Regl ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Agrilari ayirt etmek zor ama genelde adet sancisi oluyor. Sizin adet sancilariniz nasil bilmem ama benimki normalde 1 hafta onceden baslar ve yaklastikca cok cok siddetlenirdi. Zaten son safhasini hep bilirdim agri en siddetli oldugunda adet olmus olurdum Hamile kaldigim zaman bu agri yine 1 hafta oncesinden basladi ama degisik birsey vardi cok cok siddetlenmiyordu. Tek farki sanirim bende bu olmustu.

Kizlar benim de bu ay nerdeyse 10 gundur belim cok agriyo normalde reglimden 1 gun once belim agrir benim.simdi de regl agrim basladi olacak miyim acaba ya :KK43:
Agrilari ayirt etmek zor ama genelde adet sancisi oluyor. Sizin adet sancilariniz nasil bilmem ama benimki normalde 1 hafta onceden baslar ve yaklastikca cok cok siddetlenirdi. Zaten son safhasini hep bilirdim agri en siddetli oldugunda adet olmus olurdum Hamile kaldigim zaman bu agri yine 1 hafta oncesinden basladi ama degisik birsey vardi cok cok siddetlenmiyordu. Tek farki sanirim bende bu olmustu.
aynı durum kesinlikle,bakalım bıgün kan tahliline gidicem.inşallah beklenen sonuçtur.ama regl ağrısı devam şuan

Benim adetime 10 gün var kızlar ama bugün acayip bir kasık ve bacak ağrısı yaşıyorum regl dönemindeki gibi bi ağrı. Test yapsam doğru sonucu alma şansım nedir? Erken gebelik testi gibi.
senin daha çok var tatlım hatta yumurtlama döneminin son zamanlarındasın ağrıların ondandır..

rabbim bekleyen herkese nasib etsin...benimde bugün adet olmam gerekiyor ama nedense hiç ümidim yok..Adet belirtilerimde var..kısmet artık

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Olabilir canım 3 gün de gecikmiş zaten. Sen bi test yap

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır[
e 3 gün geçsin test yapsan ya..Ben olsam çatlarım meraktan

Back
X