- 3 Haziran 2023
- 218
- 122
- 18
hapı doktor vermişti pcos oldugu için bazen bakıyorum karnım cok sis bazen bakıyorum normal dediğiniz gibi vücudumun ayarlarıyla oynadım galiba yalancı gebelik gibi bisey oldu sanırımSen 5 kere adet olmuşsun psikolojini ona bağladığın için korktuğun için vucut dengesizleşti öyle hap feln kullanma hamilee felan değilsin
Ihtimal yokturanladım allah bağışlasın ben 5 kez adet oldum ilk üçü dupastonla oldu biliyorum yüzlerce kez sordum ama ihtimal yoktur artık dimi..
Sana diyorduk ya 9 ay sen bunu aşamazsın die gerçekten öyle oldu 5 ay olmuş azck zamana bırak düşünme vücudun normale dönsünhapı doktor vermişti pcos oldugu için bazen bakıyorum karnım cok sis bazen bakıyorum normal dediğiniz gibi vücudumun ayarlarıyla oynadım galiba yalancı gebelik gibi bisey oldu sanırım
İmkansız olay hamilelikerkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?
evet sizinle konuşmuştum olabildigince düsünmemeye calısıyorum ve her ay bu kez adet olunca artık düsünmiycem diyorum adetim daha bitmeden korkular baslıyor kendimle yasadıgım psikolojik bir savas haline döndü…Sana diyorduk ya 9 ay sen bunu aşamazsın die gerçekten öyle oldu 5 ay olmuş azck zamana bırak düşünme vücudun normale dönsün
Anlayabiliyorum seni de korkularının olma ihtimali yok sende bunu biliyosun ah keşke ben hamile olsamevet sizinle konuşmuştum olabildigince düsünmemeye calısıyorum ve her ay bu kez adet olunca artık düsünmiycem diyorum adetim daha bitmeden korkular baslıyor kendimle yasadıgım psikolojik bir savas haline döndü…
oyy ablacım inşallah sana en kısa zamanda nasip olsun güzel hayırlı bir evlatAnlayabiliyorum seni de korkularının olma ihtimali yok sende bunu biliyosun ah keşke ben hamile olsam
bisey sorucam en son 3 ay ust uste 26sinda regl oldum gecen ay 25inde oldum genelde agrilarim 3 gun oncesinden basliyor suan hic bi agrim yok sizce tahmini ne zaman regl olurumoyy ablacım inşallah sana en kısa zamanda nasip olsun güzel hayırlı bir evlat
valla benimde son 2 ay reglimde hiç ağrı olmadan birden şak diye adetim gelmişti kan gelince agrılarım olmustu ama kışın üşütünce çok daha agrılar baslıyor öncesinde o yüzden agrının olmamasına takılma kekik çayı kaynat iç tam gününde gelir yinebisey sorucam en son 3 ay ust uste 26sinda regl oldum gecen ay 25inde oldum genelde agrilarim 3 gun oncesinden basliyor suan hic bi agrim yok sizce tahmini ne zaman regl olurum
Amin inşallah isteyen herkese versin Rabbimoyy ablacım inşallah sana en kısa zamanda nasip olsun güzel hayırlı bir evlat
benim agrilarim normalde hep aynidir belli agrilardir ama gecen ay cok asiri agrimisti duramamistim 2 tane agri kesici falan icmistim garip gelmisti tedirginim o yuzden de iste baya korkuyorum yanivalla benimde son 2 ay reglimde hiç ağrı olmadan birden şak diye adetim gelmişti kan gelince agrılarım olmustu ama kışın üşütünce çok daha agrılar baslıyor öncesinde o yüzden agrının olmamasına takılma kekik çayı kaynat iç tam gününde gelir yine
her ay değişkenlik gösterebilir bazen üşütüyoruz enfeksiyon oluyor vs sorun oldugunu düşünmüyorumbenim agrilarim normalde hep aynidir belli agrilardir ama gecen ay cok asiri agrimisti duramamistim 2 tane agri kesici falan icmistim garip gelmisti tedirginim o yuzden de iste baya korkuyorum yani
30una kadar beklicem gecikme falan olur belki korktugum icin stresten 30dan sonra test yapicam cesaret edebilirsemher ay değişkenlik gösterebilir bazen üşütüyoruz enfeksiyon oluyor vs sorun oldugunu düşünmüyorum
yap için rahatlasın ama kekik çayı vs denemeni öneririm maydonoz kaynat iç ya da çok iyi oluyor30una kadar beklicem gecikme falan olur belki korktugum icin stresten 30dan sonra test yapicam cesaret edebilirsem
tamam tesekkurleryap için rahatlasın ama kekik çayı vs denemeni öneririm maydonoz kaynat iç ya da çok iyi oluyor
hayir normal basta surtunme yoluyla iliski oldu sonrasinda ben egildim o da kendi bosaldi sirtimaŞırtına boşalması için doggy pozisyonunda olmanız gerekiyor. Sanki ters ilişki yaşanmış da tepki çekmemek için sürtünme denmiş gibi geldi. Çünkü o şekil nasıl sürtebilir ki? Sürttüyse de sen ne anladın o işten derler adama
Bende onh diyorum işte regl olduğun halde gebe olabilirsin diyorum.. bence gebesin,sence ?siz regl oldugu halde hamile oldugunu ogrenenleri duymadiniz herhalde hic?
Evet sordun.tsk cok yararli yorumun icin sana yaptigim sey hakkinda dusunceni mi sormusum pardonda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?