- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım yaş ilerledikçe inşanın hiç bir şeye tahammülü kalmıyosağlıkla gelsin bebeğin inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin :)
teşekkür edrerim canımTatlım hayırlı uğurlu olsun inş :)
Bebecik gelsin. Gece uykusuzluklar, aman gaz sancıları, dişi çıkarken ateşlenmesi, yaramazlıkları v.s v.s gör bak nasıl tahammüllü olacaksın. Maşallah maşallah.inşallah canım yaş ilerledikçe inşanın hiç bir şeye tahammülü kalmıyo
sem 32 yasındaydın sanırım ben de 34 yaşındayım çok iyi anlıyorum seni artık bundan sonra herseyi bırak bebeğini düşün olur mu güzel annecik:) tahlil sonuçlarında iyi gelecek sen merak etmeinşallah canım yaş ilerledikçe inşanın hiç bir şeye tahammülü kalmıyo
Kızlar buarada kaçgündür ayaklarım ısınmıyor buz gibi şuan bile battaniyenin altında. Ama buaralar hava serinledi ondandır muhtemelen...
bende dün gece oyle oldum dondum resmen eşim ev sıcak diyo ben üşüyorum hırka falan giydim hattaaBenimde bir kaç gün önce öyleydi. Grip oluyorum sandım ama geçti. Hatta bir gece resmen titredim. Yorgan çıkartmak zorunda kaldım.
sende bir yıl arayla doğurursun Allahım sağlık sıhhat versin.Benim en büyük korkum 2. Bebek için vaktimin azalması. Kardeşsiz olsun istemem diyorum da büyükte konuşmak istemiyorum. Ya hiç olmazsa... evlatsızda olmaz. Rabbimin bizim için mutlaka güzellikleri vrdır. Umudum Allah. Benimde kalbimde ritim sorunu var canım. Banada dr. Etkilemez demişti. Tüm önlemleri alır, dikkat edersin kendine. Herşey güzel olacak.
inşallah ikiz olur keşke benim öyle olsaBenim en büyük korkum 2. Bebek için vaktimin azalması. Kardeşsiz olsun istemem diyorum da büyükte konuşmak istemiyorum. Ya hiç olmazsa... evlatsızda olmaz. Rabbimin bizim için mutlaka güzellikleri vrdır. Umudum Allah. Benimde kalbimde ritim sorunu var canım. Banada dr. Etkilemez demişti. Tüm önlemleri alır, dikkat edersin kendine. Herşey güzel olacak.
ben de yastan dolayı ıkızı cok ısteyenlerdeniminşallah ikiz olur keşke benim öyle olsa
oğlum doğduğunda 26 yaşındaydım rahattım evdeydim çalışmıyordum birde kalbimde bir rahatsızlık çıktı doktor etkilemez dedi
Canim ilcede yasiyorum burdaki doktor acayip gidiyorum ne test ne muayene hic birsey yapmiyo bisey olmaz hamile kalmaya bak deyip yolluyo napcamida bilmiyorum artikBuyuk ihtimalle iltihap var, doktora gidip bi alttan muayene yaptir gebe kalmayi da engeller cunku.
Benim sadece ayaklarım üşüyor. bir de şiştim yine adet öncesi gibi, gerçi ilk gebeliğimde ilk aydan 4 aylık karnım vardı resmen ama adet öncesi belirtilerden değildir inş...Benimde bir kaç gün önce öyleydi. Grip oluyorum sandım ama geçti. Hatta bir gece resmen titredim. Yorgan çıkartmak zorunda kaldım.
o zaman eczacıya söyle tatlım kaşıntın varmı? yada akıntının rengi veya kokusunda farklılık? ona göre fitil ve hap kullanman gerekebilir.Canim ilcede yasiyorum burdaki doktor acayip gidiyorum ne test ne muayene hic birsey yapmiyo bisey olmaz hamile kalmaya bak deyip yolluyo napcamida bilmiyorum artik
Ayyy inşallah olur. Bende olsun çok isterim. Ama yedi ceddimde eşiminde öyle ikiz yok.inşallah ikiz olur keşke benim öyle olsa