- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.781
Evet kız uyuyodum dünde şarjım bitti gremedimGunaydinnnnnnn hayırlı olsun yeni gün yeni umutlarimiz.
Günaydın canim hasgeldinnnnnnn
Duymuştum ben o hatunu biriyim bakım sağol datlum.
Yok canım ben sizden bekliyorum bombayı hadi bakalım kim patlatacak .
Bacimmm mehtap kesin gene uyuyo .pink bende damlaları uygulayıp uzaniyim
InsaAllah canim benimİnş olmazsın kuzum yaaa
Kuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur
Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın
Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir
Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldurfarkıgör
Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokareskidikçe at tabi canım
Bi iki aklıma gelen bunlar
Ooo Temizlige gel kalıp temizlik ypasm geldiii . Anaa edemiooom gııııı=DKuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur
Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın
Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir
Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldurfarkıgör
Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokareskidikçe at tabi canım
Bi iki aklıma gelen bunlar
bi test yapsana canım elinde varsa . belli olur artıkBu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi
Yokta alicam canım bugünbi test yapsana canım elinde varsa . belli olur artık
Kız çabuk al yap bzi merakta brakmaYokta alicam canım bugün
merakla bekliyoruz canım :)Yokta alicam canım bugün
Esim disaridaydi soyledim ona alicak ayy heyecan yaptim fos olmaz umarimKız çabuk al yap bzi merakta brakma
yaa bu erken gebelik testimi biraz bekle canım belki sonradan çıkar
laboquick sanırım erken olanindan esim bunu almış kırmızı kart gelene kadar umut var ama bir burukluk oldu tabiyaa bu erken gebelik testimi biraz bekle canım belki sonradan çıkar
InsaAllah canim beklemedeyimbiraz bekle bakalım canım bir saate çıkmazsa öle at yeni gebeliklerde sonradan silik çizgi çıkıyo çok umut vermk istemem ama hayırlısı olsun canm bnm
benim için yoğun bi haffta oldu ama çok şükür tatlım.Hayırlı sabahlar tatlim nasilsn
insaAllah canım hepimiz icin hayırlısı
Amin canim inşallah bu ayın bereketi listemizde yansır.Valla listede insanın kendi tarihi yaklaşmasa bile birilerini görünce bile heyecanlanıyorİnşallah bereketli bir liste olur
Sanırım uyandin tatlım.Bende mutfaktan yeni çıktım .bu arada pratik bilgilere bayıldım.çok iyi oldi paylaşımın sağ ol canım.
Canim o heves nasil bisi biliyorum tarifi şu biri gelip yacakKIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...
onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse
Bu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi
Dur bakalım günün gecti mi canim benim yarını bekleyelim hüsran felan yok olmazsa da bu ay yine denocez yine yeniden Allah bize imkan versin sağlıklı ömür versin yeter bide böyle düşün canim üzülmek yok o bebe inatciysa biz anne adayları daha inatciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?