• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
hanımlar size bir belirti daha söyleyeyim (herşey belirti ya neyse) benim hamileliğimde yumurtlama zamanından başlayan göğüs sızlamam vs olmuştu adetime dört beş gün kala gitti belirtiler sonra test yaptım pozitifi gördüm adet dönemimden sonra göğüs hassaslığı katlanarak arttı :)

Nasil kullaniliyomus cnm ? Bizde es de sikinti var her seyi ben kullaniyorum valla cildiracagim :KK43:
Canım adet bitiminden sonra pamuk diye yazmışlar ama bence hijyenik olmaz yada tampon yagdan 2-3damla damlatıp vajinaya koyuyorsun. 3-4 gün gece yatarken o kadar. Kadındaki her türlü iltihap, enfeksiyon vs söküyormuş. 6 sene sonra 12 sene sonra bu şekilde hamile kalanlar olmuş. Nasip valla. Ben tamponla denicem.

Canım benim yumurtlama dönemindeki göğüs ucu sızlaması çok azaldı ama tamamen kaybolmadı. Yumurtlamadan sonra yumurta akı kıvamında akıntım oldu 4-5 gün ama şimdi Süt gibi akıntım var. Bayada fazla geliyor. Ama geçen ayda geliyordu bu akıntı. Onun haricinde hiç bir belirtim yok. Benimde bu ay olmadı. Öyle bir hisse kapıldım. Gelecek ayın planlarını yapıyorum. Moralim bozmamaya çalışıyorum sadece.Allah yardımcımız olsun.
Bende de o sür gibi akıntı geldi 4-5 gün, sonra 2gün sarımtırak geldi az az. Sabahta peçeteye silince kahve leke geldi. Bugün anlarız kahve leke devam ederse adet gelecek demektir. Bende de hamilelik hissi hiç yok...eylülün 27si doğumgünüm. Bi süpriz yapaydı keratta keratta ne güzel olursu ya:( hakkınızda hayırlısı dediğin gibi

hanımlar size bir belirti daha söyleyeyim (herşey belirti ya neyse) benim hamileliğimde yumurtlama zamanından başlayan göğüs sızlamam vs olmuştu adetime dört beş gün kala gitti belirtiler sonra test yaptım pozitifi gördüm adet dönemimden sonra göğüs hassaslığı katlanarak arttı :)
İnşallah öyledir. Tamamen geçmedi ama bilmiyorum ki. Bide hafif büyüdüler. Ama regli dönemide büyüyorlar. Sol kasığımda çok nadir batma oluyor. Ama bu her kadında zaman zaman oluyordur herhalde.

İnşallah öyledir. Tamamen geçmedi ama bilmiyorum ki. Bide hafif büyüdüler. Ama regli dönemide büyüyorlar. Sol kasığımda çok nadir batma oluyor. Ama bu her kadında zaman zaman oluyordur herhalde.
o sol kasık çok önemli orda bişey var gibi hissediyorsan kesinlikle hamilesin

Bende de o sür gibi akıntı geldi 4-5 gün, sonra 2gün sarımtırak geldi az az. Sabahta peçeteye silince kahve leke geldi. Bugün anlarız kahve leke devam ederse adet gelecek demektir. Bende de hamilelik hissi hiç yok...eylülün 27si doğumgünüm. Bi süpriz yapaydı keratta keratta ne güzel olursu ya:KK43: hakkınızda hayırlısı dediğin gibi
Ayy canım benim.benimde geçen ay senin dediğin gibi oldu. Beyaz süt gibi akıntı sonra sarımtrak akıntı ve hiç lekelenme olmadan bek. Adet tarihimden bir gün önce kırmızlar. Daha dünyaya gelmeden böyle seviyoruz. Olsa nasıl sevicez kimbilir. Mübarek cuma günü Allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin. Nasipse gelir Yemenden nasip değilae ne gelir elden.

Bu da Sayfanın devamı :)
Bizîm üniv te deki hocalar, botanikçil birkaç hoca da bana aynısını söylemişti, herşeyin doğalını kullanmak lazımmış...ama bende hep yapay kullanıyırum tabi :/

erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı olduğu için yerçekimine daha dirençli oluyormuş yani önce onlar ulaşıyormuş yumurtaya :)

eşimin teliyle çektim şuan işteyim
hala çıok tedirginim bir kez dış gebelik geçirmiştim inanamıyorum

Bu da Sayfanın devamı :)
Bizîm üniv te deki hocalar, botanikçil birkaç hoca da bana aynısını söylemişti, herşeyin doğalını kullanmak lazımmış...ama bende hep yapay kullanıyırum tabi :/
Benimde yum günlerimde vardı sızlama, 2-3 gündür sadece mınvırınca var. Umut dünyası işte herseyden nemalanmak istiyor insan:(
Buarada spermciklerle ilgili yeni bir bilgi daha öğrenmiş olduk. Kısmet ama ben umutlanmıcam. Olursa süpriz olsun dimi...
erkek kromozom taşıyan spermler daha hızlı olduğu için yerçekimine daha dirençli oluyormuş yani önce onlar ulaşıyormuş yumurtaya :)

sabah altıbucukta testi yapmaya şartlandırmışım kendimi gece dörtte kal-ktım sonra tekrar yatmaya çalıştım eşim i de kaldıracaktım sonuca beraber bakacaktık saat altıya kadar ne rüyalar gördüm eşimle kavgalar ediyorduk

sabah altıbucukta testi yapmaya şartlandırmışım kendimi gece dörtte kal-ktım sonra tekrar yatmaya çalıştım eşim i de kaldıracaktım sonuca beraber bakacaktık saat altıya kadar ne rüyalar gördüm eşimle kavgalar ediyorduk
sağlıkla gelsin bebeğin inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin :)

Back