- 19 Mart 2012
- 296
- 153
- 103
Ayy valla bekleme sureci daha bir gerdi beni olsam uzulucem ama sonuclandi diye de rahatlicam yaOlursun canım belki bende senin gibiyim bekliyorum olmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy valla bekleme sureci daha bir gerdi beni olsam uzulucem ama sonuclandi diye de rahatlicam yaOlursun canım belki bende senin gibiyim bekliyorum olmayı
Aynen canımm bende öle olsam rahatlıcam bugün test yaptımm negatif çıktıAyy valla bekleme sureci daha bir gerdi beni olsam uzulucem ama sonuclandi diye de rahatlicam ya
Kac gun gecti cnm senin?Aynen canımm bende öle olsam rahatlıcam bugün test yaptımm negatif çıktı
Ayy birde benimkileri gorsen. Bende pazartesi sali cizgi vardi. Bugun yaptim cizgi yok. Sabah kan verdim pazartesi sonucu bekliyorum.silik çıkması hamileliğin başlarında olduğun için canım kesin hamilesin geçenlerde aynısı arkadasımada oldu hamilesin dedim gitti kan testi yaptırdı hamile sonuçkeşke bende silikte olsa görebilsem
![]()
5 gün canımKac gun gecti cnm senin?
Erken gebelik testi 6 gun onceden yapiliyor diye duymustum ama tam emin degilim cnmBenim adetime 10 gün var kızlar ama bugün acayip bir kasık ve bacak ağrısı yaşıyorum regl dönemindeki gibi bi ağrı. Test yapsam doğru sonucu alma şansım nedir? Erken gebelik testi gibi.
Yok canım ya idrar testiBaya da olmus cnm ya yasadigimiz stres de etkiliyor sanirim.kan testi mi negatif cikti
Valla bu beklemeler beni çok yoruyor o zaman biraz daha bekleyim benErken gebelik testi 6 gun onceden yapiliyor diye duymustum ama tam emin degilim cnm
Bekle canım haftaya yaparsınValla bu beklemeler beni çok yoruyor o zaman biraz daha bekleyim ben![]()
Yok canım sanmıyorum adet olcam gibi geliyorIdrarda cikmayabiliyor ama biliyorsun gec döllenme vs olabilir
Hmm hayirlisi olsun cnm ya benim de agrim var cok ne yapalimYok canım sanmıyorum adet olcam gibi geliyor
Haftaya kadar beklicem olmazsam kan testi yaptırcam canım sende öle yapHmm hayirlisi olsun cnm ya benim de agrim var cok ne yapalim
Üşütmüşsündür canım bebek olsa kanda kesin çıkardı çok sıkıntı yapma kendine bazen içerde biriken pis kan kahverengi şekilde çıkıyor dışarıKizlar ya acil bisey sorucam lutfen biri yardim etsin bana rahatsizdim hastanedeydim iki gun kan tahlili sonuc negatif cikti ilac verceklerdi bana o yuzden kontrol ettiler ben dun adet oldum bu aksam ustune kadar normal kan geliyodu simdi lavaboya girdim ortaya biraz kahverengi gelmis demekki hatta yenid gelmis boyle yapis yapis bisey var kahverengi ama dun baya yogun kanamam oldu testi 3 gun once yaptilar negativ. Benim yumurtlama gunleri coktan gecmisti en son 29 temmuzda ilkski oldu yani boyle bisey olamaz diye dusunuyorum. Iltahabim yok 11 saat herseyimi kontrol ettiler kasik agrisi bas dönmesi migde bulantisi sikayetiyle gitmistim iltahap sandilar cikmadi bebekte yok hatta doktor en son kadin doktoru kaldi dedi persembe kontrole gitcem agrinin sebebi ne olabilir diye
Canim ya ben iki test yaptim hayalet cizgi gordum sonra esimede gosterdim oda gordu hastanede test yaptilar hamile degilim. Butun kis kendimi usutuyorum isvicrede yasiyorum burasi cok asiri soguk onun disinda haziranda denize girdim usuttugum icin tek fark adet sancimin cok daha fazla olmasiydi ama boyle bisey hic olmadi bende senelerdir hic gormedim ilk kez farkediyorum ve dune kadar iki gun hastaneye gittim 11 saat yapilmadik idrar kan testi kalmadi bulamadilar agrinin sebebini en son kadin doktoru kaldi bi gitmedigin ona gitceksin dediler persembeye randevum iste. Ben senelerdir bende kanin kesildigini gormedim yani adetim baslarken biterken pembe akintim olur ama asla kahverengi degil ondan ya zaten korkuyorumda hastaysam neyimvar bilmiyorumÜşütmüşsündür canım bebek olsa kanda kesin çıkardı çok sıkıntı yapma kendine bazen içerde biriken pis kan kahverengi şekilde çıkıyor dışarı
Korkma canım kötü birsey çıkmaz insallah belki kist vardır kadın doğum bi görsün bakalımCanim ya ben iki test yaptim hayalet cizgi gordum sonra esimede gosterdim oda gordu hastanede test yaptilar hamile degilim. Butun kis kendimi usutuyorum isvicrede yasiyorum burasi cok asiri soguk onun disinda haziranda denize girdim usuttugum icin tek fark adet sancimin cok daha fazla olmasiydi ama boyle bisey hic olmadi bende senelerdir hic gormedim ilk kez farkediyorum ve dune kadar iki gun hastaneye gittim 11 saat yapilmadik idrar kan testi kalmadi bulamadilar agrinin sebebini en son kadin doktoru kaldi bi gitmedigin ona gitceksin dediler persembeye randevum iste. Ben senelerdir bende kanin kesildigini gormedim yani adetim baslarken biterken pembe akintim olur ama asla kahverengi degil ondan ya zaten korkuyorumda hastaysam neyimvar bilmiyorum