regl oldugumuz halde hamilelik ihtimali?

dun aksam regl olan birisi hamile olamaz dediniz simdide hamilesin bence diyorsun kendinle celisme istersen
Yoo regl olan biri gebe olabilir. Cok örneği var bunun. Bak alınganlık agresiflikte başlamış. Bi beta testi yaptır sen

yap için rahatlasın ama kekik çayı vs denemeni öneririm maydonoz kaynat iç ya da çok iyi oluyor
hala regl olamadim 2 gun gecikti 3 gundur hafif hafif agrilarim oluyor qma cok az sanirsam gebelik dollenmeden sonra olusuyormus yani benim yumustlamam donemim 12si gibi sizce dollenme olmadigi icjn gecen ay regl olmus olabilir muyim bu ay hala olmadim con korkuyorum korkudan agladim falan

Döllenme olduğu zaman gebelik olur gebelik olduğu zaman adet görmezsin. Döllenme olmazsa gebelik olmaz. gebelik olmazsa da adet olursun. Kenar köşelerde aglayacagina ya idrar testi yap yada kan ver. Stres yaptığın için adet olamıyorsun. Bi daha da sonucundan korkacagin olaylara girme.

Şoklar içinde okudum ben bu gönderiyi yaa ah eğitim ah bence cinsel eğitim o kadar önemli ki burda da görüyoruz. İnsanlar da sabırla cevap vermiş kızım sen 5 aydır regl görüyomuşsun yani derdin ne senin? Allahım sabır ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…