Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn canım aminnnİnşallahhh hamileyizdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok az kaldı eve kuzm ama umutlanma yok bencehehe deli yahadi yap valla ben senden fazla heyecan yaptımmmm
Merakla bekliyoruz :)Amiinn canım aminnn
yinede güzel düşün canısı inşallah yaaa sanki kendim yapcam he heycan yaptımmmÇok az kaldı eve kuzm ama umutlanma yok bence
Ben zaten tiroid hastasıyım canm kontrol altındayımBide bu gecikmeler için bi doktora görün bnce hem hamile kalmadN önce bi kontrol şart
Yok canm yok nerde bende o sansnolduki acep sonuç![]()
üzülme canım ya pes etmeYok canm yok nerde bende o sans
Gerçekten mi??? Ben şuan bildiğin hasta olcam gibi. Sabah yaptım o an baktım görmedim çizgiyi.moralim bozuldu. Amannn olmuyo demekki napıyım artık dedim.testi çöpe atmak için elime aldım bi baktım silik çizgi. Ama 1saat sonra bi garip oldu çizgi sanki silikleşti.bugün regl olmassam kan tahlili yaptırcam. Ama teşekkür ederim içim bi nebze olsun rahatladı.Bende çok adet sancısı çektim ve arttığı gün çok sinirlendim test yaptım umursamadim nasıl.olsa adet olcam.diye sonra bir baktım silik.çizgi esim.geldi hemen hastaneye koştuk ve 3 haftalikken ogrendik
Gayet normalKızlar peki biz eşimle 4 aydır deniyoruz evlendiğimiz 8 ay oldu sizce olmaması normalmi