• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
inşallah canım yaş ilerledikçe inşanın hiç bir şeye tahammülü kalmıyo
sem 32 yasındaydın sanırım ben de 34 yaşındayım çok iyi anlıyorum seni artık bundan sonra herseyi bırak bebeğini düşün olur mu güzel annecik:) tahlil sonuçlarında iyi gelecek sen merak etme:nazar::KK15:

oğlum doğduğunda 26 yaşındaydım rahattım evdeydim çalışmıyordum birde kalbimde bir rahatsızlık çıktı doktor etkilemez dedi

Benim en büyük korkum 2. Bebek için vaktimin azalması. Kardeşsiz olsun istemem diyorum da büyükte konuşmak istemiyorum. Ya hiç olmazsa... evlatsızda olmaz. Rabbimin bizim için mutlaka güzellikleri vrdır. Umudum Allah. Benimde kalbimde ritim sorunu var canım. Banada dr. Etkilemez demişti. Tüm önlemleri alır, dikkat edersin kendine. Herşey güzel olacak.

Kızlar buarada kaçgündür ayaklarım ısınmıyor buz gibi şuan bile battaniyenin altında. Ama buaralar hava serinledi ondandır muhtemelen...

Benimde bir kaç gün önce öyleydi. Grip oluyorum sandım ama geçti. Hatta bir gece resmen titredim. Yorgan çıkartmak zorunda kaldım.

kızlarr gunaydın bence ben yumurtlamayı kacırdım gıbıme gelıyor tembellıkten dolayı.otamatık hesaplamada 29 u yumurtlama gorunuyor ama benım ara ara agrılarım oluyor . pazartesıden berı de calısma olmadı.bu aksam calısma olur da ama bence kactı gıbı :P

Benim en büyük korkum 2. Bebek için vaktimin azalması. Kardeşsiz olsun istemem diyorum da büyükte konuşmak istemiyorum. Ya hiç olmazsa... evlatsızda olmaz. Rabbimin bizim için mutlaka güzellikleri vrdır. Umudum Allah. Benimde kalbimde ritim sorunu var canım. Banada dr. Etkilemez demişti. Tüm önlemleri alır, dikkat edersin kendine. Herşey güzel olacak.
sende bir yıl arayla doğurursun Allahım sağlık sıhhat versin.

inşallah ikiz olur:KK19: keşke benim öyle olsa

Benimde bir kaç gün önce öyleydi. Grip oluyorum sandım ama geçti. Hatta bir gece resmen titredim. Yorgan çıkartmak zorunda kaldım.
Benim sadece ayaklarım üşüyor. bir de şiştim yine adet öncesi gibi, gerçi ilk gebeliğimde ilk aydan 4 aylık karnım vardı resmen ama adet öncesi belirtilerden değildir inş...
Canim ilcede yasiyorum burdaki doktor acayip gidiyorum ne test ne muayene hic birsey yapmiyo bisey olmaz hamile kalmaya bak deyip yolluyo napcamida bilmiyorum artik
o zaman eczacıya söyle tatlım kaşıntın varmı? yada akıntının rengi veya kokusunda farklılık? ona göre fitil ve hap kullanman gerekebilir.

Back