❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Aşılama nin üzerinden 9 gün geçti. Tipik göğüs ve karın şişkinliği var. Ayaklarım cok usuyor hâlâ patik giyiyorum. Rüzgar esse hissediyorum. Farklı olarak bu tepki var vücudum da..
Can'ım hamişlik belirtileridir inşaallah :KK71:
Ferah ol Allah bizimle beraberdir :KK5:

kızlarr ben geldimmm giremedim bir kaç gündür.. nasılsınız beklemedeki kuşlarımm inşallah güzel haberler alırız :KK76: kuzular avokado aldım bugün :) hiçde almadığımız bir meyve .. hamileliği kolaylaştırıyomuş ya bi deniyim dedim :))
Yemediğimiz bi o kalmıştı zaten :deli:
Şifa olur inşaallah guzumm :bicak:

kızlarr ben geldimmm giremedim bir kaç gündür.. nasılsınız beklemedeki kuşlarımm inşallah güzel haberler alırız :KK76: kuzular avokado aldım bugün :) hiçde almadığımız bir meyve .. hamileliği kolaylaştırıyomuş ya bi deniyim dedim :))
Yiyebildin mi canım bu ay bende yiyim dedim ama hayatımda öyle kötü bi tat görmedim

İcmiyrm canim doktora gitmedim ki daha
Ya onu eczaneden felan al ic ilk haftalar için bebegin ihtiyacı olan tüm vitaminler var onda canim mutlaka ic bi gün bile kaybetme ya.

suzansu suzansu rabbim inşaallah bu ay ol der hepimiz için oluverir süprizlerimiz :KK46:
Senin kırmızılar ne alemde gelen yok inşaallah :KK49:
Aminnnnn canim inşallah benimkiler bekletirmi hiç geldiler korolasicalar .bunada şükür canım sabah muayineye git cem bakalım bu doktor ne gibi yol izlemek sabırsızlık var aslında.senedine var ne yok tatlım.

Cümleten hayırlı sabahlar.

Amiiiinnnn İNŞAALLAH cansın yaa.. :KK200::KK36:
Ayağımda sislik yok ama belim ara ara agriyor. Bu sabah kasigima iğne batiyomus gibi hissettim sonra geçti.
[QUOTE="Jassgiller, post: 46959419, member:

Çalışmalar meyvesini verilecek inşallah ay ne heyecanlı bekleyiş su an seninki kendini iyi dinle canim yine söylüyorum folikcasiti ic ayak ve bel bolge ni sıcak tut.
Hayırlı haberler müjdeli inşallah bizlere iyi geceler canim

[QUOTE="Jassgiller, post: 46959419, member:

Çalışmalar meyvesini verilecek inşallah ay ne heyecanlı bekleyiş su an seninki kendini iyi dinle canim yine söylüyorum folikcasiti ic ayak ve bel bolge ni sıcak tut.
Hayırlı haberler müjdeli inşallah bizlere iyi geceler canim
Amin canım benim Rabbim razı olsun. Su mübarek gece ve ay hurmetine hepimizi tez sevindirsin. Düşünsene bayramda hepimiz hamiş :anneadayı:
Dediklerine dikkat edeceğim. Aslinda rahattim ama vakit yaklastikca heyecanlaniyorum

Ya onu eczaneden felan al ic ilk haftalar için bebegin ihtiyacı olan tüm vitaminler var onda canim mutlaka ic bi gün bile kaybetme ya.

Aminnnnn canim inşallah benimkiler bekletirmi hiç geldiler korolasicalar .bunada şükür canım sabah muayineye git cem bakalım bu doktor ne gibi yol izlemek sabırsızlık var aslında.senedine var ne yok tatlım.

Sana da hayırlı sabahlar kuzumm :halay:
Ay gelmedi diye seviniyordum kızz:mad:
Bu aya kısmet inşaallahhhhh :KK23:

Hosgeldin canim .
Inşallah şifa olur ne niyetle yersen o sana nasip olsun inşallah.
Bu arada ben an itibariyle :duduk::duduk::duduk: hayirlisi olsun inşallah sabah muayeneye gideceğim .bakalım ne olacak.
Hayırlı sahurlar şimdiden hepinize canlar hoşçakalın.

Canim benimmm haberlerini bekliyoruz maşallah Rabbim nazarlardan korusun seni :*

Amin canım benim Rabbim razı olsun. Su mübarek gece ve ay hurmetine hepimizi tez sevindirsin. Düşünsene bayramda hepimiz hamiş :anneadayı:
Dediklerine dikkat edeceğim. Aslinda rahattim ama vakit yaklastikca heyecanlaniyorum

MAşallah canım benım . Bugun nasılsın bakalım .

Sana da hayırlı sabahlar kuzumm :halay:
Ay gelmedi diye seviniyordum kızz:mad:
Bu aya kısmet inşaallahhhhh :KK23:
İnşallah canım hayırlısıyla hepimize nasip olsun inşallah. sen neler yapıyorsun nasılsın.

Canim benimmm haberlerini bekliyoruz maşallah Rabbim nazarlardan korusun seni :*

Sağ olcanım Allah (c.c) razı olsun gittim ama doktor izine ayrılmış başka bi doktorada muayine olmak istemedim bu benım nasibimmidir nedir anlamadım .ama eminim bundada bi hayır vardım Allah Planların en guzelini yapandır. bakalım pazartesi giderim galiba canım . Acaba inofolikleri kullanmaya başlasammı diyorum .

Sorma aynen
belim agrio aksamdan beri olucem resmen ya

Gecmiş olsun canım Allah (c.c) senı ve evladını esirgesin . Dun temizlik yaptın yorulmuşsundur ondandır belki dinlen guzelim biraz bugun bişi yapma . Sağlıcakla kal.

Her hamileye veriliyor mu ya bugun aliym hemen gunde kac tane iciliyor ac tok fark ediyor mu ?

Inciri klomen gibi düşün canim .adetinin iki yada üçüncü günü başla mesela havucda çatlama iğnesi gibi 21 gun sonra inciri kes sadece havuç suyu ile devam et cumartesi geçişi randevu alamazsak bende o gece b aslicam.
Şifa olsun inşallah.

Her hamileye veriliyor mu ya bugun aliym hemen gunde kac tane iciliyor ac tok fark ediyor mu ?
Evet hatta hamilelik planı yapana dahi en az 3 ay önceden baslatiyo doktor sana nasi vermedi sinir oldum .e az 4 ay icmelisin bi arastir neden bu kadar ısrar ettiğimi anlarsın .benim tavsiye edeceğim marka bebek için folio ama daha uygun fiyatlilarida var bunu alırsam 400mg bi günlük ihtiyacı karşılıyor canim. Ac icmeni tavsiye ederim bugün al hemen yada eşine al dir bak iyi suzansu bunu demiş diyeceksin.bebegin omurilikden beyine kadar sağlıklı gelişiminde büyük rolü var al ve iş mutlaka lütfen .Sifa olsun bebeğine canim.

Evet hatta hamilelik planı yapana dahi en az 3 ay önceden baslatiyo doktor sana nasi vermedi sinir oldum .e az 4 ay icmelisin bi arastir neden bu kadar ısrar ettiğimi anlarsın .benim tavsiye edeceğim marka bebek için folio ama daha uygun fiyatlilarida var bunu alırsam 400mg bi günlük ihtiyacı karşılıyor canim. Ac icmeni tavsiye ederim bugün al hemen yada eşine al dir bak iyi suzansu bunu demiş diyeceksin.bebegin omurilikden beyine kadar sağlıklı gelişiminde büyük rolü var al ve iş mutlaka lütfen .Sifa olsun bebeğine canim.
Tamam canim cok sagol

Back