• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl oldugumuz halde hamilelik ihtimali?

Peki ben sana soruyorum mantıken böyle bişeyin imkanı varmı
Var var deriye temas etmiş bacım adet de olmuş üstüne ama hamile kalmak çok basit. Adet olsan da hamile olabiliyosun zaten. Biz evliler özellikle bunu çok iyi bilir. Elimize bile bulassa gebe kalabiliyoruz (!)😑 bence hemen kadın doğumdan bebisi görmeli ne dersin. Sonra beşik kıyafet felan bakmalı 😒

erkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?
Bizim buraların bi lafı var g.tune güvenen çıkarmış mantar dağına diye. Madem bu kadar korkucan girme o ise.. yada madem yaptın sonuc olarak bi gun bebek selamünaleyküm deyince tutuşma..

ama hala regl agrilarim baslamadi ve regl agrisiyla alakasiz ve klozete pturup temizledim elimle asagida akti sirtimdan bulasmis olma ihtimali olabilir mi
Hanımefendi madem bu kadar korkuyorsunuz o zaman sevişmeyin. Her ay günlerce aynı konular. Hamile değilsiniz sırttan akması falan off anlatamicam artık yorulduk

Var var deriye temas etmiş bacım adet de olmuş üstüne ama hamile kalmak çok basit. Adet olsan da hamile olabiliyosun zaten. Biz evliler özellikle bunu çok iyi bilir. Elimize bile bulassa gebe kalabiliyoruz (!)😑 bence hemen kadın doğumdan bebisi görmeli ne dersin. Sonra beşik kıyafet felan bakmalı 😒
siz regl oldugu halde hamile oldugunu ogrenenleri duymadiniz herhalde hic?

Bizim buraların bi lafı var g.tune güvenen çıkarmış mantar dağına diye. Madem bu kadar korkucan girme o ise.. yada madem yaptın sonuc olarak bi gun bebek selamünaleyküm deyince tutuşma..
tsk cok yararli yorumun icin sana yaptigim sey hakkinda dusunceni mi sormusum pardonda?

az once camasirimda kahverengimsi sarimsi bi akinti vardi sanki kan gibi rehlime daha 3 gun var ve hic bir regl agrisi yok sizce bisey var midir tedirginim
yoktur bence benim bu olaylardan önce de bazen böyle akıntım olurdu sorun olucagını düşünmüyorum test yaptın mı hiç

yoktur bence benim bu olaylardan önce de bazen böyle akıntım olurdu sorun olucagını düşünmüyorum test yaptın mı hiç
hayir test yapmaya cesaret edemiyorum bisey oldugunu sanmiyorum ama normalde sol kasigim hic agrimaz ama bu ay hep agridi regl bitimi ama trmizlerken guzel sildim ellerimi bulasmis olcagini sanmiyorum yinede tedirginim

az once camasirimda hafif kahverengimsi sarimsi leke vardi ama emin olamadim regliye 3 gun var ve hic bir regl agrim yok sizce bisey var midir
Yok bak ben evliyim 1 senedir bebek o kadar kolay olan bişe değil bazen psikolojik olabiliyor benim de adetim mesela 6 7 gün sürerdi geçen 3 gün sürdü bitti bütün hamilelik belirtileri vardı ama adet olduğum için umursamadım üzerine bir kere daha adet oldum o kadar basit bişe değil

hayir test yapmaya cesaret edemiyorum bisey oldugunu sanmiyorum ama normalde sol kasigim hic agrimaz ama bu ay hep agridi regl bitimi ama trmizlerken guzel sildim ellerimi bulasmis olcagini sanmiyorum yinede tedirginim
biliyorum canım bende senin gibi korktuğum için test yapmadım belkide o yüzden aylardır süren korkunun içindeyim ama kimseye faydası olmayan bir korku benim gibi yapma sende çık o psikolojiden

az once camasirimda kahverengimsi sarimsi bi akinti vardi sanki kan gibi rehlime daha 3 gun var ve hic bir regl agrisi yok sizce bisey var midir tedirginim
Aynı şey benimde olmuştu hatta bu kahverengi akintim üç dört gün sürdü sonrasında adet oldum bazen de adetten bir iki gün önce geliyor sulu şekilde sonrasında adet oluyorum

Yok bak ben evliyim 1 senedir bebek o kadar kolay olan bişe değil bazen psikolojik olabiliyor benim de adetim mesela 6 7 gün sürerdi geçen 3 gün sürdü bitti bütün hamilelik belirtileri vardı ama adet olduğum için umursamadım üzerine bir kere daha adet oldum o kadar basit bişe değil
anladim zaten simdi duzgunce baktim sari akintiymis ama hala regl belirtilerim baslamadigi icin tedirginim bazenleri 1 hafta 20 gun falan geciktigi oluyor cok duzensiz bu ay sonuna kadar beklicem ama icim icimi yiyo korkudan

Back