- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Letu ney canım ilaçmı verdi doktor hamile kalman içinBende ilkkez gördüm bu ay letu içtim umarım işe yaramıştır.
Evet cnm yumurtlama ilacı famera nın muadiliLetu ney canım ilaçmı verdi doktor hamile kalman için
Öyle de işte anlamıyorlar ki insanı saçma bir psikolojiye sokuyorlarAaa ben 2 senelik evliyim daha yeni karar verdik çocuk işine öyle düşünme canım herkes kendine baksın
Ayy hadi inşallahBu arada regl olmadım kızlar inşallah olmam![]()
Rabbim ümidini boşa çıkarmasın inşallah :)Okadar alışmışımki negatif görmeye.valla acaip ümitlendim![]()
Amin canım Allah hepimize nasip etsinRabbim ümidini boşa çıkarmasın inşallah :)
Hakkımızda hayırlısı canım ya bakalım denemeye devam dediğin gibiüzülme canım ya pes etmebende senin gibi çok karamsarım herkeste olurda bende olmaz diyorum hemen yanlış aslında
yanlış aslında denemeye devammm
![]()
Olursun canım belki bende senin gibiyim bekliyorum olmayıKizlar benim de bu ay nerdeyse 10 gundur belim cok agriyo normalde reglimden 1 gun once belim agrir benim.simdi de regl agrim basladi olacak miyim acaba ya![]()
Sagol cnm hayirlisi tabi de insan hevesleniyor ister istemez isteSıkıntı yapma ya gönlünce olsun herşey herkes olsun istiyor ama hayırlısı diyebiliyoruz eğer olursan canını sıkma :)