yokturr cok düsünme kafayı yersinerkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?
alakasi yok klozette oturarak temizledim ve kaygan biswy ayaga klakinca asagi dogru akiyor mantikken bi sekilde bulasmis olabilir miAblacım sırttan hamile kalanıda ilk defa duyuyorum
ama hala regl agrilarim baslamadi ve regl agrisiyla alakasiz ve klozete pturup temizledim elimle asagida akti sirtimdan bulasmis olma ihtimali olabilir miAcilen psikolojik destek almanız lazım.
ama 1 hafta sonra regl oldum hala var mi sizce ihtimalEvet var ihtimal
Yaşınız 18 den küçük bence böyle bişey olabilceni düşünüyorsunama 1 hafta sonra regl oldum hala var mi sizce ihtimal
Peki ben sana soruyorum mantıken böyle bişeyin imkanı varmıama hala regl agrilarim baslamadi ve regl agrisiyla alakasiz ve klozete pturup temizledim elimle asagida akti sirtimdan bulasmis olma ihtimali olabilir mi
normalde bende ihtimal vermiyorum ama hala regl belirtilerim baslamadi 27 28 gibi olmam lazim 4 gun onceden basliyor normalde agrilarim bu sitede gordum regl oldugu halde hamile kalanlari o yuzden tedirginimPeki ben sana soruyorum mantıken böyle bişeyin imkanı varmı
alakasi yok burda cok fazla regl oldugu halde hamile oldugunu yazan insan gordum bu yuzden ve sol kasik agrim oluyor ondan dolayi tedirginimYaşınız 18 den küçük bence böyle bişey olabilceni düşünüyorsun
sirtimdan asagi akti ve temizlerken bulasmis olabilir diye dusunuyorumBiraz okuyun şu platformu ya böle bişeye ihtimal yok hep benzer sorular yok kardeşim yok sırtından hamile kalamazsın
Olmaz korkmasirtimdan asagi akti ve temizlerken bulasmis olabilir diye dusunuyorum
tamam tesekkurlerOlmaz korkma
Sirtinizdan nasıl hamile kalabilirsiniz sizce hem regli de olmuşsunuz zaten hamile olmanız imkansızerkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?
yokturr cok düsünme kafayı yersin
Bizim yediğimiz gibiyokturr cok düsünme kafayı yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?