- 17 Ağustos 2011
- 23.354
- 146.570
- 798
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Ben de kendim dahil hiç kan kokanla karşılaşmadım ama, varsa da rahat bir 7- 8 saat değiştirmemiş olur herhalde.Tanimadigin insanlarin elini kolunu, yuzunu tutup koklamiyorsundur sonucta, yanindan gecerken o koku yayiliyorsa pedini basbaya uzun sure bekletmiştir, ustune başina sinmiştir kokusu da.
Pedini sık degistirdiginden emin ol bence, regl donemi insanin teni kan kokmaz cunku. Yerinde olsam bir doktora danisirdim. Koku hassasiyetim iyidir regl oldugunu bildigim ama kokmayan insanlar cok var, kendimde de oyle bir koku hiç duymadim. Hatta eşime sordum bende oyle bir koku aldin mi diyealsa soylerdi eminim.
Genişlik mi denir bilemiyorum da, hijyen eksikliği libido abazalığı falan olabilirOnlardaki de biraz fazla genişlik sanki, bilemedim.
Anlatamadım zaten ne demek istediğimi rast geleYahu yumurtaliklarim kaniyor diye kolum neden kan koksun
Ben zaten o dönem fazla tiksindigim ve rahatsız olduğum için günde belki 2 defa duş alırım, ped konusu net zatenTanimadigin insanlarin elini kolunu, yuzunu tutup koklamiyorsundur sonucta, yanindan gecerken o koku yayiliyorsa pedini basbaya uzun sure bekletmiştir, ustune başina sinmiştir kokusu da.
Pedini sık degistirdiginden emin ol bence, regl donemi insanin teni kan kokmaz cunku. Yerinde olsam bir doktora danisirdim. Koku hassasiyetim iyidir regl oldugunu bildigim ama kokmayan insanlar cok var, kendimde de oyle bir koku hiç duymadim. Hatta eşime sordum bende oyle bir koku aldin mi diyealsa soylerdi eminim.
Hijyen eksikliği konusunda ben de hemfikirim, bunu düşünerekten genişlik (fazla rahatlık) anlamında söyledim.Genişlik mi denir bilemiyorum da, hijyen eksikliği libido abazalığı falan olabilir
Evet benim bi arkadaş bi muhabbet esnasında söylemişti reglden bahsediyorduk ben 2-3 saatte bir değiştiririm bazen çok fazla oluyor saatte 1e iniyor o da ay benim çok gelmez bi tane takarım o dolana kadar değştirmem demiştiHijyen eksikliği konusunda ben de hemfikirim, bunu düşünerekten genişlik (fazla rahatlık) anlamında söyledim. ☺ Zaten genelde hijyenine dikkat etmeyen insanlar fazlasıyla rahat oluyorlar. Keza sokakta ter kokanlar vs de öyle.
duş almiyorlar mi acaba?Öyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişinin
maalesef benim hic bir seyin kokusunu almayan burnumda kan ve ter ve agiz kokusunu hemen aliyorRegl döneminde normalden bı tık daha bakımlı olmaya gayret edin o zmn daha mutlu hissedersiniz, bende kan korkarim resmen adetim bitene kadar bı şişe parfümü boşaltırım resmen yaben bu kokuyu böyle rahat aliyorsam tenim de eşim de rahatsız olur diye hiç yaklasmam
Bide bı markette pazar da çarşı da adetli kadını hemen anlarım, yanımdan fln geçince hemen bı kan kokusu gelir
oha reglken nasıl ilişkiye giriyorlarYav millet reglken ilişkiye giriyor sen kendimden rahatsız oluyorum çarşafları değiştiriyorum diyorsun valla ortalık bi domestos bi yumuşatıcı koktu tebrik ederim
Burnunuza maşallahAnlatamadım zaten ne demek istediğimi rast gele
Ben zaten o dönem fazla tiksindigim ve rahatsız olduğum için günde belki 2 defa duş alırım, ped konusu net zaten
Ama demek ki insanlarda bazen ciddi koku hassasiyeti olabiliyor,ben gayet net alırım o kokuyu çevremde yolda yürürken dahi
Ohoo böyle tonla konu var KKdaoha reglken nasıl ilişkiye giriyorlar
ben kimseyi yaklaşmtırmam sdasd bir kere önce kendi sağlığına zararlı orası ne kadar hassaslaşır o dönemde..
Hakkat çıldırmalıkYav millet reglken ilişkiye giriyor sen kendimden rahatsız oluyorum çarşafları değiştiriyorum diyorsun valla ortalık bi domestos bi yumuşatıcı koktu tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?