• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Regl olunca her şeyden tiksinmem normal mi?

Kendimden tiksinmiyorum ama o dönemde midem çok bulandığı için çevremdeki şeylerden tiksindiğim oluyor.

duş almiyorlar mi acaba?
İlla ki alıyorlardır canım duş almadan olur mu hiç,hemde reglken🙄 ben 4 gün adet olurum ve günde 2 defa hatta eşim evdeyse bazen 3 defa bile duşa girdiğim olur,sık sıkta ped degisirim,fazla kanamam olmamasına ragmen dayanmaz bana resmen🙄ama yine de tenim de o kokuyu alırım,o bölgede olan kan yada pedden gelen koku değil de ten kokusu kan kokuyor burnuma benim.

Ben daha adet olmamisken bile bazı kadınlarda bu kokuyu alırdım ama anlamazdim ne kokusu olduğunu kendim regl olduktan sonra anladım

kendi ablam günde 1 tane takar özel günlerinde ben saatte bir değiştiririm resmen takıntı yaparım bu konuyu. yüzüm gözüm şiş gibi hissederim, her şeye takılır, her şeyden midem bulanır istifra ederim :mad:
burada denmiş ki reglken ilişkiye girenler var diye evet oluyor :rolleyes:

Kendinizden tiksinmemeye çalışın. Çünkü yaşadığımız durum oldukça doğal.
regli olmak aslında bir açıdan çok güzel. Bu sağlık demek.
Belki gerçek hayatta aşırı titiz birisiyseniz psikolojik olarak baskı hissediyor olabilirsiniz. İşte aşırı titiz olmanın psikolojik zararları var diye düşünmüşümdür hep.

Her şeyden tiksinmek ve koku almak bana fasla geldi. Sizin kişisel hassasiyetiniz yani. Hatta adet olan kadını koku ile anlayabilmek falan ne biliyim belki de yanılıyorsunuz takıntının etkisiyle.

Benim de koku alma duyum artar o dönemde. Bir de kanamam yoğun olduğu için kendimden iğreniyorum bazen kan kokusu geliyor burnuma :(
Artık regl olmak istemiyorum.
Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım kanamam çok çok azalmıştı şimdi kullanmıyorum 1 hafta oluyor çok fenalardayım, bak 10 gün sonra gene başlayacak bıktım yaa

Ben o dönemde genelde tüm insannliktan tiksiniyorum. Ya blr insanin huyu tamamen değisir mi? Asi, kırıcı,gergin bir tip oluyorum. Çok üzücü

Ben de gergin olurum. Herşeye sararım. Ama pis hissetmem..
Bazı aylar ekstra koku gelir burnuma. Belki yediklerimdendir derim. Daha çok dikkat ederim o zaman..

Ama yerinde olsam eziyet demezdim. Allah yokluğunu göstermesin. Bir kadın için nimet aslında..

Ben o dönemde genelde tüm insannliktan tiksiniyorum. Ya blr insanin huyu tamamen değisir mi? Asi, kırıcı,gergin bir tip oluyorum. Çok üzücü

Ya bunu pms dönemi gibi geçici değil de, menopoz gibi kalıcı hissetseydik? :KK45:
Ne var 5-6 gün koku duyuyorsak yani?
Bazı insanlar çok abartıyor..

Doğumdan sonra 7 ay regl olmadım da kocamı boşuyordum az daha :KK70:

Kan kokusunu hissediyorsaniz tampon kullanin. Sifir koku
Bize olur mu sorusuna gelince hic oyle hissetmem ya. Her adette carsaf degistircek olsam ohoo, uzun iş
Benim de koku alma duyum artar o dönemde. Bir de kanamam yoğun olduğu için kendimden iğreniyorum bazen kan kokusu geliyor burnuma :KK43:
Artık regl olmak istemiyorum.
Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım kanamam çok çok azalmıştı şimdi kullanmıyorum 1 hafta oluyor çok fenalardayım, bak 10 gün sonra gene başlayacak bıktım yaa
heh işte çok yoğun ve uzun sürüyor 9 gün felan ölüm resmen son günlerim çok iyi az geliyor

bende böyleyim canım çünkü insan vucudu daha ağır kokuyor o dönemde zaten ilk günü ben yataktan daha kalkamıyorum işe gidemiyorum. Ve tuhaf olarak son 2 aydır mide bulantım oluyor adet günlerimde eskiden hiç olmazdı bu yeni yeni olmaya başladı sizde de var mı böyle hiç kızlar

Regl olunca kadın olduğumu, ve herşeyinde bana hizmet ettiğini, herseyin benim elimde olduğunu iliklerime kadar hissediyorum

Bende mide bulantısı , iştahsızlık oluyor. Tabi sinir, stres, ağlama bunları saymiyorum bile bu herkeste olur heralde.

Bitince zaten çarşaf yastık kılıfı vs değiştirmen gerek onun kokusu oraya siner temizlik açısından bunu zaten yapman gerekir ve evet senin hissettiklerini başkalarıda hissediyor merak etme

Back