- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Küçükken hep heves ederdim çocukluk işteCanim regl olmak bir nimet bunu bil.Valla regl olmayan kişileri görünce insAllah uzun sürer adetten kesilmem diyorum.Hormonlarin etkisinde olman normal ,bende gergin olurum.Ama kendini niye pis hissedesin.Günlük temizliğini yaptığın sürece hiç bir şey olmaz.En önce kendine anlat doğanın bir işleyişi olduğunu
Ben hiç anlamam hijyenime dikkat ediyorumRegl döneminde normalden bı tık daha bakımlı olmaya gayret edin o zmn daha mutlu hissedersiniz, bende kan korkarim resmen adetim bitene kadar bı şişe parfümü boşaltırım resmen yaben bu kokuyu böyle rahat aliyorsam tenim de eşim de rahatsız olur diye hiç yaklasmam
Bide bı markette pazar da çarşı da adetli kadını hemen anlarım, yanımdan fln geçince hemen bı kan kokusu gelir
Tiksintiden değil ama iştahım gitti geçen ki dönemde iştahım çoktu bi dengesizlikVar canim benim bir gun oncesinde sirf bu tiksintiden iştahim kapanir 3-4 gun herseyden tiksinirim
Olmamak kötü dışarda kar yağıyordu ben olmadığım dönemler evde kısa kol gezerdimO bir şey mi ben hamile gibi geziyorum su bile kokuyor midem bulanıyor ama yinede şükür ya olamasaydık o daha ağır kadınlar için
Öyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişininBen tiksinmiyorum ama kendimi cirkin hissediyorum regl zamanlari, yuzunde bir iki sicilce cikar mutlaka regl yuzunden belki de o yuzden.
K Kendinisevenbirii
Bu arada şimdiye kadar oyle girdigim ortamda regl kokusu filan almadim regl olduklarini soylemeseler anlamam genelde, sadece pedini uzun sure degistirmemiş pis kişiler o şekilde kokuyor herkes degil.
Yahu yumurtaliklarim kaniyor diye kolum neden kan koksunÖyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişinin
Öyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişinin
Onlardaki de biraz fazla genişlik sanki, bilemedim.Yav millet reglken ilişkiye giriyor sen kendimden rahatsız oluyorum çarşafları değiştiriyorum diyorsun valla ortalık bi domestos bi yumuşatıcı koktu tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?