Elimden geldiğinceherkesın bunyesi farklı
ben hiç sancı çekmem ,
ablam sancıdan amblans çagıracak duruma gelir ,
kendini üşütme özellikle ayaklarını , adet dönemı değil her gün
Kuzenimde aynı adet olurken bildiğin Doğum sancısı geçiriyordu şimdi adet öncesi magnezyum kullanıyor adet sancısı normale indi
geldigel
Magnezyum dediğiniz nedir lütfen özelden ya da burdan tam isim verir misiniz? Yıllardır çekiyorum çeken bilirKuzenimde aynı adet olurken bildiğin Doğum sancısı geçiriyordu şimdi adet öncesi magnezyum kullanıyor adet sancısı normale indi
Evet banada soylermisiniz bir doktor tavsiyesimi yoksa eczane bilgisi mi bende öğrenmek istiyormMagnezyum dediğiniz nedir lütfen özelden ya da burdan tam isim verir misiniz? Yıllardır çekiyorum çeken bilir
Tamam teşekkürlerTabi şuan kuzenimdeyim dışarı çıktı gelince fotoğrafını burada paylaşırım belki sizede faydası olur
LütfenTabi şuan kuzenimdeyim dışarı çıktı gelince fotoğrafını burada paylaşırım belki sizede faydası olur
Doktor tavsiyesi mi hani herkes kullanabilir mi detaylı yazar mısınızTabi şuan kuzenimdeyim dışarı çıktı gelince fotoğrafını burada paylaşırım belki sizede faydası olur
ilac adi vererek onermek yasak.size iyi gelen ona gelmeyebilir.doktor tavsiyesiz kullanmayinKuzenimde aynı adet olurken bildiğin Doğum sancısı geçiriyordu şimdi adet öncesi magnezyum kullanıyor adet sancısı normale indi
Adetini ağır ya da hafif geçirmek tamamen genetik muhtemelen annen de ağır geçiriyordur ya da ablan ya da büyük annen falan .. Ben de inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiriyorum öyle ki iki gün ilk iki gün evden çıkamıyorum ...anneme çekmişim canım anneciğim de böyle olurdu artık menepoza girdi deAdet ayında ilk başlarında aşırı agrimalar geçiriyorum bir kadın doğuma gittiğimde bana zayıflığından kaynaklanıyor dedi ama her genç zayıf ağrıdan kastım ölsem daha iyi iğne olmadan kendime gelemiyorum sebebi nedir açıklık getirirmisiniz.
Evet olabilir ama bir sonraki aya geçmeye korkar oldum artikAdetini ağır ya da hafif geçirmek tamamen genetik muhtemelen annen de ağır geçiriyordur ya da ablan ya da büyük annen falan .. Ben de inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiriyorum öyle ki iki gün ilk iki gün evden çıkamıyorum ...anneme çekmişim canım anneciğim de böyle olurdu artık menepoza girdi de
Korkunun ecele faydası yok maalesef.. Ben de bunun için çok doktora gittim çok ağır geçiriyorum çok kanamalı geçiriyorum diye ...artık en sonda bir tanesi bana dediki düzenli oluyorsan fazla kurcalama dedi ..ben de düzenli olduğum için artık bıraktım .. Önemli olan düzenli olmakmış ..Evet olabilir ama bir sonraki aya geçmeye korkar oldum artik
Basimiza geleni çekicez artik yapck bisi yok ne varsa kadınlarda var zatenKorkunun ecele faydası yok maalesef.. Ben de bunun için çok doktora gittim çok ağır geçiriyorum çok kanamalı geçiriyorum diye ...artık en sonda bir tanesi bana dediki düzenli oluyorsan fazla kurcalama dedi ..ben de düzenli olduğum için artık bıraktım .. Önemli olan düzenli olmakmış ..
Az önce işe yaradı yazmıştınız amaDoktora gitti çünkü resmen kıvranıyordu adet görürken işte muane falan oldu herhangi bir hastalık çıkmadı ama yinede sebepsiz sancısı ağır oluyordu doktor magnezyum verdi kullanımını bilmiyorum da işe yaradı
Ağrı kesici felan alıyor musunuzAdetini ağır ya da hafif geçirmek tamamen genetik muhtemelen annen de ağır geçiriyordur ya da ablan ya da büyük annen falan .. Ben de inanılmaz ağrılı ve kanamalı geçiriyorum öyle ki iki gün ilk iki gün evden çıkamıyorum ...anneme çekmişim canım anneciğim de böyle olurdu artık menepoza girdi de
Muhakkak ilk iki gün ağrı kesici kullanıyorum yoksa çok fena acıdan ağlatırAğrı kesici felan alıyor musunuz
Bende de isin kötüsü agri kesici ise yaramiyor illaki iğne olmasi lazimMuhakkak ilk iki gün ağrı kesici kullanıyorum yoksa çok fena acıdan ağlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?