❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Ben folidoce kullaniyorum en iyi folik asit o
400mcg+2mcg B12 vitamini takviyesi var cnm ac yada tok fark etmez ama ben ac kullaniyorum gunde bir defa ögleden once icmen lazm ogleden sonra bi kiymeti kalmio cnm
Benim degerim 311 su an canim daha doktora gitmedim eczaneden kendim alip basayacagim ne kadar fiyat olarak? :)

MAşallah canım benım . Bugun nasılsın bakalım .

İnşallah canım hayırlısıyla hepimize nasip olsun inşallah. sen neler yapıyorsun nasılsın.

Sağ olcanım Allah (c.c) razı olsun gittim ama doktor izine ayrılmış başka bi doktorada muayine olmak istemedim bu benım nasibimmidir nedir anlamadım .ama eminim bundada bi hayır vardım Allah Planların en guzelini yapandır. bakalım pazartesi giderim galiba canım . Acaba inofolikleri kullanmaya başlasammı diyorum .

Gecmiş olsun canım Allah (c.c) senı ve evladını esirgesin . Dun temizlik yaptın yorulmuşsundur ondandır belki dinlen guzelim biraz bugun bişi yapma . Sağlıcakla kal.
Is bitmioki kuzum valla daha cok isim var bi yandanda cnm cok yanio belim agrio bi yandan kaynanam tutturmus yarin aksam sende halanlara annenlere iftar verelim diye kafayi yicem az kaldi

Ben arastirip basladim .
Sknra doktorada dedim folik asit istiyorum die ayni markayi yazmisti kgida .simdiki doktorumda deistirnedi ilacimi devam et dedi
Tamam canim bugun alip basliyorum sagol herkes bana birsey dedi kafam karisti doktora gitmedim hemsireye vitamin veriliyormus dedim doktor simdi vermez dedi kese gorunmeden vermez dedi kafami karisirdi

Tamam canim bugun alip basliyorum sagol herkes bana birsey dedi kafam karisti doktora gitmedim hemsireye vitamin veriliyormus dedim doktor simdi vermez dedi kese gorunmeden vermez dedi kafami karisirdi
Yanlis solemissin cnm folik asit vitamin deil vitamin ayri verilio cnm. Folik aside basliyabilirsin hic bir zarari yok aksine faydasi cok

Is bitmioki kuzum valla daha cok isim var bi yandanda cnm cok yanio belim agrio bi yandan kaynanam tutturmus yarin aksam sende halanlara annenlere iftar verelim diye kafayi yicem az kaldi
Onlar bize versin desen .ya canim biliyorum annen gebe olduğunu.neden seni yoruyor.Sen ken için iyi olanı bilirsin dikkat et kendine.

Tamm canim p.tesi randevu aldm gec kalms olur muym ?
Neden 3 gun kaybediyorsun sana da kızmaya başladım.reçetesiz zaten satiliyo al bugün .arkadaşın dediği daha uygun benim folio bahsettiğim. 40 kusur lira ssk karsilamiyo di yerini al onu kullan bak hem tecrübeli anne sana ic diyor neden 3 gun kaybetcen bebek ilk bi aylık zamanda çok ihtiyaç duyuyor down sendromuna karşı önemli.valla sana dahada bisi yazmam 3 günü heba etme .

suzansu suzansu şimdi uyandım tatlım kalkamadım bile

İşlerim var onları yapmam lazım beni bekliyorlar :KK47: sen napıyosun?

Günaydın çiçeğin hoşgeldin.ev işimi özel işimi :KK39:
Müzeyi izledim izlemez olsaydım.nasim bu ay için planlar düşünceler yeni umutlar bilirsin :KK71:
Randevu almak istedıgim bi kadın var alamıyorum full deli olcam:kızgın:

Burdayım canım bugün adet agrisi gibi agriyla uyandim aha geldi dedim baktım tık yok gelcekse gelse böyle oyunlar yapmasa:işsiz:
Hosgeldin canim.iyisin inşallah .ayaklarını sicak tut hem sim di için iyi hem gelecek ay için usuttugunden ağrım olabilir.güzel pozitif düşün germe kendini .Hayirli haberler vereceksin inşallah.

Hosgeldin canim.iyisin inşallah .ayaklarını sicak tut hem sim di için iyi hem gelecek ay için usuttugunden ağrım olabilir.güzel pozitif düşün germe kendini .Hayirli haberler vereceksin inşallah.
Olabilir canım yaz kis corapli oldugumdan bir giymesem hemen usutuyorum sanırım dünde giymeden yatmistm ondan sanırım teşekkur ediyorum insaAllah oyle olur:KK200:

Back