Regl ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Öyle çok istiyorum ki bende ama eşim benim kadar hevesli değil malesef daha zamanı var diyor bazen korunuyor bazen korunmuyor hakkımızda hayırlısı

Aynen canım hayırlısı neyse o olsun..
Benim eşim aslında çok istiyor ama bana çaktırmıyor farkındayım.. sırf ben üzülmiyeyim diye

Internette bu konuyu araştırdım . Karin agrisi normal. Fakat karnin alt kısmındaki kramp sanci veya ağrılar düşük,kanama,ıltihap veya enfeksiyon belirtisi olabilir yazıyor. Evet bende de karnimin alt kisminda yani kasik denilen bölgede regl agrisi gibi agri sanci yaşıyorum. Haftaya kontrolüm var ama. Acaba vakit kaybetmeden gitsem mi. Ciddi bir durum vardır diye çok korkuyorum kızlar?? ://

Internette bu konuyu araştırdım . Karin agrisi normal. Fakat karnin alt kısmındaki kramp sanci veya ağrılar düşük,kanama,ıltihap veya enfeksiyon belirtisi olabilir yazıyor. Evet bende de karnimin alt kisminda yani kasik denilen bölgede regl agrisi gibi agri sanci yaşıyorum. Haftaya kontrolüm var ama. Acaba vakit kaybetmeden gitsem mi. Ciddi bir durum vardır diye çok korkuyorum kızlar?? ://
İnternette yazan herseye güvenme canım korkma sakin olman önemli zamanı gelince git bence evham yapma derim

Canım buradaki çoğu arkadaşımız da yazmıştı internette okudukları şeylerden çok stres felan yapmışlardı.. bence hiç kafana takma canım internette yazılanları da hiç kale alma.. onlar sırf moralini bozarlar.. dua et inşallah kötü birşeyin yoktur ..

Postu badtan sona okudum hakkimizda hayirlisi olsun demekki vakti saati var meleklerimizin bizde ikinci aydayiz bklm bat 26bklm bende hamiş kalabilcekmiyim :)

Postu badtan sona okudum hakkimizda hayirlisi olsun demekki vakti saati var meleklerimizin bizde ikinci aydayiz bklm bat 26bklm bende hamiş kalabilcekmiyim :)
Kızlar merhaba benimde bat yarın adet ağrılarım var ama hamile gibide hissediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.. K kimyaci87 canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallah,darısı başımıza..

Hamileliğimi buradan dıyurmuştum.şimdi de üzüntümü paylaşayım.malesef bebeğimi kaybettim
Geçmiş olsun canım. Çok zor bir durum biliyorum 2 ay önce bende yaşadım. Ama kendimi çabuk toparladım bak tekrar bebek için buradayım. Üzülme demicem desem de boş zaten. Ama isyan etme verende alan da Allah. meleklerimiz şefaatçi olucaklar bize.. İyi tarafından bak Allah sevdiği kullarını acıyla sınarmış. Buna şükür de, hamile kalabiliyoruz onu öğrendik en azından.

Back
X