliyordu bu akıntı. Onun haricinde hiç bir belirtim yok. Benimde bu ay olmadı. Öyle bir hisse kapıldım. Gelecek ayın planlarını yapıyorum. Moralim bozmamaya çalışıyorum sadece.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar kitapta hamilelikle ilgili bölümü okuyordum folik asit ilaçları yapay maddedir hurma yiyin yazıyordu ilginç geldi sizinle de paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 46
Back