regl oldugumuz halde hamilelik ihtimali?

Sen 5 kere adet olmuşsun psikolojini ona bağladığın için korktuğun için vucut dengesizleşti öyle hap feln kullanma hamilee felan değilsin

Sen 5 kere adet olmuşsun psikolojini ona bağladığın için korktuğun için vucut dengesizleşti öyle hap feln kullanma hamilee felan değilsin
hapı doktor vermişti pcos oldugu için bazen bakıyorum karnım cok sis bazen bakıyorum normal dediğiniz gibi vücudumun ayarlarıyla oynadım galiba yalancı gebelik gibi bisey oldu sanırım

hapı doktor vermişti pcos oldugu için bazen bakıyorum karnım cok sis bazen bakıyorum normal dediğiniz gibi vücudumun ayarlarıyla oynadım galiba yalancı gebelik gibi bisey oldu sanırım
Sana diyorduk ya 9 ay sen bunu aşamazsın die gerçekten öyle oldu 5 ay olmuş azck zamana bırak düşünme vücudun normale dönsün

İmkansız olay hamilelik

Sana diyorduk ya 9 ay sen bunu aşamazsın die gerçekten öyle oldu 5 ay olmuş azck zamana bırak düşünme vücudun normale dönsün
evet sizinle konuşmuştum olabildigince düsünmemeye calısıyorum ve her ay bu kez adet olunca artık düsünmiycem diyorum adetim daha bitmeden korkular baslıyor kendimle yasadıgım psikolojik bir savas haline döndü…

Anlayabiliyorum seni de korkularının olma ihtimali yok sende bunu biliyosun ah keşke ben hamile olsam

oyy ablacım inşallah sana en kısa zamanda nasip olsun güzel hayırlı bir evlat
bisey sorucam en son 3 ay ust uste 26sinda regl oldum gecen ay 25inde oldum genelde agrilarim 3 gun oncesinden basliyor suan hic bi agrim yok sizce tahmini ne zaman regl olurum

bisey sorucam en son 3 ay ust uste 26sinda regl oldum gecen ay 25inde oldum genelde agrilarim 3 gun oncesinden basliyor suan hic bi agrim yok sizce tahmini ne zaman regl olurum
valla benimde son 2 ay reglimde hiç ağrı olmadan birden şak diye adetim gelmişti kan gelince agrılarım olmustu ama kışın üşütünce çok daha agrılar baslıyor öncesinde o yüzden agrının olmamasına takılma kekik çayı kaynat iç tam gününde gelir yine

benim agrilarim normalde hep aynidir belli agrilardir ama gecen ay cok asiri agrimisti duramamistim 2 tane agri kesici falan icmistim garip gelmisti tedirginim o yuzden de iste baya korkuyorum yani

benim agrilarim normalde hep aynidir belli agrilardir ama gecen ay cok asiri agrimisti duramamistim 2 tane agri kesici falan icmistim garip gelmisti tedirginim o yuzden de iste baya korkuyorum yani
her ay değişkenlik gösterebilir bazen üşütüyoruz enfeksiyon oluyor vs sorun oldugunu düşünmüyorum

Şırtına boşalması için doggy pozisyonunda olmanız gerekiyor. Sanki ters ilişki yaşanmış da tepki çekmemek için sürtünme denmiş gibi geldi. Çünkü o şekil nasıl sürtebilir ki? Sürttüyse de sen ne anladın o işten derler adama

hayir normal basta surtunme yoluyla iliski oldu sonrasinda ben egildim o da kendi bosaldi sirtima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…