❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...
Kuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol :KK200:
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak :dondurma:
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin :olamaz:
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak:halay:
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..:KK49:
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir :KK48:
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy:spor:
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur :silah::KK54:

Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz :süslü:
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın :KK58:

Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir ✔️

Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldur :KK56: farkıgör :KK55:

Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokar :KK56: eskidikçe at tabi canım :süslü:

Bi iki aklıma gelen bunlar :KK58:

Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak :dondurma:
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak:halay:
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..:KK49:
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir :KK48:

Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz :süslü:
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın :KK58:

Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir ✔️

Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokar :KK56: eskidikçe at tabi canım :süslü:

Mesela salata yapıyorsun iki günlük salatayı aynı anda yapabilirsin yarın akşam tekrar salatayla uğraşmazsın
Yarına kalacak olanı Tuzlama yeter :super:

Bakliyatları kuru kuru saklama haşla parça parça dolaba at pişmesi kolay olur uğraşmazsın:KK54:

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse
İş yapma hevesi bende de yok Can'ım
Pratikbilgi mahiyetinde sordun sandım :KK14:
Eğer bulursan bize de söyle olurmu:KK54:

Ek 1
image.jpeg
bende ramazandan beri iyice saldım temizlik konusunda:confused: oruçlu oruçlu insana zor geliyo bide çalışınca dahada zor .kocama kalsa ev temiz yapma diyor ama benim gördüğüm tozu o görmüyor ki :mad:
Relakkkssssss
Adamlar öyle zaten anlamıyorlar
Küçük bi misal ek 1 de :-)

1. ✔️ @Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  2. ✔️ S selifor _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  3. ✔️ @aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  4. ✔️ @zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  5. ✔️ @adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  6. ✔️ @Jassgiller ____❤️❤️❤️23 haziran:KK49: kızlar belirtileriniz var mı durumlar nasıl
Bu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi:işsiz:

Back