- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.801
Senden de Allah razı olsun canım .bak benim yaş 33 o zaman ben kendimi yerden yere vuruyum canim benim hep sunu da düşün ya bizler sakat olsaydık ya bu tedavileri bile uygulayamayacak hiç bir şekilde olmayacak kişilerden olsaydık .Allah onlara sabır ve dirayet versin bize de bol bol sukredip dua etmeyi .suzansu Moral oldu yorumun Allah razi olsun canım evet pes etmek yok ama su stres yapmama kafaya takmama olayini yapabilsem gelicek belki
Cok sukur ablacim her halimize aklima sunu getirdin belki farkinds olmadan isyana düşüyorum böyle sukursuzlukten nasip etmiyor Rabbim imtihan ya işte bir silkelenmem lazımSenden de Allah razı olsun canım .bak benim yaş 33 o zaman ben kendimi yerden yere vuruyum canim benim hep sunu da düşün ya bizler sakat olsaydık ya bu tedavileri bile uygulayamayacak hiç bir şekilde olmayacak kişilerden olsaydık .Allah onlara sabır ve dirayet versin bize de bol bol sukredip dua etmeyi .
Biliyor musun her testi tek çizgi gördüğümde 7 senedir sen hesapla kac kere yasam isim o hüsranı evet bende çok üzüldüm ama hastaligimi görünce şükür bari herşey yolunda yine bi ümidim var adet oluyorum dedim .her adetle yeni ümitler ye sert kendine menopoza değiliz bin şükür canım benim.
ay keske benim kocamda oyle olsa ya varya cok titiz heryeri goruo benim gormedigim yerleri bile okadr sinir oluyorum ki canim cikio evi temizliycem die
Hormonlari duzenliyen bi bitki var hayıt
- kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..
7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için
E2 39.6
Fsh 8.61
Lh 6
Prolaktin 50 dosti..x kullandım 3 haftada 7 ye düştü.
Tsh 1.28
2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım
Ve şokk
E2 : 50
fsh: 14.3
Lh 6
Prolaktin 27
Tsh 4.62
Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı..
Çok bunalımdayım bugun doktora gittim .vajinal ultrasonla baktı yeterli yumurtan var görünüyor dedi.amh testi verdim .salı çıkacak .o sonuca göre bi karar verecek ya yüp bebek ya tedavi diye..
27 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
20 dakika önce
Konu Sahibi : bosphorus82
yagmur559Kûn fe yekûnÜye
↑
kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..
7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için
E2 39.6
Fsh 8.61
Lh 6
Prolaktin 50 dosti..x kullandım 3 haftada 7 ye düştü.
Tsh 1.28
2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım
Ve şokk
E2 : 50
fsh: 14.3
Lh 6
Prolaktin 27
Tsh 4.62
Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı
Hormonlari duzenliyen bi bitki var hayıt
Adeti ve hormonlari duzenler hamile kalmaya yardimcidir cnm arastir istersen
Hadi hayirlisi canim insallah bebegin bizimledir.sislik felan varmi ayaklarinda. Belini sirtini sicak tut elinden geldigince sanırım folikasitin var ihmal etme ilk hafta için çok önemli .ayyyyy inşallah sende hamilesindir canim.Aşılama nin üzerinden 9 gün geçti. Tipik göğüs ve karın şişkinliği var. Ayaklarım cok usuyor hâlâ patik giyiyorum. Rüzgar esse hissediyorum. Farklı olarak bu tepki var vücudum da..
Guzel gecti keyifliydi cnm esim cok mutlu olduHiim ii Tatlm nasil gecti
Yok yapmaz ama duzenli kullanman lazim en azindan gunde bir bardak iftardan sonra icebilirsinAra ara içiyorum ondan cnm ramazanda ihmal ettim ama bende hayıt mı ters etki yaptı dıye düşündüm
Hosgeldin canim .kızlarr ben geldimmm giremedim bir kaç gündür.. nasılsınız beklemedeki kuşlarımm inşallah güzel haberler alırızkuzular avokado aldım bugün :) hiçde almadığımız bir meyve .. hamileliği kolaylaştırıyomuş ya bi deniyim dedim :))
İcmiyrm canim doktora gitmedim ki dahamehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallah
Allah ıslah etsin hidayete erdirsin nediyim yavrum ya ben haber bile izlemiyorum bu yaratıklar yuzunden
Evet canim varsa iyi bi doktor hatta seninki de olur iyi dersen bi denerim
Ben veriyorum siparişleri ama son ra pişman olmayınAllahim inşallah bu kadınlara bir değil iki değil üç değil dort er tane evlat nasipnet .her biri birbirinden yaramaz her biri bir birinden afacan olsunlar aminnnnnn
i şallah canim hayırlı salih sağlıklı evladım olsun
Folik asit felan çıkıyorsun değilmi canim ihmal etme .fazla tatlıya yeme ilk haftalar kanı sulandıracak besinler iyi oluyor diye biliyorum titiz ol canim en önemli günler sımsıkı tutulsun inşallah evladım sana kucaklamayida nasip etsin Rabbim sagliklica
İnsana temizlik için bi heves geliyo geldiği gibi gitmesini de biliyorOoo Temizlige gel kalıp temizlik ypasm geldiii . Anaa edemiooom gııııı=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?