- 18 Haziran 2015
- 232
- 186
- 23
- 43
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.001
5 hafta 1 gunluk cnm daha cok yeni benimki ...benim mesela solda sol kasigim cok hassas.. oturup kalkarken dönerken filan ani hareket edince sanciyo..
gögüslerimde dedigin gbi elleyince ve üzerine yatinca.. evde is camasirsiz dolasmak hele paha bicilmez..
sen kac haftalik hamilesin canim
benimde sol kasigim hassas cnm goguslerim hassas ama ustune yatinca pek acimio genelde karnim aciobenim mesela solda sol kasigim cok hassas.. oturup kalkarken dönerken filan ani hareket edince sanciyo..
gögüslerimde dedigin gbi elleyince ve üzerine yatinca.. evde is camasirsiz dolasmak hele paha bicilmez..
sen kac haftalik hamilesin canim
anladim cnmherkezde belirtiler farkli olur canim.
kizimda kasinti vardi bu sefer aciyo resmen..
Erkek annesi erkek ondanherkezde belirtiler farkli olur canim.
kizimda kasinti vardi bu sefer aciyo resmen..
hamisler tebrik ederim sizi
ben cuma gittim doktora kalp atislarini gördük cok sükür.. saglikli ve güzel gidiyo hersey. ALlah daim eylesin!!!
öylemi dersin acep... erkek ismi bulmakta cok zor...Erkek annesi erkek ondan
aminnnnnnnnnnnnnn canim insallah!!!!!!!Teyzesi yesin fındık kurdunu maşşalah bebeğim ya çok sevindim Rabbim hayırlı ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin minnakımıda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Buluruz buluruz annesi tek derdimiz isim olsunöylemi dersin acep... erkek ismi bulmakta cok zor...
Kızlaaar bir hafta önce oturdugum yerde meşhur bir nene var ona gittik arkadaşımla
Karnımdan baktı kızım dedi senin rahmin yana kaymış
Kendi yaptıgı ilacı alacağım bugün
Kürtaj olmuştum 5 ay önce
İltihabıda söker inş dedi
İlacı kullandıktan sonra tekrar gideceğim
Sırtımdan kür yapacak
batma bendede var cnm goguslerim pek acimio benim dokununca acio sadece.. karnimin ustune yatamiorum acio . sol kasigiminda ustune pek yatamiom genelde orasi agridi
kizlar ben aksam sahura kalktim niyetlenicektim aslinda niyetine giremedim dogru duzgun hic bisi yiyemedim helsinde midem bulandi kusacaktim nerdeyse cikarasim geldi yani su bile dogru duzgun icemedim bir bardak ictim anca..sut ictim yattim ama hep midem bulaniodu cikaracak gibiydim resmen ....sizce oruc tutsam bebege bi zarari olurmu? (dayanamadigim anda bozucam mecbur bisi yiyip icemedim cunki niyet etmedim bu yuzden)
arkadaşlar merhaba ben hamile değilmişim yaşadıgım şey '' KİMYASAL GEBELİKMİŞ '' beni listeden çıkarın inş bu listeye tez zamanda girebilirim hayırlı ramazanlar inş
arkadaşlar merhaba ben hamile değilmişim yaşadıgım şey '' KİMYASAL GEBELİKMİŞ '' beni listeden çıkarın inş bu listeye tez zamanda girebilirim hayırlı ramazanlar inş
Anladım kuzum..hamilelikte tutulmaya bilormus diyanet sitesine baktim .niyet edemedim cunki bisi yiyemedim sevdigim bi yemek vardi ondan bi kac catal agzima attiktan sonra cikarasim geldi ustune su bile icemedim bulantidan.sonra sut icebildim bi kac findik badem yedim bi bardak su icip yattim mecburen ama midem halen felaketti. doktora esimin isleri dolayasiyla bugun gidemedikbi kac gun icinde gidicez
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa zamanda saglıkla versin ins.... Peki nasıl anlaşıldı
Hakkinda hayırlısı olsn kuzum üzülme hersyde var bi hayr
bende öyle düşünüyorum çok tşk ederım allahrazı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?