❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Neden billion kız bi gözüm derinden güzel :skandal: van kedisi mym kız ben iki gözümde aynı .. :21: .. İYim Tatlm sn nasilsnn:KK66:
Senin yüzünden uyuyan herifi u yandirdim van kedisi nerden geldi aklına ahahahahahah ne güldüm heé :KK70::KK70::KK70:
Sahura bekliyorum canim yiyim bende çok sukur

mehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallah :KK53::KK53:

Allah ıslah etsin hidayete erdirsin nediyim yavrum ya ben haber bile izlemiyorum bu yaratıklar yuzunden:kızgın::kızgın:

Evet canim varsa iyi bi doktor hatta seninki de olur iyi dersen bi denerim:KK45:

Ben veriyorum siparişleri ama son ra pişman olmayın :halay::halay:Allahim inşallah bu kadınlara bir değil iki değil üç değil dort er tane evlat nasipnet .her biri birbirinden yaramaz her biri bir birinden afacan olsunlar aminnnnnn:nazar:

i şallah canim hayırlı salih sağlıklı evladım olsun

Folik asit felan çıkıyorsun değilmi canim ihmal etme .fazla tatlıya yeme ilk haftalar kanı sulandıracak besinler iyi oluyor diye biliyorum titiz ol canim en önemli günler sımsıkı tutulsun inşallah evladım sana kucaklamayida nasip etsin Rabbim sagliklica :nazar::nazar:

Kuşum ben medipol koşuyolu hastanesindeki Sema ovalı ya gittim.. Çok tatlı dilli güleryüzlü..
Yanlız randevuları full oluyor genelde
Bi ara istersen :-) suzansu suzansu

günaydın kızlarr :)
Gunaydinnnnnnn hayırlı olsun yeni gün yeni umutlarimiz.

günaydın canımm hayırlı sabahlar herkeseee :KK25:
Günaydın canim hasgeldinnnnnnn

Kuşum ben medipol koşuyolu hastanesindeki Sema ovalı ya gittim.. Çok tatlı dilli güleryüzlü..
Yanlız randevuları full oluyor genelde
Bi ara istersen :-) suzansu suzansu
Duymuştum ben o hatunu biriyim bakım sağol datlum.
Kendinden şüphelen en yakınında sen varsın :KK76::KK48:
Yok canım ben sizden bekliyorum bombayı hadi bakalım kim patlatacak .:KK45::KK45:

Bacimmm mehtap kesin gene uyuyo .pink bende damlaları uygulayıp uzaniyim :KK15:

Back