❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

suzansu suzansu Moral oldu yorumun Allah razi olsun canım evet pes etmek yok ama su stres yapmama kafaya takmama olayini yapabilsem gelicek belki:KK34:
Senden de Allah razı olsun canım .bak benim yaş 33 o zaman ben kendimi yerden yere vuruyum canim benim hep sunu da düşün ya bizler sakat olsaydık ya bu tedavileri bile uygulayamayacak hiç bir şekilde olmayacak kişilerden olsaydık .Allah onlara sabır ve dirayet versin bize de bol bol sukredip dua etmeyi .
Biliyor musun her testi tek çizgi gördüğümde 7 senedir sen hesapla kac kere yasam isim o hüsranı evet bende çok üzüldüm ama hastaligimi görünce şükür bari herşey yolunda yine bi ümidim var adet oluyorum dedim .her adetle yeni ümitler ye sert kendine menopoza değiliz bin şükür canım benim.

Senden de Allah razı olsun canım .bak benim yaş 33 o zaman ben kendimi yerden yere vuruyum canim benim hep sunu da düşün ya bizler sakat olsaydık ya bu tedavileri bile uygulayamayacak hiç bir şekilde olmayacak kişilerden olsaydık .Allah onlara sabır ve dirayet versin bize de bol bol sukredip dua etmeyi .
Biliyor musun her testi tek çizgi gördüğümde 7 senedir sen hesapla kac kere yasam isim o hüsranı evet bende çok üzüldüm ama hastaligimi görünce şükür bari herşey yolunda yine bi ümidim var adet oluyorum dedim .her adetle yeni ümitler ye sert kendine menopoza değiliz bin şükür canım benim.
Cok sukur ablacim her halimize aklima sunu getirdin belki farkinds olmadan isyana düşüyorum böyle sukursuzlukten nasip etmiyor Rabbim imtihan ya işte bir silkelenmem lazım:KK200:

Sen yumurtluyorsan gelismese yumurta ligin var çok şükür.esi dede sperm varsa ki hiç olmayanin bile tedavisi var binlerce şükür o zaman daha ne ?bisi deneriz olmadi mi bidaha yine mi olmadı bu sefer başka bi vesile ararız odamı olmadı nasılsa adet görüyoruz hepimiz şükür o zaman doktor değişir yolumuza bakarız menozopa kadar yolu var biz denedikce bence tipler yumurtaliklar işlev kazanıyor bide eşler çok önemli ne kadar iyi yumurta olursa olsun sperm de iyi olacak o yüzden eşlere arı şutu keçiboynuzu tam destek full destek yuppiiii olmasında gördüm evelallah ol ucak zamani bekliyoruz canim benim inanıyoruz sinaniyoruz Dert büyük evet ama ben hep derim Allah daha daha büyük çok şükür.

Bu acının en güzel yani yandigin ates de pisiyorsun ne kadar pişersen okadar iyi tarafından bakıyorsun b itanem.
Hani bazı arkadaşlar diyor ya komşu arkadaş çocuğunu görüyorum kiskaniyorum benim neden yok diyorum diye .
Bende oylerdim 2 sene öncesine kadar ama şimde içim torpulendi belkide şimdi biri halime ciksada bende yeniden yeşeren umutlarimi o haberlerle sulasam içim rahatlama diyorum.7 sene beni çok değiştirdi hiç bir sıkıntının hiçbir derdin bunun yanında bisi ifade etmediği hiç biseyide Bu kadar istemediğimi anlatı SABRETMEYI öğrendim en önemlisi sen şimdiden bunu yap çok daha rahat ol ucak için az once sana yazdıklarımı düşünmeye başladığım zamanlarda gene kaldım 5 haftalikdi düştü 2 ay oluyor bak gordunmu dedim az istemiştim daha çok dua et daha çok çabayla bi yerde bi eksiğin varmis dedim yeniden a yaklandim .şimdi folik asit içiyorum dusuk oranını %70 azaltiyormus. Sende şimdiden içmeye başla icmiyorsan.

1. kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için

E2 39.6
    Fsh 8.61
    Lh 6

Prolaktin 50 dosti..x kullandım 3 haftada 7 ye düştü.

Tsh 1.28

2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım

Ve şokk

E2 : 50

fsh: 14.3

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı..

Çok bunalımdayım bugun doktora gittim .vajinal ultrasonla baktı yeterli yumurtan var görünüyor dedi.amh testi verdim .salı çıkacak .o sonuca göre bi karar verecek ya yüp bebek ya tedavi diye..

27 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

20 dakika önce
    Konu Sahibi : bosphorus82

2. yagmur559Kûn fe yekûnÜye

kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef 34 yaşındayım. 2 ay önce test yaptırmıştım hormnlar için

E2 39.6
    Fsh 8.61
    Lh 6

Tsh 1.28

2 aydır 2gün önce veya 2gün sonra geldi reglim ve herzamankinden daha az.2 ped anca doluyo.normalde 2.gün 4 5 ped biter ama 2 seferdir daha az geliyo. Ben normalde 28günde bir adet olurum bu iki aydır dediğim gibi günüm şaştı.bende gittim bugun tekrar test yaptırdım

Ve şokk

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı:(

Canim olabilir ayni yerdemi yaptirdin hepsini .sana tek bi tavsiyem var hemn bi aktara git testere disli aslan pencesi al butun kadinsal hormonlarini evelallah duzene sokcak 21 gun kullan sonra bidaha test yaptir farki gor.

1. kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

E2 39.6
    Fsh 8.61
    Lh 6

Tsh 1.28

Ve şokk

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı..

Çok bunalımdayım bugun doktora gittim .vajinal ultrasonla baktı yeterli yumurtan var görünüyor dedi.amh testi verdim .salı çıkacak .o sonuca göre bi karar verecek ya yüp bebek ya tedavi diye..

27 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

20 dakika önce
    Konu Sahibi : bosphorus82

2. yagmur559Kûn fe yekûnÜye

kızlar nolur bilenler yardım etsin çünkü çok kötü durumdayım..

E2 39.6
    Fsh 8.61
    Lh 6

Tsh 1.28

Ve şokk

Lh 6

Prolaktin 27

Tsh 4.62

Bu degerler 2 ayda nasıl oldu anlamadım kaldıki tsh ve prolk. Daha 1 ay önce bakılmıştı:KK43:
Hormonlari duzenliyen bi bitki var hayıt
Adeti ve hormonlari duzenler hamile kalmaya yardimcidir cnm arastir istersen

Aşılama nin üzerinden 9 gün geçti. Tipik göğüs ve karın şişkinliği var. Ayaklarım cok usuyor hâlâ patik giyiyorum. Rüzgar esse hissediyorum. Farklı olarak bu tepki var vücudum da..
Hadi hayirlisi canim insallah bebegin bizimledir.sislik felan varmi ayaklarinda. Belini sirtini sicak tut elinden geldigince sanırım folikasitin var ihmal etme ilk hafta için çok önemli .ayyyyy inşallah sende hamilesindir canim.

kızlarr ben geldimmm giremedim bir kaç gündür.. nasılsınız beklemedeki kuşlarımm inşallah güzel haberler alırız :KK76: kuzular avokado aldım bugün :) hiçde almadığımız bir meyve .. hamileliği kolaylaştırıyomuş ya bi deniyim dedim :))

kızlarr ben geldimmm giremedim bir kaç gündür.. nasılsınız beklemedeki kuşlarımm inşallah güzel haberler alırız :KK76: kuzular avokado aldım bugün :) hiçde almadığımız bir meyve .. hamileliği kolaylaştırıyomuş ya bi deniyim dedim :))
Hosgeldin canim .
Inşallah şifa olur ne niyetle yersen o sana nasip olsun inşallah.
Bu arada ben an itibariyle :duduk::duduk::duduk: hayirlisi olsun inşallah sabah muayeneye gideceğim .bakalım ne olacak.
Hayırlı sahurlar şimdiden hepinize canlar hoşçakalın.

mehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallah :KK53::KK53:

Allah ıslah etsin hidayete erdirsin nediyim yavrum ya ben haber bile izlemiyorum bu yaratıklar yuzunden:kızgın::kızgın:

Evet canim varsa iyi bi doktor hatta seninki de olur iyi dersen bi denerim:KK45:

Ben veriyorum siparişleri ama son ra pişman olmayın :halay::halay:Allahim inşallah bu kadınlara bir değil iki değil üç değil dort er tane evlat nasipnet .her biri birbirinden yaramaz her biri bir birinden afacan olsunlar aminnnnnn:nazar:

i şallah canim hayırlı salih sağlıklı evladım olsun

Folik asit felan çıkıyorsun değilmi canim ihmal etme .fazla tatlıya yeme ilk haftalar kanı sulandıracak besinler iyi oluyor diye biliyorum titiz ol canim en önemli günler sımsıkı tutulsun inşallah evladım sana kucaklamayida nasip etsin Rabbim sagliklica :nazar::nazar:
İcmiyrm canim doktora gitmedim ki daha

Back