❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Gunaydinnnnnnn hayırlı olsun yeni gün yeni umutlarimiz.

Günaydın canim hasgeldinnnnnnn

Duymuştum ben o hatunu biriyim bakım sağol datlum.

Yok canım ben sizden bekliyorum bombayı hadi bakalım kim patlatacak .:KK45::KK45:

Bacimmm mehtap kesin gene uyuyo .pink bende damlaları uygulayıp uzaniyim :KK15:
Evet kız uyuyodum dünde şarjım bitti gremedim

Kuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol :KK200:
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak :dondurma:
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin :olamaz:
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak:halay:
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..:KK49:
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir :KK48:
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy:spor:
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur :silah::KK54:

Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz :süslü:
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın :KK58:

Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir ✔️

Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldur :KK56: farkıgör :KK55:

Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokar :KK56: eskidikçe at tabi canım :süslü:

Bi iki aklıma gelen bunlar :KK58:
Kuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol :KK200:
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak :dondurma:
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin :olamaz:
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak:halay:
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..:KK49:
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir :KK48:
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy:spor:
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur :silah::KK54:

Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz :süslü:
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın :KK58:

Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir ✔️

Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldur :KK56: farkıgör :KK55:

Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokar :KK56: eskidikçe at tabi canım :süslü:

Bi iki aklıma gelen bunlar :KK58:
Ooo Temizlige gel kalıp temizlik ypasm geldiii . Anaa edemiooom gııııı=D

moonlight2135 moonlight2135 masal2994 masal2994
20160616_152733.jpg

Yine hüsran net tek cizgi silik falan filanda yok :KK42:

Valla listede insanın kendi tarihi yaklaşmasa bile birilerini görünce bile heyecanlanıyor:rolleyes: İnşallah bereketli bir liste olur :KK200:
Amin canim inşallah bu ayın bereketi listemizde yansır.

suzansu suzansu kargo arası verdim şimdi yine uyumaya çalışıcam.....
Geçmiyor gün napaym:KK25:
Sanırım uyandin tatlım.Bende mutfaktan yeni çıktım .bu arada pratik bilgilere bayıldım.çok iyi oldi paylaşımın sağ ol canım.

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...
Canim o heves nasil bisi biliyorum tarifi şu biri gelip yacak :halay::halay:anca o zaman senin de hevesin gelir.kolay gelsin yavru başladın sanırım .

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse

Bu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi:işsiz:

moonlight2135 moonlight2135 masal2994 masal2994
Eki Görüntüle 1847846
Yine hüsran net tek cizgi silik falan filanda yok :KK42:
Dur bakalım günün gecti mi canim benim yarını bekleyelim hüsran felan yok olmazsa da bu ay yine denocez yine yeniden Allah bize imkan versin sağlıklı ömür versin yeter bide böyle düşün canim üzülmek yok o bebe inatciysa biz anne adayları daha inatciyiz :KK55::KK55:

Back