- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Nasil bekliosun o zamn hemen al yap testi bnde merak ettim29 haziranda olmştum en son cnm hala olmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bekliosun o zamn hemen al yap testi bnde merak ettim29 haziranda olmştum en son cnm hala olmadım
İnşallah cnm alıyorum şimdiSenin baya geçmiş kesin çıkar varsa. İnşallah vardır:)
Hep hüsran oluyor sonu ondanNasil bekliosun o zamn hemen al yap testi bnde merak ettim![]()
Kaçıncı denemeniz canımHep hüsran oluyor sonu ondan
4 aydır canımKaçıncı denemeniz canım
Aldım testi bakalım ne çıkacak ama sanki adet olcam gibiKaçıncı denemeniz canım
gecikmen fln vrmı kuzum bende bikere yapmıştım ama hüsran oldu birazda dalgasına yapmıştım ama o bile çok üzdü beni sende öyle olmaEczanenin önündeyim alsammı bende bi test ya hep hüsran oluyor sonu sonra
Hadi yapta hayirli haberler al insallah :)Aldım testi bakalım ne çıkacak ama sanki adet olcam gibi
29 haziranda olmştum en son hala olmadım canım aldım testi yapıcam eve gidiyorumgecikmen fln vrmı kuzum bende bikere yapmıştım ama hüsran oldu birazda dalgasına yapmıştım ama o bile çok üzdü beni sende öyle olma![]()
ay inşallah çıkar ya bizede söyle kuzum merak ettim yaAldım testi bakalım ne çıkacak ama sanki adet olcam gibi
Benim çok düzensizdir cnm ondan da acaba diyorumSenin günün 5 gün geçmiş ihtimal var
Heyecandan tuvaletim geldi vallaay inşallah çıkar ya bizede söyle kuzum merak ettim ya![]()
Aminnn kuzumm çok isterim çift çizgi görmeyiHadi yapta hayirli haberler al insallah :)
hehe deli yaHeyecandan tuvaletim geldi valla![]()