- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ne kullanıyorsun tatlım?Sanırım mide bulantımın sebebi değiştirdiğim folik asit
aman yaaa gelmeseler olmuyor muKızlar benimde sabah kahve leke geldi 1-2 damla...adetim başlayacak belli, geçen ayda erkenden gelmişti kahveler sonrada adet olmuştum. Buayda umudum kalmadı, moralim çok bozuk...2-3 güne gelir adetim
folio kullanıyordum bıraktım şimdi folidoce kullanıyorumNe kullanıyorsun tatlım?
ben gece yatarken içiyorum ama ertesi gün midem bulanıyor bişeyler yedikten sonra geçiyorKızlar günaydın.
Gecen ay folikasit benimde çok midemi bulandırdı. 1 gün içmeyerek teyit etmiştim. İçmwdiğim gün mide bulantım olmamıştı. Ama sonra yemek ortasında aldığımda düzeldi. Yemekten biraz sonra alınca yine hafif bir bulantı oluyor.Veson beni bu konuda bilgilendirmişti. Bugün sabahtan kan verdim. 21. Gün progesteron için.
Kızlar forumda dolaşırken topikler arasında acı elma yağı (adaçayı yağı) kullananların çoğunda hamilelik oluşmuş. Ben yağı aldım. Adet olursam nitiminde kullanıcam. Araştırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
Benim folikasit üzerinde yemeklerle beraber yada hemen sonra içiniz yazıyo canım. Belki farklıdır. Ben o yüzden akşam yemeği ile içiyorum.ben gece yatarken içiyorum ama ertesi gün midem bulanıyor bişeyler yedikten sonra geçiyor
ben hiç dikkat etmedim senin taktiği deneyeyimBenim folikasit üzerinde yemeklerle beraber yada hemen sonra içiniz yazıyo canım. Belki farklıdır. Ben o yüzden akşam yemeği ile içiyorum.
aman yaaa gelmeseler olmuyor muyine de sen ümidini kaybetme adet olana kadar
Heray ümit ediyorum ama o kahve leke hiçbirzaman yerleşme lekesi olmuyorfolio kullanıyordum bıraktım şimdi folidoce kullanıyorum
tabii ki herşeyin bir sebebi var zamanı var. çalışmalar nasıl olmuştu sizin akıntı takibi filan yapmışmıydınHeray ümit ediyorum ama o kahve leke hiçbirzaman yerleşme lekesi olmuyorbu 3. Denememiz ve artık dönem başlayacak. Şehîrlerarası evliliğe devam demekki olmaması daha hayırlı bizim için belki de... Zaten buay hiç belirtim yoktu, göğüs sızlamam da geçmişti...
Buarada folik asiti kahvaltı yapmadan hemen önce alıyırum. Sizede tavsiye ederim mide bulantısı olmuyor.
Tatlım belirtilerin ne alemde? Benim herşey geçti. Sabahta kahve leke geldi. 2-3güne görürüm kırmızıları heraldeKızlar günaydın.
Gecen ay folikasit benimde çok midemi bulandırdı. 1 gün içmeyerek teyit etmiştim. İçmwdiğim gün mide bulantım olmamıştı. Ama sonra yemek ortasında aldığımda düzeldi. Yemekten biraz sonra alınca yine hafif bir bulantı oluyor.Veson beni bu konuda bilgilendirmişti. Bugün sabahtan kan verdim. 21. Gün progesteron için.
Kızlar forumda dolaşırken topikler arasında acı elma yağı (adaçayı yağı) kullananların çoğunda hamilelik oluşmuş. Ben yağı aldım. Adet olursam nitiminde kullanıcam. Araştırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
Canim kan verdim ama adet belirtilerim bas gosterdi, migrenim basladi ve sivilcem cikti
Nasil kullaniliyomus cnm ? Bizde es de sikinti var her seyi ben kullaniyorum valla cildiracagimKızlar günaydın.
canını sıkma o belirtiler hamilelikte de oluyor ben hamileyken aynı senin gibi baş ağrım olmuştu ve sivilcelerimden nefret ediyordumCanim kan verdim ama adet belirtilerim bas gosterdi, migrenim basladi ve sivilcem ciktiolmadi herhalde bu ay da.. Gina geldi artik
Ovu testi yaptığım ilk gün ayın17si çift koyu çizgi gördüm. Ogün öğleden sonra ama ben üstteydim eşim biranda boşaldı. Sonra yattım ama olmuşmudur bilmiyorum. 18inde silikleşmişti. Birde 19unda oldu ilişki. Birde kahve leke gelince hep adet oluyorum...tabii ki herşeyin bir sebebi var zamanı var. çalışmalar nasıl olmuştu sizin akıntı takibi filan yapmışmıydın
tam zamanında olmuş ilişki senin pozisyona göre erkek olacakOvu testi yaptığım ilk gün ayın17si çift koyu çizgi gördüm. Ogün öğleden sonra ama ben üstteydim eşim biranda boşaldı. Sonra yattım ama olmuşmudur bilmiyorum. 18inde silikleşmişti. Birde 19unda oldu ilişki. Birde kahve leke gelince hep adet oluyorum...
Canım benim yumurtlama dönemindeki göğüs ucu sızlaması çok azaldı ama tamamen kaybolmadı. Yumurtlamadan sonra yumurta akı kıvamında akıntım oldu 4-5 gün ama şimdi Süt gibi akıntım var. Bayada fazla geliyor. Ama geçen ayda geliyordu bu akıntı. Onun haricinde hiç bir belirtim yok. Benimde bu ay olmadı. Öyle bir hisse kapıldım. Gelecek ayın planlarını yapıyorum. Moralim bozmamaya çalışıyorum sadece.Allah yardımcımız olsun.Tatlım belirtilerin ne alemde? Benim herşey geçti. Sabahta kahve leke geldi. 2-3güne görürüm kırmızıları heralde
Ay çok utandım böyle açık açık yazdığıma :/ ya pozisyona göre cinsiyetmi değişiyor, bilmiyordum bak:)tam zamanında olmuş ilişki senin pozisyona göre erkek olacakhiç belli olmaz bu sefer olmazsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?