Regl ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Aaa ben 2 senelik evliyim daha yeni karar verdik çocuk işine öyle düşünme canım herkes kendine baksın

Aaa ben 2 senelik evliyim daha yeni karar verdik çocuk işine öyle düşünme canım herkes kendine baksın

Evet sorup dururlar cevap verirsin bu seferde stres yapıyon sen derler.sormayın ozaman arkdş.anlatsan ayrı anlatmasan ayrı dert

Kizlar benim de bu ay nerdeyse 10 gundur belim cok agriyo normalde reglimden 1 gun once belim agrir benim.simdi de regl agrim basladi olacak miyim acaba ya :(

Sıkıntı yapma ya gönlünce olsun herşey herkes olsun istiyor ama hayırlısı diyebiliyoruz eğer olursan canını sıkma :)

üzülme canım ya pes etme:KK33: bende senin gibi çok karamsarım herkeste olurda bende olmaz diyorum hemen yanlış aslında :KK20:yanlış aslında denemeye devammm:KK60:
Hakkımızda hayırlısı canım ya bakalım denemeye devam dediğin gibi :-):-) o bebek bu göbişe gelecek :-)

Kizlar benim de bu ay nerdeyse 10 gundur belim cok agriyo normalde reglimden 1 gun once belim agrir benim.simdi de regl agrim basladi olacak miyim acaba ya :KK43:
Olursun canım belki bende senin gibiyim bekliyorum olmayı

Back
X