❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Evet kız uyuyodum dünde şarjım bitti gremedim

Ooo Temizlige gel kalıp temizlik ypasm geldiii . Anaa edemiooom gııııı=D

Valla listede insanın kendi tarihi yaklaşmasa bile birilerini görünce bile heyecanlanıyor İnşallah bereketli bir liste olur
Amin canim inşallah bu ayın bereketi listemizde yansır.

suzansu kargo arası verdim şimdi yine uyumaya çalışıcam.....
Geçmiyor gün napaym
Sanırım uyandin tatlım.Bende mutfaktan yeni çıktım .bu arada pratik bilgilere bayıldım.çok iyi oldi paylaşımın sağ ol canım.

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...
Canim o heves nasil bisi biliyorum tarifi şu biri gelip yacak anca o zaman senin de hevesin gelir.kolay gelsin yavru başladın sanırım .

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse

Bu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi

moonlight2135 masal2994
Eki Görüntüle 1847846
Yine hüsran net tek cizgi silik falan filanda yok
Dur bakalım günün gecti mi canim benim yarını bekleyelim hüsran felan yok olmazsa da bu ay yine denocez yine yeniden Allah bize imkan versin sağlıklı ömür versin yeter bide böyle düşün canim üzülmek yok o bebe inatciysa biz anne adayları daha inatciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…